Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam

✅ VAHAYSTÄVÄLLINEN

Tehokas ja vahaturvallinen vaahdotettava esipesuaine, joka irrottaa tehokkaasti likaa pestävältä pinnalta kuluttamatta siinä mahdollisesti olevaa suojatuotetta. Todella riittoisa, soveltuu erinomaisesti ylläpitopesuihin.

Hinta alk.16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hyvin on toiminut
Morberg M29.1.2023
Olin skeptinen koska käytän pääasiassa Auto Foamia ja Touch-lessia, mutta yllätyin positiivisesti pesutulokseen. Vertasin edellä mainittua Touch-lessia 50/50 tähän tuotteeseen enkä silmin huomannut suurempaa eroa. Ainoa miinus hinta, sen takia yksi tähti pois.
Ylitalo T13.12.2022
Hyvä foam päivittäiseen pesuun. Ei tarvi muutakuin kuivata.
Riippi P8.12.2022
Parasta maan päällä.
Päivärinta T24.11.2022
hyvä oli.5 tähteä
K L15.11.2022
Vaahto ok muttei kestä kovin kauaa(esim.kun renkaanvaihdon jälkeen pesin vanteita).
Nieminen J8.11.2022
5;hyvä tuote ja nopea toimitus!
S J17.10.2022
Hyvää tavaraa!
Ritaoja C5.10.2022
En ehtinyt kokeilla koska pesuaine oli valunut lattialle pönikän pohjassa olevasta saumasta-> siinä olleesta halkeamasta.
Iljo T27.9.2022
Autodude: Hei! Pahoittelut tästä! Teihin on otettu yhteyttä sähköpostitse, hoidetaan asia sitä kautta kuntoon.
Paras!
Rouhiainen M26.9.2022
Sivu 1
Usein kysytyt kysymykset
27.8.2020 M,  Voiko käyttää lasikuitu veneeseen?
Hei, kyllä voi. Kuten kaikilla pinnoilla, myöskään lasikuitupinnalle ainetta ei saa päästää kuivumaan. Mukavaa alkuviikkoa!
27.8.2020 Joonas L,  Moi, tuote on suunniteltu käytettäväksi painepesurin vaahdotinyksikön kanssa, mutta miten tuote toimii käsivaahdottimen kanssa. Täytyykö seostusta muutta tms.?
Hei, ko. tuote vaahtoaa ja toimii hyvin myös käsivaahdottimen kautta. Seossuhde riippuu paljolti käytettävästä vaahdottimesta, mutta pinnalle tulevan liuoksen olisi hyvä olla karkeasti 1-7% välissä, likaisuudesta riippuen.
27.8.2020 Topias K,  Hei, Tuleeko tämä tuote saantiin 200l tynnyreissä?
Hei, kiitos ehdotuksesta, laitetaan harkintaan!

Mainitsemisen arvoiset meriitit:

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tehokas ja vahaturvallinen vaahdotettava esipesuaine, joka irrottaa tehokkaasti likaa pestävältä pinnalta kuluttamatta siinä mahdollisesti olevaa suojatuotetta. Todella riittoisa, soveltuu erinomaisesti ylläpitopesuihin.

Hyvin on toiminut
Morberg M29.1.2023
Lue lisää arvosteluja

King Carthur Control Snow Foam on todella tehokas, mutta vahaturvallinen esipesuaine. Se poistaa käsiteltävästä pinnasta kaikenlaisen lian ilman mekaanista kosketusta, ja se tehoaa hyvin myös pinttyneempiin likapartikkeleihin. Control soveltuu erinomaisesti kaikkien ajoneuvojen ylläpitopesuihin sekä myös vahattujen autojen puhdistukseen, sillä se ei kuluta tai vaurioita pinnassa olevaa suojatuotetta. Controlia voidaan käyttää ajoneuvon ulkopintojen puhdistuksen lisäksi myös yleispuhdistusaineena, minkä ansiosta sen avulla voidaan pestä käytännössä kaikki kovat pinnat. Aine soveltuu hyvin myös esimerkiksi raskaan kaluston ja isompien ajoneuvojen pesuun, sillä se on erittäin nopea ja helppo levittää laajallekin alueelle. Parhaimmillaan Control on vaahdottimella tai pumppupullolla levitettynä, mutta sitä voidaan käyttää tarvittaessa myös kinnasteluun. Vaahdotettavan koostumuksensa ansiosta tämä esipesuaine on äärimmäisen riittoisa ja nopea levittää, ja yhden henkilöauton pesemiseen tarvitaan vain 1 - 2 dl pesuainetta. Control Snow Foam on markkinoiden hellävaraisimpia esipesuaineita ja se on täysin biohajoava, joten se soveltuu täydellisesti myös kotona suoritettavaan auton pesuun.

King Carthur Control Snow Foam ei sisällä värjääviä aineita, vahaa tai muita pesutehoa heikentäviä ainesosia - sen suunnittelussa on keskitytty vain ja ainoastaan parhaan pesutuloksen saavuttamiseen, ja se onkin pitkän kehitystyön tuloksena hioutunut timantti. Vaahtona levitettävä pesuaine pääsee vaikuttamaan huomattavasti pidempään kuin tavalliset pesuaineet, minkä ansiosta se puhdistaa tehokkaasti kaikki auton ulkoiset pinnat ilman mekaanista kosketusta. Control soveltuu erityisen hyvin tasaisin väliajoin tehtävään ylläpitopesuun, ja kun pesu tehdään tarpeeksi usein, siihen ei tarvita välttämättä muuta kuin KC:n Control.

Huom! Mikäli tarkoituksenasi on poistaa lian ohella myös vanhat vahat, kehoitamme kääntämään katseen King Carthur Total Foamiin.

Valitse King Carthur Control Snow Foam jos:

Etsit tehokasta ja vahaturvallista esipesuainetta
Arvostat vaivatonta auton pesua
Haluat vain parasta autollesi

Duden kommentti: "Jos pitäisi valita vain yksi pesuaine, jota käyttää auton pesuun, niin se olis ehdottomasti tämä! KC Control on vahaturvallinen, hyvin puhdistava ja erittäin riittoisa vaahtopesuaine ylläpitopesuihin. Kun auton pesee tasaisin väliajoin, siitä saadaan puhdas ja kiiltävä jo pelkästään Controlin avulla, minkä vuoksi se soveltuu hyvin myös laiskalle tai kiireiselle autonpesijälle! Järkevästi käytettynä se on myös äärimmäisen riittoisa, tavallisen henkilöauton puhdistukseen ainetta kuluu vain noin 1 dl."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam
 • Käytetään: Ajoneuvojen ja muiden kohteiden esipesuun/ylläpitopesuun, ennen käsinpesua
 • Pakkaus: Muovikanisteri, kierrekorkilla
 • Pakkauskoko: 1000 ml, 5000 ml tai 25000 ml
 • Sekoitussuhde: n. 3-7% likaisuudesta riippuen
 • Vahaystävällinen
 • Erittäin korkea puhdistusteho niin vahatulla kuin vahaamattomalla pinnalla
 • Erinomainen "all-around" -esipesuaine
 • Erittäin riittoisa
 • Biohajoava
 • PH-arvo n. 12

Autoduden Pikaopas

Sekoita aine hyvin ennen käyttöä. Lisää vaahdottimen pulloon tarvitsemasi määrä pesuainetta raakana (auton koosta riippuen noin 1-2 dl). King Carthur Control Snow Foam toimii parhaiten hieman löysähköllä vaahdolla, jolloin aine pääsee valumaan rauhassa kuljettaen likaa pois pestävältä pinnalta. Säädä vaahdon paksuus sopivaksi vaahdottimen säätöruuvia käyttäen. Levitä vaahto pestävälle pinnalle alhaalta ylöspäin, ja anna vaikuttaa mahdollisimman pitkään. Älä kuitenkaan anna pesuaineen kuivua pintaan. Huuhtele huolellisesti joko painepesurilla tai vesiletkulla.

Pumppupullolla käytettäessä laimennussuhde on 1:20-1:30.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.