Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Asiakaspalvelu

FOAM LANCE - Toimintaperiaate, adapterin valinta - Usein kysytyt kysymykset

HUOM! Olethan huomannut, että yläpalkista löytyvät sekä Autonhoidon ABC, että Usein Kysytyt Kysymykset (UKK), joista löytyy apu lähes kysymykseen kuin kysymykseen. Suosittelemme ennen yhteydenottoa vilkaisemaan, löytyisikö sieltä vastaus kysymykseesi! :)

Asiakaspalveluumme saa helpoiten yhteyden sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Viesti ohjautuu suoraan asiakaspalvelumme sähköpostiin info(at)autodude.fi. Mikäli odotat yhteydenottoa, ole hyvä ja täytä yhteystietosi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viestihin mahdollisimman pian, yleensä jo saman päivän aikana! :)

Puhelinvaihde: 075 328 5820

Ma - Pe klo 09 - 18

Taloushallinto Ma - To klo 9 - 16

Autodude Myymälä

Ma - Pe klo 09 - 20
La 10-16

Yrityksen tiedot

Handshake Finland Oy
Y-tunnus 2304112-0
Alasintie 9
90400 Oulu
info(at)autodude.fi

Hyödyllisiä linkkejä

 

Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme. Autamme mielellämme kaikissa tuotteisiin ja tilaamisen liittyvissä asioissa. Ei ole niin pientä asiaa etteikö sitä kannattaisi kysyä!

Rauli

Henry

A-P

Merja

Kristian

Eemil

Petrus

Mikko

Niko

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.