Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Yleisliinasetti CAR5 Allround Towel, 6 kpl

✅ MONIKÄYTTÖINEN
 

Kuuden kappaleen setti saumattomia, lyhytnukkaisia mikrokuituliinoja auton sisä- ja ulkopintojen puhdistukseen, suojaukseen ja muuhun käsittelyyn. Koko 30 x 30cm.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.4
-55%8,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hyvä perus rättisetti, sopii kaikkeen.
Päivärinta T24.11.2022
Ihan ok puffaukseen.
Vähänen P6.10.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kuuden kappaleen setti saumattomia, lyhytnukkaisia mikrokuituliinoja auton sisä- ja ulkopintojen puhdistukseen, suojaukseen ja muuhun käsittelyyn. Koko 30 x 30cm.

Hyvä perus rättisetti, sopii kaikkeen.
Päivärinta T24.11.2022
Lue lisää arvosteluja

CAR5 Allround Towel yleisliinasettiin kuuluu 6 kpl näppärän kokoisia (30 x 30 cm) mikrokuituliinoja, joita voidaan käyttää niin ajoneuvon ulkopintojen kuin sisäpintojenkin käsittelyssä. Allround Towelit on valmistettu lyhytnukkaisesta mikrokuidusta, joka on rakenteeltaan pehmeää ja hellävaraista. Näinpä liinoja voidaankin hyödyntää todella monipuolisesti, ja ne soveltuvat käytännössä kaikkiin ajoneuvon puhdistukseen ja suojaukseen liittyviin työvaiheisiin aina muovipintojen ja istuinten puhdistuksesta esimerkiksi myllytystahnojen poistoon.

Kätevät ja pienikokoiset Allround Towelit ovat rakenteeltaan täysin saumattomia, joten niitä voidaan huoletta käyttää kaikille pinnoille ilman pelkoa naarmuuntumisesta tai vaurioitumisesta. Liinat ovat apunasi kaikkien ajoneuvon sisustan muovi-, vinyyli-, nahka- ja kangaspintojen puhdistuksessa ja suojauksessa, minkä lisäksi voit hyödyntää niitä myös esimerkiksi Quick Detailerin käytössä tai pikavahan levityksessä! Liinoja voidaan ajoneuvon puunaamisen lisäksi käyttää myös vaikkapa kodin puhdistustöissä, sillä nämä yleisliinat taipuvat käsittämättömän moneen! Yksi setti sisältää kuusi liinaa, joita kaikkia voidaan haluttaessa käyttää eri tarkoitukseen. Lisäksi liinat ovat konepestäviä, eli niitä voidaan käyttää aina uudestaan. Allround Toweleita voidaan säilyttää esimerkiksi auton hanskalokerossa, autotallissa tai vaikka kodin siivouskomerossa.

Ominaisuudet

 • Tuote: CAR5 Allround Towel
 • Käyttötarkoitus: Yleiskäyttö auton puhdistuksessa
 • Koko: 30 x 30 cm
 • Materiaali: 80% polyesteri, 20% polyamidi
 • Paino: 220 g/m²
 • Pesu: 30°, rumpukuivaus sallittu, valkaisu ja silittäminen kielletty
 • Lyhytnukkainen

Autoduden pikaopas

Mikrokuituliinat ovat lähes poikkeuksetta konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli mikrokuituliina pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin liina ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään liinojen pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. King Carthur Microfiber Wash, jotta liina saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Kuivausliinoja ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki kuivausliinaa.

Mikrokuituliinan pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta liina puhdistuu pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt mikrokuituliina ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuituliinat saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.