Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ 9 IN 1

Mikrokuituliinasetti - BASIC

Kattava setti erilaisia ja eri tarkoituksiin soveltuvia CAR5:n mikrokuituliinoja. Mukana setissä asiliina, kiillotusliina, kaksipuolinen mikrokuituliina sekä yleisliinasetti, joiden avulla puhdistat ajoneuvon kauttaaltaan niin sisältä kuin ulkoakin!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
17,77
-40%29,60
Tuotenumero: HSKIT414-14144

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kattava setti erilaisia ja eri tarkoituksiin soveltuvia CAR5:n mikrokuituliinoja. Mukana setissä asiliina, kiillotusliina, kaksipuolinen mikrokuituliina sekä yleisliinasetti, joiden avulla puhdistat ajoneuvon kauttaaltaan niin sisältä kuin ulkoakin!

Auton puhdistuksessa kaikki sujuu aina helpommin, kun varastosta löytyy kattavasti erilaisia ja eri tarkoituksiin soveltuvia liinoja, ja senpä vuoksi kasasimmekin tämän Mikrokuitusetti - BASIC:n juuri sinulle! Setti koostuu CAR5:n hinta-laatusuhteeltaan erinomaisista mikrokuituliinoista, jotka soveltuvat niin päivittäisiin pikkuaskareisiin kuin vaativampiinkin autonhoitotehtäviin. Setti pitää sisällään 6 kappaletta pienikokoisia ja lyhytnukkaisia yleisliinoja, vohvelikuvioidun lasiliinan, tuuhean kiillotusliinan sekä kaksipuoleisen mikrokuituliinan, joten liinaa löytyy kirjaimellisesti joka lähtöön! Yleisliinat sopivat käytänössä mihin vain, olipa kyseessä sitten sisustan tai ulkopintojen pesu, lasiliinalla voidaan puhdistaa ikkunat ja peilit, ja hellävarainen kiillotusliina soveltuu niin herkkien pintojen käsittelyyn kuin esimerkiksi vahauksen tai pinnoituksenkin yhteydessä käytettäväksi. Kaksipuolinen All-Purpose Towel puolestaan tarjoaa monta ominaisuutta samassa liinassa, sillä sen lyhytnukkainen puoli toimittaa hyvin yleisliinan virkaa, kun taas pidempinukkainen puoli soveltuu kaikkiin suurempaa imukykyä vaativiin tehtäviin. Tutustu liinoihin vielä lisää alempaa!

Duden vinkki: "Kaikki setin liinat ovat konepestäviä, joten oikeanlaisella huolenpidolla niistä saadaan pitkäikäisiä ystäviä! Liinat pysyvät entistä paremmassa kunnossa, imukykyisiniä ja tuuheina, kun käytät niiden pesemiseen erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, kuten King Carthurin Microfiber Washia!"

Huom! Saatavilla myös hieman laajempi Mikrokuituliinasetti - DELUXE!

Toimitussisältö

 • Yleisliinasetti CAR5 All-round Towel, 6 kpl liinoja
 • Lasinkuivausliina CAR5 Glass Towel
 • Mikrokuituliina CAR5 All-Purpose Towel
 • Kiillotusliina CAR5 Polishing Towel

Mihin mitäkin käytetään?

CAR5 Allround Towel yleisliinasettiin kuuluu 6 kpl näppärän kokoisia (30 x 30 cm) mikrokuituliinoja, joita voidaan käyttää niin ajoneuvon ulkopintojen kuin sisäpintojenkin käsittelyssä. Allround Towelit on valmistettu lyhytnukkaisesta mikrokuidusta, joka on rakenteeltaan pehmeää ja hellävaraista. Näinpä liinoja voidaankin hyödyntää todella monipuolisesti, ja ne soveltuvat käytännössä kaikkiin ajoneuvon puhdistukseen ja suojaukseen liittyviin työvaiheisiin aina muovipintojen ja istuinten puhdistuksesta esimerkiksi myllytystahnojen poistoon.

CAR5 All-Purpose Towel on nimensä mukaisesti todella monikäyttöinen yleisliina lähes kaikkiin tehtäviin autossa ja kotona. Liinan rakenne on kaksipuoleinen, eli toisella puolella on äärimmäisen pehmeä ja pitkä nukka ja toisella puolella taas lyhyt, mutta yhtä pehmeä nukkapinta. Pitkänukkainen puoli on optimaalinen esim. vahojen poispyyhintään, pölyjen pyyhintään, oven välien kuivaukseen ja muihin suurta imukykyä vaativiin tehtäviin. Vastaavasti lyhytnukkainen puoli toimii erinomaisesti erilaisissa puhdistustehtävissä, lasipinnoitteen ja jämähtäneen vahan poispyyhinnässä sekä muissa suurempaa puhdistustehoa tarvitsevissa tehtävissä. Pesulaputon ja täysin saumaton rakenne varmistaa, että liina on hellävarainen myös herkimmillä pinnoilla, sillä mitään naarmuttavia kohtia liinassa ei yksinkertaisesti ole.

CAR5 Glass Towel on imukykyinen mikrokuituliina, joka on tarkoitettu erityisesti ajoneuvon lasipintojen puhdistukseen ja kuivaamiseen. Vohvelikuvioitu pinta on omintaan lasinkuivauksessa, sillä se ei jätä pintaan lainkaan raitoja, vaan lasista tulee hohtavan puhdas. Glass Towel on normaalia lasinkuivausliinaa paksumpi (400 g/m²), minkä lisäksi sen vohvelimainen kangas on todella imukykyinen. Näinpä yhden liinan avulla voidaankin helposti kuivata suuriakin lasipintoja ilman, että pinta jää osittain kosteaksi. Suuren polyamidipitoisuuden ansiosta Glass Towel myös liukuu pehmeästi ja helposti pinnoilla tehden kuivaamisesta vaivatonta. Liinan saumaton rakenne varmistaa hellävaraisen kosketuksen, eikä käyttäjän tarvitse murehtia pintojen mahdollisesta naarmuuntumisesta!

CAR5 Polishing Towel on pehmeä ja tuuhea kiillotusliina, jonka pitkänukkainen karva tekee siitä äärimmäisen lempeän pinnalle kuin pinnalle. Liinan rakenne on optimoitu hellävaraiseen pintojen käsittelyyn, ja se on parhaimmillaan esimerkiksi vahauksen, pinnoituksen tai kiillotuksen yhteydessä käytettynä. Liinan saumaton rakenne ja pesulaputtomuus mahdollistavat liinan huolettoman käytön myös herkillä pinnoilla, sillä siinä ei ole ollenkaan käsiteltävää pintaa mahdollisesti naarmuttavia ominaisuuksia. Kiillotusliina on kooltaan 40 x 40 cm.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)