Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Auto kesäkuntoon

Oletko ajatellut auton myyntiä?

Auton myymisessä yksi merkittävimmistä tekijöistä on auton yleisilme: niin ulkoinen kunto kuin auton sisätilojen puhtaus. On tärkeää, että potentiaaliselle ostajalle saadaan hyvä kuva auton yleisilmeestä, sillä vaikka auto teknisesti olisikin kunnossa, huono yleisilme saattaa pilata kaupat. Ajattelimmekin kirjoittaa artikkelin teille, kuinka voitte ehostaa autoa myyntikuntoon pienillä nikseillä.

Miten myyntifiksaus eroaa tavallisesta pesusta/vahauksesta?

Jos auton haluaa oikeasti näyttämään hyvälle, kannattaa auto yrittää meikata täydelliseen loistoon. Esimerkiksi perinteisen vahan sijaan, käytetään vahvasti naarmuja peittäviä aineita, sekä hetkellisesti parannetaan auton yleisilmettä esimerkiksi rengaskiillokkeilla ja muilla "pikaehostuksilla". Sisätiloista pyritään poistamaan ja peittämään tunkkaiset hajut, esimerkiksi kotieläinten ja tupakan haju. Myyntikuntoon laittaminen ei juuri poikea tavallisesta pesusta ja vahauksesta, mutta jos haluat vakuuttaa ostajan kannattaa ottaa seuraavat opit käyttöön.

Auton ulkopuolinen ehostus

Auton ulkoinen yleisilme on ensimmäinen asia mihin mahdollinen autonostaja kiinniittää huomion, ja siksi auton tulisikin olla näyttävässä kunnossa. Ulkopinnat kannattaisi käsitellä täydellisesti, esimerkiksi myllyttää ja vahata, jotta niiden kunto olisi täydellinen. Auto on kuitenkin vaihtamassa omistajaa, joten valitettavasti täydellinen fiksaus harvemmin kiinnostaa. Ulkopintojen käsittelyyn on olemassa muutamia nopeita vinkkejä, joilla saadaan auto näyttämään hyvältä!

Maalipinnan valmistelu

Auton ulkopintoja käsitellessä tehdään ensimmäisenä perusteellinen puhdistus maalipinnoille. Puhdas pohja on edellytyksenä huikealle lopputulokselle. Perusteellinen puhdistus ei eroa mitenkään normaalista puhdistuksesta. Siihen löytyvätkin jo ohjeet valmiina täältä: Perusteellinen puhdistus ja suojaus (kaikki työvaiheet). Voimme noudattaakin näitä ohjeita täysin pesun osalta. Suojaukseen ja meikkaamiseen löytyy omat niksinsä.

Yleensä helppo ja nopea tapa on meikata autosta pienimpiä mikronaarmuja piiloon, sillä saavutetaan syvä kiilto, sekä hieno yleisilme. Maailmalta löytyy paljon hyviä peittäviä pohjustusaineita, joilla pinta saadaan näyttämään lähes naarmuttomalta.

Naarmut saadaan peittävillä pohjustusaineilla piiloon, ja tässä oiva apu on kiillotuskone pehmeällä laikalla. Meilläkin valikoimissa on useita peittäviä pohjustusaineita, jotka löytyvät täältä: Täyttävät pohjustusaineet. Näiden jälkeen pinta tulee suojata vahalla, jotta timanttinen pinta pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään.

Myös pikainen Quick Detailerin käyttö juuri ennen kuin ostaja tulee katsomaan autoa on erittäin toimiva ratkaisu.

Muut ulkopuoliset osat

Auton muovi ja kumiosat käsitellään kumin- ja muovinhoitoaineilla. Näin saadaan auton lopullinen yleisilme näyttämään täydellistä, eikä rengaskiillokkeitakaan passaa unohtaa.

Muoveille, renkaille ja kumeille löytyy myös aineita jotka kestävät pinnassa viikoista pariin kuukauteen. Nämä ovatkin erittäin toimiva keino pyyhkäistä pintaan ennen myyntihetkeä.

Myös konehuone on syytä pestä. Puhdas konehuone antaa ostajalle kuvaa huolellisesta käyttäjästä, joka on myös kiinnostunut mitä konehuoneeseen kuuluu - Pölyinen ja öljyinen konehuone ei vain saa arvostusta auton ostajalta. Konehuoneen pesuun löytyy erittäin pätevät ohjeet täältä: Moottoritilan pesu.

Sisustan valmistelu myyntikuntoon

Sisätilat ovat myös merkittävässä osassa. Jotta koeajo olisi mieluinen, auton tulisi olla raikas sisältä eikä likatahroja saisi olla näkyvissä. Sisätilojen valmistelu myyntikuntoon on erittäin helppoa. Sisutan puhdistukseen löytyykin valmiiksi jo ohjetta täältä: Sisustan hoito-opas.

Ensimmäisenä auto kannattaa imuroida perusteellisesti, myös esimerkiksi takapenkit kannattaa käyttää kumossa ja imuroida kaikki mahdollinen pois. Auton penkkien välit on yksi yleisimmistä hajupesiä, ja sieltä kannattaa poistaa ylimääräiset ranskanperunat ja turkinpippurit. Kun imurointi on tehty perusteellisesti, olisi syytä pyyhkiä pölyt sekä pestä kaikki näkyvät pinnat.

Nahkasisustan putsaaminen on äärimmäisen helppoa. Nahkapenkit tulee putsata ja suojata ennen myyntiä. Nahan putsaamiseen löytyykin jo erittäin pätevät ohjeet täältä: Nahanhoito.

Jos taas sinulla on kangasverhoilu, sen peseminen on hieman työläämpää, mutta ei mahdotonta. Myös kangasosille löytyy hyvät pesuohjeet jo valmiina täältä: Sisustan hoito-opas.

Muoviosat tulisi puhdistaa ja suojata muovinhoitoaineella. Näin saadaan lopullinen silaus sisustan kuntoon, muovinhoitoaineet kun palauttavat muovien alkuperäistä sävyä, sekä tuovat hieman uuden auton tuoksua.

Lopuksi vielä kannattaa vaihtaa raitisilmasuodatin, sekä mahdollisesti desinfioida ilmastointilaite.

Lopputuloksia

Jos nämä kaikki vaiheet tehdään huolella, yleisilme saadaan kuntoon todella helpolla. Kun auto on mintissä niin sisältä kuin ulkoa, se menee kaupaksi huomattavasti helpommin, sekä hyvin todennäköisesti hintalappuun uskaltaa laittaa muutaman euron ylimääräistä mitä tuotteisiin ja aikaan on kulunut.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)