Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Takuut ja tuotepalautukset

Tuotteiden palautusohjeet

Siinä tapauksessa, että tuote ei tunnukaan sopivalta - tai ei muuten vaan miellytä, Teillä on 30 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tuote tai tuotteet. Myös huoltoon lähettäminen onnistuu samoilla ohjeilla. Tilauksen lähettäminen meillepäin on täysin ilmaista, joten teidän ei tarvitse maksaa toimituskuluja toistamiseen.

Pyrimme hoitamaan myös huollot, vaihdot ja palautukset mahdollisimman nopeasti.

Kuinka vaihto tai palautus suoritetaan:

Tuotteen palautus:

Palautukset käsittelemme välittömästi, kun lähetys on meille palautunut. Hyvitykset tehdään saman arkipäivän aikana, kun olemme vastaanottaneet palautusehdot täyttävän lähetyksen.

Ennen kuin palautat, tarkista seuraavat kohdat:

 1. Ennen palautusta tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta palautus on meillä tiedossa ja tiedämme odottaa tuotetta takaisin
 2. Varmista että tuotteet ja myyntipakkaus ovat edelleen myyntikuntoisia (kts. tyytyväisyystakuu)
 3. Täytä mukaan yhteystiedot sisältävä vapaamuotoinen lähete
 4. Pakkaa tavarat alkuperäisiin tuotepakkauksiin ja pakkaukset postituksen kestävään pakettiin
 5. HUOM! Huolehdi että palautus tulee Matkahuollon asiakaspalautuksena, eli perille toimituksena. Matkahuollon sopimustunnus 9513481
 6. Palautusosoite on seuraava:

Autodude / asiakaspalautus
Alasintie 9
90400 Oulu

Tuote tulee pakata kuljetuksen kestävään pakkaukseen ja mukaan tulee laittaa yhteystiedot sisältävä vapaamuotoinen lähete.
Matkahuollon toimipisteeseen jätettäessä paketin päälle tulee kirjoittaa palautustunnus. Matkahuollolle sopimustunnus on 9513481.
HOX! Palautuspaketin kuitti/seurantakoodi on aina hyvä ottaa talteen!

 

Tuotteen vaihtaminen:

Haluatko vaihtaa tilaamasi tuotteen johonkin toiseen malliin? Vaihto onnistuu alla olevilla ohjeilla.

 1. Tee uudesta tuotteesta/tuotteista kokonaan uusi tilaus verkkokaupan kautta. Maksa uusi tilaus normaalisti. Hyvityksen alkuperäisestä tilauksesta tulet saamaan myöhemmin, kun alkuperäinen tilaus meille palautuu.
 2. Palauta tuote/tuotteet yllä olevien ohjeiden mukaan (tuoteen palautus)

Lisätietoa tuotevaihdoista

Tuotevaihdoissa pyydämme sinua tekemään uuden tilauksen sen vuoksi, että joskus palautuslähetysten saapuminen meille voi kestää 1-2 viikkoakin riippuen kuljetusyhtiön toimintatavoista. Tästä johtuen kannattaa uudesta tuotteesta/tuotteista tehdä kokonaan uusi tilaus verkkokaupan kautta. Asiakkaana saat oikean tuotteen paljon nopeammin käyttöösi mikäli siitä tehdään heti uusi tilaus. Vaihdettava tuote palautuu meille kuljetusyhtiön kyydissä aikanaan ja palautettavista tuotteista hyvitetään rahat heti sinulle takaisin kun tuotteet on tarkastettu. 

 

Takuu- / huoltopalautus:

Ennen huoltoon lähetystä tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta tiedämme viankuvauksen mahdollisimman tarkasti ja osaamme odottaa tuotetta saapuvaksi. Normaalisti huollamme tuotteet sinä päivänä kun ne tänne saapuvat. Ruuhka-aikoina voi huoltoon kuitenkin mennä muutama arkipäivä.

Palautusosoite on seuraava:

Autodude / asiakaspalautus
Alasintie 9
90400 Oulu

Tuote tulee pakata kuljetuksen kestävään pakkaukseen. Samaan pakettiin tulee lisätä vapaamuotoinen lähete joka sisältää lähettäjän yhteystiedot, sekä viankuvauksen.
Matkahuollon toimipisteeseen jätettäessä paketin päälle tulee kirjoittaa palautustunnus. Matkahuollolle sopimustunnus on 9513481. 
HOX! Palautuspaketin kuitti/seurantakoodi on aina hyvä ottaa talteen!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)