Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ LIUOTINPESUUN

Liuotinpesuaine King Carthur Total Snow Foam

Erittäin tehokas liuottava esipesuaine, joka poistaa pinttyneemmänkin lian, vahat ja rasvan ilman mekaanista kosketusta. Voidaan käyttää laimennettuna käytännössä kaikkien pintojen puhdistukseen!

Hinta alk.15,21
-10%16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
963 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Vaahtoaa erittäin hyvin, toimii paremmin kun odotin, vaikka rima oli jo korkealla
  fi
  Aalto N 17.6.2024
 2. Erittäin tehokas pesuaine.
  fi
  Honko E 16.6.2024
 3. Paras esipesuaine
  fi
  J J 8.5.2024
 4. Hyvin toimii!
  fi
  Heikkilä I 30.4.2024
 5. Lähtee pahinkin rapa valumaan kun raakana sumuttelee ja vaahdottelee päälle
  fi
  H J 29.4.2024
 6. Hyvää pesuainetta.
  fi
  Tuomi T 17.4.2024
 7. Vanha tuttu KC Total, toimii hyvin kevään lämpötiloissa. 1 tähti pois, kun ei poista likaa 1 - 2 asteen lämpötiloissa.
  fi
  Tamminen J 3.4.2024
 8. Toimii
  fi
  H J 26.3.2024
 9. Toimii
  fi
  Puustinen A 21.3.2024
 10. 👍🏼
  fi
  V L 20.3.2024
Usein kysytyt kysymykset
27.8.2020 J,  Millaisella laimennussuhteella vahanpoistoon suosittelette tätä king carthur liuotinta lancen vaahdottimen kanssa?
Hei, vaahdotin laimentaa säiliössä olevan seoksen maksimissaan n. 8-10%, eli raakana säiliöön. Jotkin synteettiset sealantit vaativat vielä tiukemman seoksen, jopa 20-40% ennen antautumista, eli tällöin pinta tulee kinnastella Totalilla.

Mainitsemisen arvoiset meriitit

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin tehokas liuottava esipesuaine, joka poistaa pinttyneemmänkin lian, vahat ja rasvan ilman mekaanista kosketusta. Voidaan käyttää laimennettuna käytännössä kaikkien pintojen puhdistukseen!

King Carhur Total Snow Foam on todella tehokas liuottava esipesuaine, joka irrottaa pestävästä pinnasta sen pinttyneimmänkin lian ilman mekaanista kosketusta. Total on loistava valinta silloin, kun ajoneuvolle halutaan tehdä perusteellinen puhdistus ja pinnassa on sellaista likaa, joka ei vahaturvallisilla pesuaineilla irtoa. Total poistaa käsiteltävästä pinnasta pinttyneiden likapartikkeleiden lisäksi hyvin mm. rasvan, tiesuolan ja vanhat vahat, joten se jättää jälkeensä pelkästään täydellisen puhdasta pintaa. Tätä esipesuainetta kannattaa käyttää esimerkiksi silloin, kun auton pesusta on kulunut jo tovi tai silloin, kun auto halutaan valmistella vaikkapa uutta vahaa tai pinnoitetta varten. Liuottava esipesuaine on hyvä valinta myös silloin, kun auton pesemiseen ei ole paljon aikaa.

Reilusti laimennettavana Total taipuu kaikkiin mahdollisiin puhdistustöihin pienistä yksityikohdista raskaan kaluston pesuun. Voimakkaasti laimennettuna se soveltuu täydellisesti yleispuhdistusaineeksi, kun taas raakana tai hieman laimennettuna seoksena se irroittaa pinnasta käytännössä kaiken lian, rasvan ja vahat. Total soveltuu erinomaisesti myös pinnoitettujen autojen perusteelliseen pesuun, ja sen ainesosat avaavat tukkoista pinnoitetta palauttaen sen hylkivyyttä. Total Foam on parhaimmillaan joko vaahdottimella tai pumppupullolla levitettynä, mutta se soveltuu myös tarvittaessa kinnasteluun.

King Carthur Total Snow Foam ei sisällä värjääviä aineita, vahaa tai muuta pesutehoa heikentäviä ainesosia - sen suunnittelussa on keskitytty vain ja ainoastaan parhaan pesutuloksen saavuttamiseen. Tämän ansiosta se soveltuu erinomaisesti auton perusteelliseen puhdistukseen. Total on biohajoava, joten se soveltuu myös kotona tehtäviin pesutöihin, ja laimennettavan seoksen ansiosta sitä voidaan hyödyntää käytännössä kaikkien kovien pintojen puhdistukseen.

Huom! Jos etsit tehokasta vahaturvallista esipesuainetta, joka säilyttää auton vahapinnan, on suosituksemme King Carthur Control Foam.

Valitse King Carthur Total Snow Foam jos:

Etsit tehokasta liuotinpesuainetta
Arvostat täydellisen puhdasta lopputulosta
Haluat suoriutua pesusta nopeasti

Duden vinkki: Vaahdota Totalia erityisen pinttyneisiin kohtiin raakana tai miedosti laimennettuna seoksena pumppupullolla, jonka jälkeen vaahdota vielä vaahdottimella uusi kerros ainetta pintaan. Näin todella pinttyneisiin kohtiin saadaan pidempi vaikutusaika ja tehokkaampi seos, joka poistaa sen tiukimmankin lian!

Duden kommentti: "Paras Duden tuntema vaahtoutuva bioliukkari. Total Foamia kannattaa käyttää vaahdottimella erityisesti keväisin ja syksyisin, mutta myös silloin, kun auton pinnoilta täytyy saada pois lian lisäksi myös vahat, rasvat, suola ja piki. Todella tehokas aine, mutta samalla hellävarainen maalipinnolle. Fiksulla käytöllä myös erittäin riittoisa, vain noin 1 desi per auto riittää. Vahva suosittelu!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Suositeltuja seoksia

 • 1:100 - 1:200 = Herkät pinnat, sisätilat
 • 1:50 = Yleispuhdistusaine, sisätilojen pinttyneemmät liat
 • 1:5 = Vahanpoistoon
 • 1:3 - 1:1 = Vahvat moottoriöljyn jäänteet, ja muu erittäin vaikea lika

Ominaisuudet

 • Tuote: Liuotinpesuaine King Carthur Total Snow Foam
 • Käytetään: Esipesuun, pesuun, pinttyneeseen likaan
 • Pakkaus: Muovikanisteri kierrekorkilla
 • Pakkauskoot: 1000 ml, 5000 ml ja 25000 ml
 • Laimennussuhde: 1:1 - 1:200
 • Voimakas pesuteho
 • "All-around" -liuotinpesuaine, laimennettuna rajattomasti kohteita
 • Biohajoava, ympäristöystävällinen
 • Vahvasti emäksinen

Autoduden pikaopas

Sekoita pesuaine huolellisesti ennen käyttöä ja laimenna käyttötarkoituksen mukaan. Vaahdota käsiteltävälle pinnalle j anna vaikuttaa, älä kuitenkaan anna aineen kuivua pintaan. Pesutehon parantamiseksi voit käyttää esimerkiksi mikrokuituliinaa, mikrokuituista kinnasta tai brushia. Huuhtele huolellisesti. Esimerkiksi sisätiloissa, joissa huuhtelu ei ole mahdollista, pyyhi pesuaine pois ensin märällä liinalla ja sen jälkeen vielä kuivalla ja puhtaalla liinalla.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)