Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Muovinhoitoaine King Carthur New Car Feeling, 500 ml

✅ SISÄ- JA ULKOPINNOILLE

Erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen hoitoaine, joka elvyttää ja palauttaa värin käsiteltäville pinnoille. Sopii muovi-, vinyyli-, kumi- ja nahkaosille niin sisä- kuin ulkopinnoillakin!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.19,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Loistava Tuote.
S T26.10.2022
Oikei hyvä
S K20.9.2022
Nopealla testillä Kia Spotagen muoviset helmat ja lokarinkaaret muuttui hienosti harmaasta mustaksi.
Pitkänen A20.9.2022
Ei tullu suuttimia mukana pelkät pullot
Häyrinen T19.9.2022
Toimiva tuote. Mieto raikas tuoksu, ei jätä käsiteltyjä pintoja rasvaisen näköisiksi tai tuntuisiksi.
Bruun J5.9.2022
Pyyhkäisin auton muovipinnat ja ne saivat uuden hehkun. Todella helppo ja hyvä aine!
Andersson D3.8.2022
Tuntuis pelaavan niinkuin pitää. Odotin ehkä enemmän että ois tehnyt muoviosista tummemmat siksi yksi tähti pois
Mikkonen V6.7.2022
Tuote täytti odotukset.
N K5.7.2022
Kerralla puhdas siisti tulos. Sopii erinomaisesti myös ns. Hätäseen pika puunaamiseen
Laurunen J22.6.2022
muovi keinonahka pintojen käsittely vaikutti postiivisesti
Kaski A20.6.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen hoitoaine, joka elvyttää ja palauttaa värin käsiteltäville pinnoille. Sopii muovi-, vinyyli-, kumi- ja nahkaosille niin sisä- kuin ulkopinnoillakin!

Loistava Tuote.
S T26.10.2022
Lue lisää arvosteluja

King Carthur New Car Feeling on erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen hoitoaine, jonka avulla kulahtaneet muovi-, kumi-, nahka- ja vinyylipinnat saadaan palautettua alkuperäiseen loistoonsa. Hoitavat ainesosat imeytyvät syvälle käsiteltävään pintaan, minkä ansiosta esim. auringon haalistamat muovipinnat saadaan elvytettyä ja palautettua alkuperäiseen sävyynsä. New Car Feeling sopii niin auton sisä- kuin ulkopinnoille, ja kulutuksesta riippuen vaikutus kestää jopa useita kuukauksia. Aine ei lisää käsiteltävän materiaalin kiiltoa, vaan jättää sen luonnollisen näköiseksi, mikä mahdollistaa käytön myös kaikilla ohjaamon pinnoilla ilman häikäisevää vaikutusta. New Car Feeling sopii loistavaksi esimerkiksi mustille muovilistoille sisä- ja ulkopinnoilla sekä konehuoneessa, ovien kumisille tiivisteille, sisustan vinyylipinnoille ja jopa nahkaiselle ratille. Jättää jälkeensä raikkaan sitrushedelmän tuoksun, jolloin auto sekä näyttää että tuoksuu uudelta ja raikkaalta.

New Car Feeling jättää jälkeensä upean ja satiininomaisen pinnan, uudistaen ja hoitaen jo hieman kulahtaneita ulko- ja sisäpintojen muovi- ja vinyyliosia. Ainetta voidaan käyttää kaikille sisätilojen koville pinnoille ilman, että pinnoista tulee kiiltäviä tai luonnottoman näköisiä. New Car Feeling toimitetaan käyttövalmiina seoksena, ja se on erittäin helppo levittää mukana tulevan sumutinpään avulla joko suoraan käsiteltävälle pinnalle tai puhtaalle mikrokuituliinalle.

Valitse King Carthur New Car Feeling jos:

Etsit hoitoainetta useille eri materiaaleille
Arvostat helppokäyttöisyyttä
Haluat upean, luonnollisen lopputuloksen

Duden kommentti: "Loistotuote silloin, kun yhdellä ja samalla aineella halutaan käsitellä mahdollisimman paljon erilaisina pintoja ja silloin, kun auton pinnat ovat jo auringon haalistamat. New Car Feeling vaikuttaa pintaan samantien ja muutoksen entiseen voi nähdä heti. Tämän tuotteen avulla vanhemmankin auton muoviosat saadaan elvytettyä sille kuuluvaan loistoon! Monipuolisuutta lisää se, että ainetta voidaan ulkopintojen lisäksi käyttää myös esim. sisätiloissa ja konehuoneessa, jolloin esim. auringon haalistama kojelauta saadaan uuteen uskoon."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur New Car Feeling
 • Käyttötarkoitus: Auton muovi-, kumi- ja vinyylipintojen elvytys
 • Tuoksu: Raikas sitrushedelmä
 • Kesto: Kuukausia
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Palauttaa pinnan alkuperäisen sävyn
 • Soveltuu niin sisä- kuin ulkopuolen muoveille

Autoduden pikaopas

Käytä vain perusteellisesti puhdistetuille pinnoille. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan. Sumuta ainetta suoraan käsiteltävälle pinnalle tai puhtaalle ja kuivalle mikrokuituliinalle. Levitä aine tasaisesti pintaan ja pyyhi pois.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä päästä ainetta kuivumaan käsiteltävälle pinnalle. Älä päästä pulloa jäätymään.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.