Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Auton esipesu - Työvaiheista keskeisin ja tärkein

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Esipesu on auton puhdistuksen kaikkein tärkein työvaihe - tee se huolella! Esipesun tarkoituksena on poistaa auton pinnoilta kaikki irtolika ilman kosketusta autoon.

Esipesu on pesuvaiheista tärkein, koska sillä minimoidaan silmäterän naarmuuntuminen käsinpesuvaiheessa. Kaikki esipesussa pois saatu kura on poissa maalipinnalta siinä vaiheessa kun autoa aletaan pesemään käsin.

Esipesuaineita on karkeasti jaoteltuna kahta tyyppiä, vahaa liuottavia liuotinesipesuaineita, sekä vahaturvallisia liuottimettomia pesuaineita. Perusteellisessa puhdistuksessa poistetaan myös vanhat vahat, joten käytetään tehokkaimpia liuotinesipesuaineita. Liuottimettomat esipesuaineet sopivat taas hyvin vahatun pinnan ylläpitopesuun, niiden tarkoitus on poistaa lika vahan päältä liuottamatta vahaa.

Panosta esipesuun - älä naarmuta autoa!

Pelkällä vedellä tai muulla perinteisellä menetelmällä suoritettu esipesu on toki parempi kuin ei mitään, mutta se irrottaa todellisuudessa vain erittäin pienen osan irtoliasta ja pahimmassa tapauksessa puoli aavikollista hiekkaa jää pyörimään pesuvälineen ja maalipinnan väliin käsinpesuvaiheessa. Tällä keinoin toimittaessa pesunaarmujen syntyminen auton maali-/lakkapinnalle on varmaa.

Ylivoimaisesti paras esipesutulos saadaan käyttämällä nykyaikaista pesuainevaahdotinta ja siihen soveltuvia esipesuaineita. Pesuainevaahdotin muodostaa esipesuaineesta, vedestä ja ilmasta kuohkean seoksen eli vaahdon, joka tarttuu pestäville pinnoille. Vaahdon valuminen pinnoilta maahan kestää useita minuutteja. Vaahdottimen ylivoima pesutehossa perustuukin nimenomaan moninkertaiseen vaikutusaikaan.

Autoduden esipesuohje

  1. Suihkuta pesuaineliuos huolellisesti auton ulkopuolelle. Jos mahdollista, käytä vaahdotinta. Etene likaisimmasta puhtaimpaan, jotta likaisimmilla alueilla aine saa vaikuttaa pisimpään.
  2. Anna aineen vaikuttaa mahdollisimman pitkään, antamatta kuitenkaan aineen kuivua pintaan.
  3. Huuhtele auto huolellisesti runsaalla vedellä, käytä painepesuria jos mahdollista. Suorita huuhtelu alhaalta ylöspäin, jotta ylhäältä valuva vesi ei huuhdo pesuainetta pois pinnalta liian aikaisin. Tiukempi lika irtoaa vasta huuhteluvaiheessa, joten huuhtelu on syytä suorittaa huolellisesti ja varmistaa, että joka suihku osuu joka kohtaan.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)