Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Mikrokuituliinojen pesuaine King Carthur Microfiber Wash, 500 ml

✅ PESUTARVIKKEILLE
 

Tehokas ja riittoisa pesuaine mikrokuituliinoille ja muille pesutarvikkeille. Palauttaa liinan imukyvyn ja jättää sen pehmeäksi ja tuuheaksi. Laimennus 20-30 ml / 5 kg pyykkiä.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.14,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Toimiva pesuaine, liukenee hyvin, helppo annostella. Yli neljä kertaa kalliimpi kuin normaali mikrokuituliinoille sopiva pesuaine, eli ei ole ostamisen arvoinen.
H S8.12.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tehokas ja riittoisa pesuaine mikrokuituliinoille ja muille pesutarvikkeille. Palauttaa liinan imukyvyn ja jättää sen pehmeäksi ja tuuheaksi. Laimennus 20-30 ml / 5 kg pyykkiä.

King Carthur Microfiber Wash on erityisesti mikrokuituliinoille ja mikrokuituisille tarvikkeille tarkoitettu pesuaine, joka puhdistaa liinat perusteellisesti jättäen ne pehmeiksi ja tuuheiksi pesun jälkeen. Näin liinat pysyvät imukykyisinä ja hyväkuntoisina pidempään verrattuna tavallisella pyykinpesuaineella pestyihin liinoihin. Microfiber Wash soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi kiillotuslaikkojen puhdistukseen. Pesuaine ei sisällä fosfaatteja tai pehmikkeitä eikä se tuki pestävän tuotteen mikrorakenteita, vaan ylläpitää mikrokuidun luontaista rakennetta palauttaen sen imukyvyn. Microfiber Wash on erittäin riittoisa, sillä 20 - 30 ml pesuainetta pesee jopa viisi kiloa mikrokuituliinoja! Biohajoava.

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Microfiber Wash
 • Käyttötarkoitus: Mikrokuituliinojen pesu
 • Annostelu: 50 ml / 10 kg
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Erittäin riittoisa
 • Biohajoava

Autoduden pikaopas

Käsin: Täytä pesuallas/-vati lämpimällä vedellä ja lisää joukkoon annosteluohjeen mukainen määrä pesuainetta. Liuota likaiset liinat pesuaineseoksessa, puristele ylimääräinen vesi pois ja jätä liinat kuivumaan.

Pyykkikoneessa: Annostele pesuainetta annosteluohjeen mukainen määrä pesuainelokeroon, aseta 30-asteen pesuohjelma ja linkoa liinat kuivaksi. Älä rumpukuivaa.

Varoitusetiketin tietoja:
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.