Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ 9 IN 1

Mikrokuituliinasetti - DELUXE

Kattava setti KC:n laadukkaita ja kestäviä mikrokuituliinoja, jotka toimivat kaverina niin sisustan kuin ulkopintojenkin käsittelyssä aina lasien, peilien ja penkkien puhdistuksesta maalipinnan vahaukseen tai kiillotukseen, tai vaikkapa konehuoneen pesuun!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
31,41
-37%49,50
Tuotenumero: HSKIT415-14146

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kattava setti KC:n laadukkaita ja kestäviä mikrokuituliinoja, jotka toimivat kaverina niin sisustan kuin ulkopintojenkin käsittelyssä aina lasien, peilien ja penkkien puhdistuksesta maalipinnan vahaukseen tai kiillotukseen, tai vaikkapa konehuoneen pesuun!

Mikrokuituliinasetti DELUXE kerää yhteen kaikki mikrokuituliinat, joita autonhoidossa tarvitset! Setti koostuu King Carthurin laadukkaista, eri tarkoituksiin soveltuvista ja erilaisilla mikrokuiturakenteilla varustetuista liinoista, joiden ansiosta sinulta löytyy aina joka tilanteeseen oikeanlainen liina, olipa kyseessä sitten sisustan puunaus, rasvanpoisto tuulilasin sisäpinnasta, sormenjälkien hävittäminen peileistä, maalipinnan kiillotus, vahan tai pinnoitteen asennus, tai vaikkapa konehuoneen pesu. King Carthurin mikrokuituliinat on suunniteltu erittäin hellävaraisiksi, ja vaikka jokaisella setin liinalla on oma paikkansa ja tarkoituksensa (näistä voit lukea lisää alempaa), voidaan niistä kaikkia käyttää käytännössä minkä tahansa pinnan käsittelyyn. Liinojen laadukkaat mikrokuidut sekä saumaton rakenne varmistavat silkkisen pehmeän kosketuksen pintaan kuin pintaan, ja ne irrottavat myös likaa ja sitovat pölyä tehokkaasti. Tämä on erinomainen setti sinulle, joka haluat valmiin ja kattavan paketin, joka ei jätä kaipaamisen varaa!

Duden kommentti: "Mikrokuidusta valmistetut liinat ovat erinomainen valinta autonpuunaajalle, sillä materiaalina mikrokuitu on erittäin kestävä: se ei vaurioidu tai mene pilalle voimakkaista pesuaineista, se kestää hankausta, on erittäin imukykyinen ja kaiken hyvän päälle mikrokuituliinat ovat myös konepestäviä, joten niistä riittää iloa pitkäksi aikaa! Liinojen käyttöikä saadaan maksimoitua, kun ne pestään mikrokuidulle tarkoitetulla pesuaineella, kuten King Carthurin Microfiber Washilla!"

Huom! Saatavilla myös hieman suppeampi Mikrokuituliinasetti - BASIC!

Toimitussisältö

 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl liinoja
 • Mikrokuituliina King Carthur Premium All-Purpose Cloth
 • Lasiliina King Carthur Silver Shine
 • Kiillotusliina King Carthut White Crystal
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby Gen2

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur Royal Flush Gen2 on laadukas yleisliinasetti, jolla on rajattomasti eri käyttökohteita. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten ne soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään tai ihan vaikka kodin siivoamiseen. Vain mielikuvitus on rajana Royal Flushin kanssa, sillä putsaa mitä vain! Liinojen hellävaraisuutta lisäävät niiden täysin saumaton rakenne sekä korkea polyamidipitoisuus. Lisäksi liinoissa ei ole pintoja naarmuttavaa ommeltua pesulappua. Muiden King Carthur -mikrokuituliinojen tapaan, myös Royal Flush Gen2 on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan.

King Carthur All Purpose Cloth on laadukas ja erittäin monikäyttöinen mikrokuituliina, jolle käyttökohteita on rajattomasti. Liinan toisella puolella on pehmeä ja muhkea pitkänukkainen karva, joka soveltuu erinomaisesti mm. kiillotustöihin tai herkkien pintojen puhdistukseen. Liinan toisella puolella on puolestaan lyhytnukkainen karva, joka soveltuu esimerkiksi sisustan eri pintojen puhdistukseen tai ulkopintojen yksityiskohtien puhdistukseen. All Purpose Cloth on suunniteltu mahdollisimman hellävaraiseksi, ja sen saumaton rakenne sekä pesulaputtomuus mahdollistavat liinan huolettoman käytön pinnalla kuin pinnalla ilman pelkoa naarmuuntumisesta. Lisäksi liinan korkea polyamidipitoisuus tekee siitä poikkeuksellisen pehmeän, sileän sekä liukkaan, minkä ansiosta se on äärimmäisen lempeä käsiteltävälle pinnalle ja tekee työskentelystä nopeaa ja mielekästä. Liina on kooltaan 50 x 50 cm, joten se soveltuu erinomaisesti säilytettäväksi myös esimerkiksi auton hansikaslokerossa, jolloin sitä voidaan käyttää aina tarpeen tullen.

King Carthur Silver Shine on lasipinnoille tarkoitettu puhdistus- ja kuivausliina. Rakenteeltaan liina on todella lyhytnukkaista mikrokuitua, ja sen pinta tuntuu käteen käytännössä täysin sileältä. Juurikin rakenteensa ansiosta se puree todella tehokkaasti kaikenlaiseen likaan tehden lasipintojen puhdistuksesta helppoa ja vaivatonta. Silver Shinen avulla lasi- ja peilipinnoista saadaan poistettua normaalin lian lisäksi myös se pinttynytkin lika, joka ei tahdo tavallisten liinojen avulla irrota hankaamisesta huolimatta. Tällaisia ovat esimerkiksi nikotiinikalvot, kiinnipalaneet hyönteiset ja muut orgaaniset aineet, jotka ovat ehtineet kuivahtaa lasiin. Huikean puhdistustehon lisäksi Silver Shinen sileä ja pehmeä pinta kuivaa lasin nopeasti ja hellävaraisesti ilman pelkoa pinnan naarmuuntumisesta. Tästä imukykyisestä liinasta ei jää raitoja tai pyörrejälkiä lasiin, vaan se jättää jälkeensä ainoastaan täydellisen puhtaan, kristallinkirkkaan lasin. Silver Shine on konepestävä, mikä tekee siitä käsittämättömän miellyttävän apuvälineen niin auton kuin kodinkin lasipintojen puhtaanapitoon.

King Carthur White Crystal on huippulaadukas, pehmeä- ja lyhytnukkainen mikrokuituliina, jonka rakenne on optimoitu erityisesti erilaisten pinnotteiden poispyyhintään. Laadukkaat mikrokuidut ja poikkeuksellisen korkea polyamidipitoisuus (30%) yhdistettynä täysin saumattomaan rakenteeseen varmistavat pehmeän ja hellävaraisen kosketuksen maalipintaan, tehden poispyyhinnästä mahdollisimman turvallista ja helppoa. Liina ei myöskään jätä nukkaa jälkeensä, eikä siinä ole ommeltua pesulappua, mikä lisää hellävaraisuutta entisestään. Ultraäänileikkurilla leikatuin reunuksin varustetun White Crystalin paino on muhkeat 600 gsm, mikä varmistaa huikean imukyvyn ja estää liinan tukkeutumisen kesken poispyyhinnän.

King Carthur Red Ruby Gen2 on mahtavan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka ottaa paikkansa kiillotusliinojen parhaimmistosta. Sen kuitujen pituus ja tiheys on optimoitu autovahan kiillottamiseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellävarainen. Saumattomin reunuksin varustetun, majesteettisen Red Rubyn vahvuus on muhkeat 650 g/m², mikä varmistaa, että liina ei tukkeudu kesken kiillotuksen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)