Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Lasinpinnoitus

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Lasien pinnoittaminen on helppo ja nopea tapa lisätä ajomukavuutta sekä liikenneturvallisuutta. Pinnoitteet voidaan jakaa käytännössä kahteen ryhmään: kestopinnoitteet ja pika-aineet. Niiden suurimpana erona on kestävyys. Kestopinnotteilla saavutetaan parhaimmillaan jopa muutaman VUODEN kesto, kun taas pika-aineiden kestot on helpompi määritellä viikkoina.

====> TUTUSTU AUTODUDEN LASINPINNOITTEISIIN

Mihin pinnoitteen toiminta perustuu?

Pinnoitteen toiminta perustuu pintajännityksen ja kitkan alenemiseen. Kun pintajännitys laskee riittävän alas, pinta hylkii erinomaisesti vettä ja likaa.

Kun tuulilasi on pinnoitettu, pyyhkijöitä ei maantienopeuksissa tarvitse juuri käyttää. Vesi alkaa siirtymään lasilta pois jo 50 km/h nopeuksissa ilmavirran vaikutuksesta.

Mitä hyötyä pinnoitteesta on?

Pinnoite on merkittävä liikenneturvallisuutta lisäävä tekijä. Jo itsessään likainen ja naarmuuntunut tuulilasi heikentää näkyvyyttä huomattavasti. Pinnoitteilla saadaan lasi pysymään pitempään puhtaana. Lisäksi pinnoitteet täyttävät myös mikroskooppiset naarmut jolloin pinnasta tulee aiempaa kirkkaampi. Suurempia kiveniskuja aine ei kuitenkaan paikkaa.

Pinnoitteella säästetään huomattavasti pyyhkijänsulkija, sekä tuulilasinpesuaineita ja kemikaaleja jotka rasittavat niin luontoa kuin myös vahatun auton pintaa.

Kuinka pinnoitetta käytetään?

Pinnoitteen käyttäminen on todella helppoa. Tärkeintä on saada pinnoitettava lasi täysin puhtaaksi ennen pinnoitusta.

Tuulilasi tulee puhdistaa kaikesta liasta ennen pinnoitusta. On suositeltavaa myös savestaa lasi, jotta pinttyneemmätkin tahrat sekä lasipintaan uponneet terävät partikkelit irtoavat. Lasi voidaan myös kiillottaa kevyesti lasille tarkoitetuilla hioma-aineella jotta mikronaarmut tasoittuvat. Näin saadaan paras mahdollinen tartuntapinta - ja sen kautta myös paras mahdollinen kesto - pinnoitteelle.

Lopullinen puhdistus on hyvä tehdä jollaikn IPA-pohjaisella pesuaineella, erinomainen vaihtoehto on esim. lasinpuhdistusaine Dodo Juice Clearly Menthol.

Kun käsiteltävä pinta on saatu puhtaaksi ja lasi on kuivattu, on aika levittää pinnoite. Pinnoitetta levitetään todella ohut kerros. Aineen annetaan kuivua ja tarttua pintaan. Lopuksi pinta kiillotetaan kristallinkirkkaaksi.

Perusteellinen opas King Carthur ACE Coat Glass -pinnoittelle:

Perusteellinen opas lasin pinnoittamiseen. Lähes kaikki pinnoitteet ovat periaatteeltaan keskenään vastaavia, joten tämä opas soveltuu pääosin myös muille pinnotteille.

 1. Puhdista lasi perusteellisesti ennen pinnoitusta. Käytä puhdistukseen lasinkiillotusainetta, kuten King Carthur Glass Polishia, ja poista ainejäämät lasilta esim. King Carthur Final Cleanerilla ja tarkista työn tulos. Toista tarvittaessa.
 2. Annostele pinnoitetta 10 - 15 pisaraa levittimelle, ja levitä pinnoitetta ristikkäisin vedoin huolellisesti koko käsiteltävälle alueelle.
 3. Anna pinnoitteen vaikuttaa hetki ja pyyhi sen jälkeen ylimääräinen aine pois puhtaalla ja kuivalla mikrokuituliinalla.
 4. Anna pinnoitteen kuivua lopulliseen kovuuteen noin 12 tuntia. Aine ei saa sinä aikana olla missään tekemisissä veden kanssa.
 5. Käytä pinnotuksen jälkeisessä ylläpitopesussa pH-neutraaleja pesuaineita. Lasi voidaan lian pinttyessä joskus pestä hieman vahvemmalla pesuaineella, esimerksi Clearly Mentholilla.
 6. Nauti ajosta.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)