Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 26.08 myymälä avoinna 9-13:30

Auton muovi- ja kumiosien hoito

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Muovi- ja kumiosien hoito - Ulkonäölle uutta ilmettä

Nykyautoissa on paljon muovisia korinosia, esimerkiksi listat, "grillit", kattokaiteet ja ovenkahvat ovat usein muovia. Maalaamattomat muoviosat ovat herkkiä auringonvalolle ja pesuaineille ja tahtovat ajan kuluessa haalistua surullisen harmaaksi.

Muoviosien haalistumista voidaan estää / hidastaa erilaisilla suoja-aineilla. Myös haalistuneet pinnat voidaan oikeilla aineilla eheyttää uudenveroisiksi jolloin auton ulkonäkö muuttuu radikaalisti parempaan suuntaan. Muovi- ja kumiosien hoidossa taika on nimenomaan oikeissa tuotteissa.

Parhailla tuotteilla osista saa pienellä vaivalla uudenveroiset pitkäksi aikaa. Markettituotteet ovat useaan kertaan todettu toimimattomiksi. Markettien muovinhoitoaineet eivät kestä pinnoilla, vaan viimeistään pesussa harmaus palaa entiselleen.

➤ Näitä suosittelemme - tutustu Autoduden muovinhoitotuotteisiin!

Mitä eroja muovinhoitoaineilla on?

Muovinhoitoaineet voidaan jakaa käytännössä kahteen ryhmään:

Eheyttävät muovinhoitoaineet pyrkivät reagoimaan muovin/kumin kanssa ja palauttavat sen alkuperäisen sävyn. Kestot vaihtelevat viikoista muutamiin kuukausiin.

Muoville tarkoitetut pinnoitteet taas luovat ohuen (10-30 nm) "kalvon" osien päälle ja saa muoviosat näyttämään puhtailta ja luonnollisilta. Lisäksi pinnoitteet tuovat erittäin hyvän ja kestävän suojan. Kestot jopa vuosia. Tutustu Autoduden muovipinnotteisiin.

Lähes kaikkia muovi- ja kumenhoitotuotteita käytetään samalla tekniikalla.

Mitä hyötyä käsittelystä on?

Tärkeintä muovi- ja kumiosien hoidossa on haalistumien ennaltaehkäisy. Suoja-aineilla saadaan pintaan luotua suojakerros, joka suojaa muovi- ja kumiosia esimerkiksi UV-säteilyltä, pesuaineilta, öljyiltä ja muilta liolta. Näistä tärkeimpänä pidämme UV-säteilylta suojaamista, sillä UV-säteily on pahin vihollinen haalistuttamaan muoviosat.  Esimerkiksi uutta autoa ostaessa olisi hyvä käsitellä ulkopuoliset muoviosat muovipinnoitteella, jolloin muoviosista ei tarvitse huolehtia kuin kerran vuodessa.

Hyvin käsitellyt muoviosat astuvat oikeuksiinsa etenkin kun autoa ollaan myymässä. Sen huolitellut pinnat antavat ostajalle kuvan hyvin huolehditusta autosta. Ja onhan omaa autoa kivempi ihailla kun muoviosat eivät näytä harmailta.

Autoduden muovi- ja kumiosien hoito-ohje

Alla yleispätevät ohjeet. Tarkista kunkin aineen oikea käyttötapa purkin kyljestä/valmistajalta.

  1. Puhdista käsiteltävä alue huolellisesti. Tätä ei voi liikaa korostaa. Likaiselle pinnalle on turha levitellä kalliita aineita. Lika vain estää aineen tarttumista itse käsiteltävään pintaan ja näin heikentää hoitoaineen kestoa. Poista rasva huolellisesti jollain IPA (isopropyylialkoholi) pohjaisella aineella, esimerkiksi Padboys IPA:lla.
  2. Levitä ainetta mikrokuituliinalla tai pienellä vaahtomuovilevittimellä. Ahtaisiin paikkoihin levittäminen voidaan tehdä suihkepullolla. Anna aineen vaikuttaa valmistajan pyytämä aika ja pyyhi ylimääräinen aine huolellisesti pois pinnoilta. Mitä vähemmän ainetta jää pintaan sitä parempi. Ylimääräinen aine toimii ainoastaan pölyn kerääjänä.
  3. Toista käsittely tarvittaessa useammin jotta haluttu kiiltoaste saavutetaan. (ei toimi muovipinnotteilla)

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.