Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autonhoito ABC - 1# Ohjeet Auton Hoitoon

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

 


 

Tiesitkö, että autonpesu ja -hoito voi olla helppoa ja mukavaa? Kyllä, totta se on!! Kun aiheeseen hieman perehtyy, ei painepesuriin tarttuminen tunnukaan enää vastenmieliseltä! Lisäksi auto näyttää paremmalta - ja suojaus pysyy pidempään! Lue rohkeasti eteenpäin.

Tärkeintä on välttää virheet - lue tämä ensiksi!

Ihan alkuun - älä pese arvokasta autoasi ilman että tiedät mitä teet. Väärillä menetelmillä, aineilla tai välineillä aiheutat lisää naarmuja tai vaurioita maalipintaan. Tässä kohtaa on aiheellista huomauttaa, ettemme suosittele autonpesua huoltoaseman autonpesukoneessa. Lue miksi emme...

Nyrkkisääntönä - älä hankaa likaista maalipintaa! Lika - joka usein on pienenpientä hiekkaa - siis kiviä - aiheuttaa vain lisää pienen pieniä naarmuja. Pahinta mitä voit tehdä, on hieroa likaa irti pesusienellä. Hiekka ei uppoa sieneen vaan jää pyörimään sienen ja maalipinnan väliin.

Autoduden valikoimasta parhaat autonhoitotuotteet järkihintaan

Autonhoidon ABC:n sisältö:

Anna aineen tehdä työ - käytä oikeita aineita oikeassa paikassa.

Oletko koskaan tuskastunut autoa puhdistaessasi, kun lika ei vain meinaa irrota? Marketeista löytyvät pesuaineet ovat usein "all-in-one" -tyyppisiä yleispesuaineita, joiden luvataan tekevän vähän kaikkea samalla kertaa. On yksinkertainen luonnonlaki, että kyseiset aineet eivät toimi yhtä hyvin kuin eri likatyyppeihin tarkoitetut erikoisaineet. Tietynlainen lika liukenee happamalla, toinen taas emäksisellä pesuaineella ja niin edelleen. Oikeilla aineilla lopputulos on parempi ja turha hinkkaaminen voidaan unohtaa. Samalla maalipinta pysyy paremmassa kunnossa kun hankaaminen voidaan jättää vähemmälle.

Kun annat aineen tehdä työn, säästyy sekä maalipinta että hermot. Esimerkiksi pikitahrat eivät meinaa irrota millään ilman pienpoistoainetta, mutta pienpoistoaineella ne irtoavat kuin itsestään. Oikeilla aineilla mekaaniselle hankaamiselle ei käytännössä ole tarvetta - näin uusia naarmujakaan ei synny.

Esipesu - Autonpesun tärkein työvaihe!

Älä unohda esipesua, vaikka auto ei likaiselta näyttäisikään. Esipesun tarkoituksena on irroittaa kaikki lika, mikä irroitettavissa on ilman mekaanista kosketusta autoon. Esipesuaine liottaa valtaosan liasta pois, jolloin varsinaisessa pesuvaiheessa pesukintaan ja maalipinnan välissä olisi mahdollisimman vähän likaa - näin vältetään pesunaarmut. => OHJE: Auton perusteellinen puhdistus

Tutustu Autoduden vinkkeihin - käytä oikeita aineita ja välineitä -  ja autosi kiittää!

Näille sivuille on koottu valmiiksi pureskeltua, kokemuksen kautta kertynyttä tietoa autonpesun ja autonhoidon eri vaiheista, oikeista aineista ja menetelmistä - osa tiedosta on hifimpää kuin toinen - määrität itse tason jonka haluat pitää.

Mukavia lukuhetkiä!

Terveisin, Autoduden henkilökunta

 

Autoduden valikoimasta parhaat autonhoitotuotteet järkihintaan

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)