Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ HELPPOON ESIPESUUN!

Pesuainevaahdotin Dr Dirt PROFESSIONAL G3, SnapLock

Huippukätevällä SnapLock™-pikaliittimellä varustettu, ammattitason pesuainevaahdotin, josta löytyy mm. 90° kääntyvä suutin, säädettävä viuhkan leveys ja 12-portainen seossuhteen säätömahdollisuus. Sopii kaikkiin pesureihin!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.65,71
-6%69,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
51 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Älytön laatu
  fi
  Räikkönen J 11.6.2024
 2. Olisi ollut hyvä että vesisuuttimista olis selkee maininta niin olisi saanut ottaa sopivan suuttimen...
  fi
  Aunio T 16.5.2024
  Autodude: Hei! Kiitoksia viestistänne! :) Tarkoitatko tuot...
 3. Tarkat säädöt, viuhkan kääntö plussaa... Ainut miinus pesuaineen valuminen käytön jälkeen pulloa pitkin (suuttimen muoto)
  fi
  Riihimäki A 25.4.2024
 4. Ensin ostin halvan ja sitten ostin tämän parhaan. Kätevät liittimet ja vaahto kestää, eikä valu heti pois. Erinomainen tuote!
  fi
  Liimatainen M 17.4.2024
 5. Vaahdotin on hyvä ja siitä löytyy monipuoliset säätömahdollisuudet. Omaan käyttöön toiminnallisuus voisi olla yksinkertaisempikin.
  fi
  Tamminen J 3.4.2024
 6. Porrastettu säätö antaa ns tarkkuutta seoksen säätöön, ei niin tarpeellinen mutta mukava lisä tuo käännettävä viuhka! Suutinosan malli vähän hankala (...
  fi
  Riihimäki A 22.3.2024
 7. Bra skum. Verkar vara bra kvalitét. Dåligt att flaskan inte är genomskinlig.
  sv
  Ingegärdsson H 11.6.2024
 8. Sjukt bra! Köp om du inte redan har en!!
  sv
  K F 24.5.2024
 9. 5
  sv
  L M 22.5.2024
 10. Super skumsprøyte
  no
  H H 14.5.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Huippukätevällä SnapLock™-pikaliittimellä varustettu, ammattitason pesuainevaahdotin, josta löytyy mm. 90° kääntyvä suutin, säädettävä viuhkan leveys ja 12-portainen seossuhteen säätömahdollisuus. Sopii kaikkiin pesureihin!

AMMATTILAISEN VALINTA AUTONPESUUN - AUTODUDE SUOSITTELEE!
- TOIMITETAAN DR DIRT SNAPLOCK™ -PIKALIITTIMELLÄ -

 • Vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu!
 • Valmistettu kestävistä ja laadukkaista osista!
 • Toimii superkätevällä SnapLock™-pikaliittimellä!
 • Erittäin monipuoliset säätöominaisuudet!
 • Poikkeuksellisen suuri, 1L pesuainepullo!

Dr Dirt PROFESSIONAL G3 on ammattikäyttöön suunniteltu, painepesuriin liitettävä pesuainevaahdotin, jonka avulla esipesuaine saadaan levitettyä ajoneuvon pintaan tarttuvana vaahtona nestemäisen muodon sijaan. Pesuaineen muuttaminen vaahdoksi moninkertaistaa vaikutusajan, sillä vaahto ei valu auton kylkiä pitkin maahan yhtä nopeasti kuin neste. Pidentyneen vaikutusajan ansiosta lähes kaikki irtolika saadaan poistettua auton pinnoilta ennen mekaanista kosketusta (kinnastelua), jolloin naarmujen syntyminen saadaan minimoitua. PROFESSIONAL-vaahdottimella hoituu niin pienien kuin suurienkin ajoneuvojen päivittäinen pesu, ja sen monipuoliset toiminnot, ergonominen ja tyylikäs muotoilu sekä kestävät ja laadukkaat osat tekevät selvän pesäeron muihin markkinoilla oleviin vaahdottimiin!

PROFESSIONAL-pesuainevaahdotin on varustettu mm. 12-portaisella seossuhteen säädöllä sekä 90° kääntyvällä suuttimella, minkä lisäksi pesuaineviuhkan leveyttä voidaan säätää. Lisäksi vaahdotin on varustettu notkealla, päästään painotetulla imuletkulla, joka mahdollistaa käytön myös silloin, kun pesuainepullo on kallellaan tai lähes tyhjä. Kyseessä on siis poikkeuksellisen monipuolinen vaahdotin, joka soveltuu sekä pesunkestävien ammattilaisten tarpeisiin että kotona omaksi iloksi autojaan pesevän, vaativan harrastajan käyttöön. PROFESSIONAL-vaahdotin voidaan kiinnittää painepesurin kahvaan helposti jämäkällä, korroosiota ja kulutusta erinomaisesti kestävällä Dr Dirt SnapLock™-pikaliittimellä, joka mahdollistaa nopean kiinnityksen ja irrotuksen, vaikka pesurin alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä olisikin kierteellä tai muulla hitaammalla tavalla kiinnitettävä. Vaahdottimen irroittaminen ja vaihtaminen suihkuputkeen on siis superhelppoa ja nopeaa!

Dr Dirt PROFESSIONAL G3 on varustettu poikkeuksellisen suurella, 1 litran pesuainepullolla, joka mahdollistaa useampien ajoneuvojen käsittelyn yhdellä täytöllä. Tyylikäs musta pullo on myös ergonomisesti muotoiltu ja sen kyljestä löytyy annostelua helpottava mittataulukko. Kaiken kaikkiaan PROFESSIONAL G3 on käytännöllinen ja helppokäyttöinen, kestävistä sekä laadukkaista osista valmistettu vaahdotin, joka on luotu palvelemaan niin ammattilaisia kuin vaativia harrastajiakin, jotka haluavat tehdä autonpesusta vaivatonta.

Lue lisää SnapLock™-järjestelmästä täältä: Dr Dirt SnapLock.

Huom! Vaahdottimen mukana toimitetaan pesurikohtainen vastakappale pikaliittimellä, jolla mikä tahansa pesuri saadaan muutettua pikaliitintä tukevaksi malliksi. Toki voit ostaa myös pelkän vaahdottimen ilman liitintä, mikäli SnapLock™-pikaliitin löytyy sinulta jo ennestään.

Varapullon vaahdottimelle löydät tästä: Pesuainevaahdottimen varapullo Dr Dirt PROFESSIONAL, 1000 ml

HUOM! Tarkista adapterin sopivuus irroittamalla pesurisi suihkuputki ja vertaa sitä alla oleviin adaptereihin. Alempana tuotesivulla on myös kerrottu sopivuudesta Clenin, Stihlin, Parksiden, Bilteman yms. pesureihin.

HUOM! Poikkeuksia adapterien sopivuuteen

 • Clen-merkkisiin pesureihin menee joko Kränzlen, Boschin tai Black&Deckerin adapteri. Tämän voi helposti tarkistaa irroittamalla suihkuputken, ja vertaamalla sitä yläpuolella olevaan kuvaan.
 • Parksiden pesuriin menee Lavorin adapterilla oleva lance. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Stihlin ja Bilteman pesureihin on mennyt Nilfiskin ja Lavorin adapterilla olevaa lancea. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Uusimpiin Boschin pesureihin, eli AQT-sarjan pesureihin sopii Black&Deckerin adapterilla oleva lance.
 • Kränzle K1050-pesuriin vaahdotin tulee ostaa perinteisellä Kränzlen kierreadapterilla, jonka LISÄKSI tarvitset tämän adapterin: 1050-pikaliitin.
 • HUOM! Uusiin, vuonna 2021 tai myöhemmin valmistettuihin Kränzlen painepesureihin menee Ergo-pikaliitinadapterilla oleva vaahdotin. Pikaliitinadapterin kanssa kannattaa vamistaa, että liitin lukittuu kunnolla, ettei suihkuputki tai vaahdotin lennä auton kylkeen.
 • Kärcher HD pesureissa vanhempiin malleihin menee M22-sisäkierteellä oleva adapteri, ja uudempii Easy!Lock-järjestelmällä varustettuihin pesureihin on oma adapteri.

Mikä ihmeen pesuainevaahdotin?

Pesuainevaahdotin on esipesuaineen ja muidenkin pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu laite, joka kiinnitetään painepesuriin. Se levittää pesuaineen ilmavana vaahtona, joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin, kuin esim. pinnalle suoraan suihkutettu esipesuaine. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on ratkaisevasti parempi! Päivittäisellä käytöllä pelkällä auton vaahdottamisella ja huuhtelulla saavutetaan usein riittävä pesutulos ilman mekaanista kosketusta maalipintaan. Tämä vähentää pesunaarmujen syntymistä radikaalisti. Viikottain käytettynä jo pelkkä esipesu vaahdottimen avulla riittää parhaimmillaan nk. "ylläpitopesuun", joten kyseessä on ehdoton varuste autonpesuun!

Dr Dirt PROFESSIONAL G3 on jo legendaksi nousseen KC Dr Dirt G1 -vaahdottimen pohjalta kehitetty, ammattilaisille suunniteltu malli, jonka kehitystyössä on otettu huomioon sekä asiakkaiden toiveet että käytännöllisyyden ja helppouden maksimointi - laadusta tinkimättä. Vaahdottimeen on tuotu jo aiemmasta, kuluttajille suunnatusta Dr Dirt G3 -pesuainevaahdottimesta tuttu SnapLock™-pikaliitin, joka kestää korroosiota ja kulutusta erinomaisesti, ja tekee myös vaahdottimen kiinnittämisestä ja irrottamisesta helppoa. Lisäksi PROFESSIONAL-vaahdotin on varustettu monipuolisilla säätöominaisuuksilla sekä ergonomisella pesuainepullolla, jotka tekevät pesemisestä entistä helpompaa. Dr Dirt PROFESSIONAL G3 on ammattitason vaahdotin, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Ominaisuudet

 • Tuote: Pesuaineen vaahdotin Dr Dirt PROFESSIONAL G3 SnapLock™
 • Käyttötarkoitus: Esipesuaineen vaahdottaminen maksimaalisen pesutuloksen aikaansaamiseksi
 • Pikaliittimet helpottavat käyttöä merkittävästi
 • Dr Dirt SnapLock™-pikaliitin
 • Valmiiksi kasattu => heti käyttövalmis
 • Säädöt: Viuhkan leveyden ja suunnan, sekä pesuaineen seossuhteen säätö
 • Sarjanumeroitu
 • Maksimipaine: 220 bar
 • Korkein veden lämpötila: 60°C
 • Suuttimen koko 1.2 mm, soveltuu pesureille, joiden vedenvirtaus on 6-10 litraa minuutissa.
  • Järeämpiin pesureihin tarvitset suuremman virtauksen mahdollistavan vaihtosuuttimen
 • Pesuainepullo: 1000 ml, mitta-asteikko pullon kyljessä
 • Ergonominen muotoilu
 • Pullossa vakiona korkki pesuaineiden säilytystä varten
 • Takuu: Vaahdotinyksikkö 24 kk, Pullo 12 kk
 • Maahantuoja: Autodude

Ohje seossuhteen määrittämiseen

 1. Täytä lancen pullo täyteen vettä
 2. Säädä lancen päällä oleva seossuhteen säätönuppi vahvimmalle mahdolliselle seokselle (täysin kiinni myötäpäivään)
 3. Laske pesurilla lancen läpi vettä mitalliseen tai mitattomaan astiaan niin kauan, että säiliö on täysin tyhjä. Mittaa laskettu vesimäärä
 4. Laske seossuhde seuraavalla kaavalla: 0,8 / (ämpärin vesimäärä litroina) x 100
 5. Voit mitata vastaavalla tavalla myös muilla lancen asetuksilla, jolloin jatkossa seossuhteen valitseminen on helppoa

VINKKI 1: Lanceen kannattaa merkitä esim. tussilla kunkin säädön vahvuus, jolloin tulevaisuudessa pelkkä vilkaisu riittää kertomaan seossuhteen.

VINKKI 2: Tai sitten, tee niin kuin Dude, ja lopeta säätäminen. Oikeasti, vaahdottimen käyttäminen ei ole avaruustiedettä. Kaada esipesuainetta raakana vaahdottimeen ja hae sopiva seos vaahdottimen seosruuvia säätämällä. Nauti pesusta!

Vaahdottimen huoltaminen

Mikäli vaahdotin ei esim. talven jälkeen toimikaan, kuten pitäisi, on vaahdottimen sisään luultavasti päässyt kuivumaan pesuainetta. On myös mahdollista, että suuttimeen on päässyt roska, joka tukkii veden virtauksen. Opas vaahdottimen purkamiseen ja huoltamiseen löytyy täältä: Vaahdottimen huoltaminen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)