Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ VAHAYSTÄVÄLLINEN

Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam

Tehokas ja vahaturvallinen vaahdotettava esipesuaine, joka irrottaa tehokkaasti likaa pestävältä pinnalta kuluttamatta siinä mahdollisesti olevaa suojatuotetta. Todella riittoisa, soveltuu erinomaisesti ylläpitopesuihin.

Hinta alk.15,21
-10%16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
7464 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hyvä esipesuaine.
  fi
  Tervonen-tokola J 12.6.2024
 2. 👌
  fi
  P R 10.6.2024
 3. Vahva suositus!
  fi
  P A 10.6.2024
 4. Vaahto muodostuu kuten luvattu, ja puhdistaa esipesussa auton hyvin.
  fi
  V E 9.6.2024
 5. Ollut käytössä nyt vuoden ja on toiminut hyvin esipesuna.
  fi
  Tolvanen T 7.6.2024
 6. Ihmeellisen hyvä aine kyseessä
  fi
  Aalto N 31.5.2024
 7. Helppo ja vaivaton, ei tarvi kuin vaahdottaa ja huuhdella ja puhdasta tulee.
  fi
  Jokinen H 30.5.2024
 8. Riittoisaa
  fi
  H M 29.5.2024
 9. Paras vaahtopesuaine
  fi
  Väätäjä J 22.5.2024
 10. Helppo ja hyvä tuote
  fi
  H R 21.5.2024
Usein kysytyt kysymykset
27.8.2020 M,  Voiko käyttää lasikuitu veneeseen?
Hei, kyllä voi. Kuten kaikilla pinnoilla, myöskään lasikuitupinnalle ainetta ei saa päästää kuivumaan. Mukavaa alkuviikkoa!
27.8.2020 Joonas L,  Moi, tuote on suunniteltu käytettäväksi painepesurin vaahdotinyksikön kanssa, mutta miten tuote toimii käsivaahdottimen kanssa. Täytyykö seostusta muutta tms.?
Hei, ko. tuote vaahtoaa ja toimii hyvin myös käsivaahdottimen kautta. Seossuhde riippuu paljolti käytettävästä vaahdottimesta, mutta pinnalle tulevan liuoksen olisi hyvä olla karkeasti 1-7% välissä, likaisuudesta riippuen.
27.8.2020 Topias K,  Hei, Tuleeko tämä tuote saantiin 200l tynnyreissä?
Hei, kiitos ehdotuksesta, laitetaan harkintaan!

Mainitsemisen arvoiset meriitit

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tehokas ja vahaturvallinen vaahdotettava esipesuaine, joka irrottaa tehokkaasti likaa pestävältä pinnalta kuluttamatta siinä mahdollisesti olevaa suojatuotetta. Todella riittoisa, soveltuu erinomaisesti ylläpitopesuihin.

King Carthur Control Snow Foam on todella tehokas, mutta vahaturvallinen esipesuaine. Se poistaa käsiteltävästä pinnasta kaikenlaisen lian ilman mekaanista kosketusta, ja se tehoaa hyvin myös pinttyneempiin likapartikkeleihin. Control soveltuu erinomaisesti kaikkien ajoneuvojen ylläpitopesuihin sekä myös vahattujen autojen puhdistukseen, sillä se ei kuluta tai vaurioita pinnassa olevaa suojatuotetta. Controlia voidaan käyttää ajoneuvon ulkopintojen puhdistuksen lisäksi myös yleispuhdistusaineena, minkä ansiosta sen avulla voidaan pestä käytännössä kaikki kovat pinnat. Aine soveltuu hyvin myös esimerkiksi raskaan kaluston ja isompien ajoneuvojen pesuun, sillä se on erittäin nopea ja helppo levittää laajallekin alueelle. Parhaimmillaan Control on vaahdottimella tai pumppupullolla levitettynä, mutta sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös kinnasteluun. Vaahdotettavan koostumuksensa ansiosta tämä esipesuaine on äärimmäisen riittoisa ja nopea levittää, ja yhden henkilöauton pesemiseen tarvitaan vain 1 - 2 dl pesuainetta. Control Snow Foam on markkinoiden hellävaraisimpia esipesuaineita ja se on täysin biohajoava, joten se soveltuu täydellisesti myös kotona suoritettavaan auton pesuun.

King Carthur Control Snow Foam ei sisällä värjääviä aineita, vahaa tai muita pesutehoa heikentäviä ainesosia - sen suunnittelussa on keskitytty vain ja ainoastaan parhaan pesutuloksen saavuttamiseen, ja se onkin pitkän kehitystyön tuloksena hioutunut timantti. Vaahtona levitettävä pesuaine pääsee vaikuttamaan huomattavasti pidempään kuin tavalliset pesuaineet, minkä ansiosta se puhdistaa tehokkaasti kaikki auton ulkoiset pinnat ilman mekaanista kosketusta. Control soveltuu erityisen hyvin tasaisin väliajoin tehtävään ylläpitopesuun, ja kun pesu tehdään tarpeeksi usein, siihen ei tarvita välttämättä muuta kuin KC:n Control.

Huom! Mikäli tarkoituksenasi on poistaa lian ohella myös vanhat vahat, kehoitamme kääntämään katseen King Carthur Total Foamiin.

Valitse King Carthur Control Snow Foam jos:

Etsit tehokasta ja vahaturvallista esipesuainetta
Arvostat vaivatonta auton pesua
Haluat vain parasta autollesi

Duden kommentti: "Jos pitäisi valita vain yksi pesuaine, jota käyttää auton pesuun, niin se olis ehdottomasti tämä! KC Control on vahaturvallinen, hyvin puhdistava ja erittäin riittoisa vaahtopesuaine ylläpitopesuihin. Kun auton pesee tasaisin väliajoin, siitä saadaan puhdas ja kiiltävä jo pelkästään Controlin avulla, minkä vuoksi se soveltuu hyvin myös laiskalle tai kiireiselle autonpesijälle! Järkevästi käytettynä se on myös äärimmäisen riittoisa, tavallisen henkilöauton puhdistukseen ainetta kuluu vain noin 1 dl."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam
 • Käytetään: Ajoneuvojen ja muiden kohteiden esipesuun/ylläpitopesuun, ennen käsinpesua
 • Pakkaus: Muovikanisteri, kierrekorkilla
 • Pakkauskoko: 1000 ml, 5000 ml tai 25000 ml
 • Sekoitussuhde: n. 3-7% likaisuudesta riippuen
 • Vahaystävällinen
 • Erittäin korkea puhdistusteho niin vahatulla kuin vahaamattomalla pinnalla
 • Erinomainen "all-around" -esipesuaine
 • Erittäin riittoisa
 • Biohajoava
 • PH-arvo n. 12

Autoduden Pikaopas

Sekoita aine hyvin ennen käyttöä. Lisää vaahdottimen pulloon tarvitsemasi määrä pesuainetta raakana (auton koosta riippuen noin 1-2 dl). King Carthur Control Snow Foam toimii parhaiten hieman löysähköllä vaahdolla, jolloin aine pääsee valumaan rauhassa kuljettaen likaa pois pestävältä pinnalta. Säädä vaahdon paksuus sopivaksi vaahdottimen säätöruuvia käyttäen. Levitä vaahto pestävälle pinnalle alhaalta ylöspäin, ja anna vaikuttaa mahdollisimman pitkään. Älä kuitenkaan anna pesuaineen kuivua pintaan. Huuhtele huolellisesti joko painepesurilla tai vesiletkulla.

Pumppupullolla käytettäessä laimennussuhde on 1:20-1:30.

Varoitusetiketin tietoja:
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)