Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 26.08 myymälä avoinna 9-13:30

Mallimerkkien irroitus

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Mallimerkkien poistolla saadaan joskus hieman siistimpi "look" auton perään. Merkkien poistaminen ei oikein tehtynä vaurioita maalipintaa mitenkään. Mallimerkkien poistaminen helpottaa huomattavasti myös myllytystä. Mikäli kuitenkin tulet katumapäälle, merkit on tottakai helppo liimata takaisin paikoilleen!

Mallimerkkien poistaminen onnistuu todella helposti, kunhan käytössä on oikeat aineet ja välineet. Itse merkit irtoavat vaivatta esimerkiksi ohuella ja kestävällä siimalla. Vaikein työ onkin liiman poistaminen vahingoittamatta maalipintaa. Tässä vaiheessa pääsevät oikeuksiin hyvät liuottimet. Esimerkiksi pienpoistoaineet toimivat varsin moitteettomasti. Suosittelemme esim. ValetPRO-pienpoistoainetta. Tärkeintä on antaa aineiden tehdä työ, hyvä liuotin pehmittää liimapinnan todella pehmeäksi. Sen ansiosta liima irtoaa siististi silikonilastalla tai paperilla pyyhkimällä.

Kun liimat on poistettu pinnoilta, työ alkaa olla taputeltu! Mikäli merkkien alta ilmestyy hieman tuoreempi maalipinta kuin vieressä on ollut, saattaa maalipinnalta erottua silmiinpistävät rajat. Niiden häivyttämiseen suosittelemme kevyttä myllytystä. Mikäli tähän ei ole mahdollisuuksia, onnistuu kiillottaminen ihan perinteisillä käsimenetelmilläkin. Katso lisää myllytyksestä tästä!

Autoduden merkkienpoisto-ohje:

 1. Pese merkin ympäristö puhtaaksi liasta, jotta vältytään maalipinnan naarmuttamiselta.
 2. Ota noin puoli metriä siimaa, liu'uta siimaa pitkillä vedoilla merkin ja maalipinnan välistä. Poista vain yksi merkki kerrallaan.
 3. Suihkuta pienpoistoainetta (esim. Citrus Tar & Glue Remover) liiman päälle. Peitä alue esimerkiksi paperilla, jonka päälle on hyvä suihkuttaa vielä lisää ainetta. Anna aineen vaikuttaa noin 5-10 minuuttia jotta liima pehmenee.
 4. Aloita pehmenneen liiman poisto silikonilastalla, kevyesti rapsuttelemalla. Mikäli liima on vielä kovaa, toista kohta 3. Varo kuitenkin käyttämästä liiallista voimaa. Muista - se on aine, joka tekee työn!
 5. Kun liimat on rapsuteltu irti, puhdista alue huolellisesti rasvanpoistoaineella ja mikrokuituliinalla.
 6. Kiillota rajat tarvittaessa piiloon
 7. Nauti lopputuloksesta!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.