Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ LASIN KIILLOTUKSEEN

Lasinkiillotusaine King Carthur Glass Polish, 100 ml

Pinttyneen lian poistoon ja mikronaarmujen häivyttämiseen soveltuva lasinkiillotusaine, jota voidaan työstää käsin tai koneella. Kirkastaa lasin ja valmistaa sen pinnoittelle.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
12,66
-15%14,90
Tuotenumero: HS10861

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
3.9
20 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hyvin toimii ja kirkastaa lasin. Pienet naarmut saa pois etenkin villalaikalla.
  fi
  K J 8.5.2023
 2. Svårt att bedöma då min fästplatta var lite skev på polermaskinen
  sv
  Westin P 24.4.2024
 3. Dryg produkt som gör det den ska
  se
  Holmström A 4.6.2023
 4. Är lätt att applicera, Vart bra resultat. Värd pengarna.
  se
  G G 17.10.2022
 5. HÅPLØS! Produktet tørker før man rekker tørke av etter å ha polert det.
  no
  Hagelund S 29.9.2022
 6. Works really well on old window glass with lime stains and fine scratches. Super nöjd.
  se
  Kubista-ruijs P 29.7.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Pinttyneen lian poistoon ja mikronaarmujen häivyttämiseen soveltuva lasinkiillotusaine, jota voidaan työstää käsin tai koneella. Kirkastaa lasin ja valmistaa sen pinnoittelle.

King Carthur Glass Polish on kevyesti leikkaava lasinkiillotusaine, jolla lasipinnoista saadaan poistettua aivan kaikki pinttyneimmätkin likpartikkelit, jotka eivät tavallisella lasinpuhdistusaineella irtoa. Aine soveltuu käytetäväksi erityisesti ennen pinnoitteen levitystä, kun lasista halutaan lian puhdistuksen lisäksi poistaa vanha pinnoite, kalkkijäämät, waterspotit ja muut pinttymät. Aine häivyttää koneella käytettynä myös pieniä naarmuja parantaen lasin optiikkaa, ja näin myös näkyvyys ja ajoturvallisuus paranee. Vanhat lasipinnoitteet, pinttyneet likajäämät ja kaikki muukin lasilla oleva lika estää uuden pinnoitteen tarttumista pintaan. Nanokokoisten hiomapartikkeleiden ja sitruunahappopohjaisten puhdistavien ainesosien avulla Glass Polish syväpuhdistaa lasipinnan ja valmistaa sen pinnoitetta varten. Ainetta voidaan käyttää turvallisesti myös kuljettajan puolen laseihin, sillä se ei aiheuta minkäälaisia vääristymiä pintaan.

Glass Polishin avulla pinnoitteelle mahdollistetaan täydellisen puhdas pinta ja tätä kautta maksimaalinen tarttuvuus ja kesto. Kiillotusainetta voidaan levittää joko käsin tai kiillotuskoneella. Käsin käytettynä pinta saadaan puhdistettua, mutta koneellisesti huopalaikan kanssa aine myös poistaa hienoja naarmuja. Soveltuu käytettäväksi niin karkaistuilla kuin tavallisillakin lasipinnoilla. Aine sopii siis auton ikkunoiden lisäksi käytettäväksi kotona lasipintojen puhdistukseen. 

Valitse King Carthur Glass Polish jos:

Etsit tuotetta lasipinnoitteen poistoon
Arvostat hyvää näkyvyyttä
Haluat syväpuhdistaa lasipinnat

Duden kommentti: "Luottotuote ennen lasipinnoitteen asentamista. Nopea käsittely joko käsin tai kiillotuskoneella varmistaa täysin puhtaan lopputuloksen, jolloin pinnoitteelle saadaan optimaalinen tarttumapinta. Äärimmäisen helppo ja miellyttävä käyttää. Kirkastaa lasia selkeästi eikä aiheuta vääristymiä näkökenttään!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Glass Polish
 • Käyttötarkoitus: Lasin syväpuhdistus ja kiillotus
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoko: 100 ml
 • Poistaa vanhat pinnoitteet, kalkkijäämät ja pinttyneimmänkin lian
 • Ehdoton pinnan syväpuhdistukseen ennen lasin pinnoitusta

Autoduden pikaopas

Ravista pullo huolellisesti ennen käyttöä.

Käsin: Lisää ainetta mikrokuituliinaan tai vahanlevittimeen, levitä ainetta lasiin pysty- ja vaakasuunnassa kevyesti painetta antaen. Käy huolella koko käsiteltävä alue läpi, poista ainejäämät lasilta esim. King Carthur Final Cleanerilla ja tarkista työn tulos. Toista tarvittaessa.

Koneella: Varmista, että pinta on täysin puhdas. Annostele 2-4 pisaraa kiillotusainetta lasin kiillotukseen tarkoitetulle huopalaikalle. Työstä n. 30 x 30 cm alue kerrallaan. Levitä aine pienillä kierroksilla pintaan, jonka jälkeen nosta kierroksia n. 2-3 pykälää ja lisää painetta. Työstä ainetta, kunnes se alkaa hävitä pinnalta ja/tai naarmut ovat hävinneet. Toista tarvittaessa. Lopuksi poista ainejäämät lasilta esim. King Carthur Final Cleanerilla.

Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille.

Varoitusetiketin tietoja:
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)