Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml

✅ ALKOHOLITON!

Erittäin tehokas, pitkällä vaikutusajalla varustettu alkoholiton viimeistelypuhdistusaine kiillotusainejäämien ja rasvan poistoon ennen pinnoitusta tai vahausta. Poistaa myös teippien liimajäämät!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Vanteissa toimi erinomaisesti.
Kokkonen M6.10.2022
Toimii 👍
Karppinen P22.7.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Mainitsemisen arvoiset meriitit:

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin tehokas, pitkällä vaikutusajalla varustettu alkoholiton viimeistelypuhdistusaine kiillotusainejäämien ja rasvan poistoon ennen pinnoitusta tai vahausta. Poistaa myös teippien liimajäämät!

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka on tarkoitettu ennen vahausta, pinnoitusta tai teippausta suoritettavaan viimeistelypuhdistukseen. Aine poistaa pinnalta kaiken lian aina vanhoista vahoista pesuainejäämiin ja kiillotustahnoihin saakka. Lisäksi se puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan. Final Cleaner tehoaa myös liimajäämiin ja soveltuu näin ollen myös esim. vanhoista teipeistä jääneiden liimatahrojen poistoon. Ehdoton tuote onnistuneen suojauksen varmistamiseksi!

Perinteisistä viimeistelypuhdistusaineista poiketen Final Cleaner ei sisällä alkoholia, jolloin aine soveltuu myös monille herkille, alkoholeja kestämättömille pinnoille. Aine haihtuu alkoholipohjaisia viimeistelypuhdistusaineita hitaammin, joka pidentää työstöaikaa ja parantaa aineen tehoa maksimoimalla vaikutusajan. Alkoholittoman koostumuksen ansiosta Final Cleanerilla ei ole myöskään vaaraa alkoholipohjaisten aineiden tapaan pinnan pehmittämiselle. Haihduttuaan aine ei jätä mitään jäämiä pintaan. Toimitetaan käyttövalmiina laadukkaan sumuttimen kanssa.

Valitse King Carthur Final Cleaner jos:

Etsit monipuolista viimeistelypuhdistusainetta
Haluat täysin tahrattoman pinnan
Arvostat upeaa puhdistustehoa

Duden kommentti: "KC:n Final Cleanerin hidas haihtuminen ja turvallisuus erilaisilla pinnoilla tekee siitä todella monikäyttöisen rasvanpoisto- ja viimeistelypuhdistusaineen. Perinteisiin isopropyylipohjaisiin rasvanpoistoaineisiin verrattuna Final Cleaner poisti varsinkin tiukassa olevat kiillotusainejäämät tehokkaammin, eikä aine haihtunut lämpimässä hallissa työstettäessä pinnasta liian nopeasti. Loistava myös tarran liimojen poistossa!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Final Cleaner
 • Käyttötarkoitus: Pintojen puhdistus ennen suojatuotteen asennusta
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Soveltuu kaikille auton ulkopinnoille
 • Alkoholiton koostumus
 • Käyttövalmis
 • Poistaa myös liimajäämät

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan. Sumuta käsiteltävälle pinnalle, anna vaikuttaa hetki ja pyyhi ainejäämät ja sen irrottama lika pois. Voit myös sumuttaa aineen suoraan mikrokuituliinaan ja levittää sillä pintaan, jolloin vältetään aineen joutuminen alueille, joita ei haluta käsitellä. Lopuksi odota, että ainejäämät ovat täysin haihtuneet ennen suojatuotteen asennusta.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)