Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

CAR5 TUOTEMERKIN TARINA

Mikä ihmeen CAR5?

=> Kaikki CAR5-tuotteet löytyvät täältä: CAR5 <=

Ei hienoja nimiä, erikoisia pakkauksia eikä muutakaan turhaa. Pelkästään puhdasta suorituskykyä edulliseen hintaan!

Myymällä miljoonia autonhoitotuotteita kolmessa eri maassa vuodesta 2015 lähtien olemme saaneet paljon kokemusta, sekä ainutlaatuista ja tärkeää tietoa erilaisista autonhoitotuotteista. Nykyään tuotteita on saatavilla valtava määrä, koska autohoitomarkkinoiden tarjonta on suurempaa kuin koskaan ennen, joten tavallinen käyttäjä voi helposti mennä sekaisin kaikkien erilaisten tuotemerkkien, tuotteiden ja uutisten keskellä. Mitä tarvitsen auton pesemiseen? Mikä on paras kullekin pinnalle, toimiiko tämä aine juuri minun autooni? Onko tämä edullista? Miten tätä ja tätä ainetta käytetään? Mikä on tarpeellista ja mikä turhaa? jne. jne.

Uskomme, että markkinoilla on pulaa tuotteista, jotka keskittyvät ensisijaisesti tavallisen käyttäjän tarpeisiin. Edistyneet, ammattikäyttöön riittävät tuotteet saattavat olla tarpeettoman kalliita ja vaikeita käyttää. Jos tuotteet taas ovat liian halpoja, puuttuu aineista yleensä niiltä vaadittava suorituskyky, eikä haluttuun lopputulokseen päästä. Useimmat meistä haluavat kuitenkin löytää hinta-/laatusuhteeltaan erinomaiset tuotteet, jotka hoitavat niiltä odotetut tehtävät kiitettävästi, mutta eivät maksa hunajaa.

CAR5-tuotteilla haluamme, että mikä tahansa osa autohoitoprosessissa on ilo kaikille kolmelle: käyttäjälle, autolle ja lompakolle. Vuosien kehityksen jälkeen uskomme onnistuneemme todella hyvin. Odoamme innolla, että pääsette testaamaan tuotteita!

Miten CAR5-tuotteet voivat olla niin halpoja?

Halpojen ostohintojen saavuttamiseksi päätimme kääntyä suurilla ostomäärillä suoraan tehtaiden puoleen, ja jättää kalliit välikädet pois toimitusketjusta. Näin saamme painettua hinnan minimiin vaarantamatta tuotteiden suorituskykyä. Jos ostamme tuotteet halvalla, voimme myös myydä ne halvalla. Tuotteet kehitetään läheisessä yhteistyössä meidän, yhteistyökumppaneidemme ja tuotteet valmistavien tehtaiden kanssa. Tuotteita kehitettäessä käytämme perustana vain korkealaatuisia, tehokkaita ja hyväksi todettuja ainesosia. Monet tuotteet ovat tiivisteitä, eli niitä voidaan edelleen laimentaa. Siksi CAR5:n tuotteita voidaan myydä paljon halvemmalla kuin markkinoilla olevat muut merkit. CAR5-tuotemerkki todistaa, että edullisen hinnan ei tarvitse tarkoittaa huonoa suorituskykyä!

Mutta voiko ne todella olla hyviä?

CAR5:n tuotteet on kehitetty vuosien ja vuosikymmenten kokemuksella erityisesti Pohjoismaiden ilmaston rasituksiin, joille auto altistuu Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tuotteet testataan perusteellisesti sekä meidän, että ammatikseen aineita käyttävien yhteistyökumppaneidemme toimesta ennen julkistamista, joten voimme taata niiden laadun ja suorituskyvyn. Aineet ja tuotteet on suunniteltu sekä ammatti- että kuluttajakäyttöön, sillä ne tarjoavat loistavan suorituskyvyn ollen samalla sekä helppokäyttöisiä, että turvallisia.

Entä CAR5:n ympäristö- ja terveyskysymykset?

Nykyään kiinnitetään yhä enemmän huomiota tuotteiden ympäristö- ja terveysvaikutuksiin. Kaikki CAR5:n kemikaalituotteet valmistetaan tehtaissa, jotka noudattavat kaikkia EU:n kemikaaleja koskevia määräyksiä ja direktiivejä. Tuotteet eivät sisällä mitään "ongelmallisia" lisäaineita, joten tuotteita uskaltaa huoletta käyttää kotikäytössäkin. Olemme valinneet tuotteisiimme ainesosia, joilla on mahdollisimman pieni negatiivinen vaikutus ympäristöön ja ilmastoon. Lähes kaikki tuotteet ovat luonnostaan ​​biohajoavia. Useimmat pakkaukset sis. kannet ja sumuttimet on valmistettu muovista, jotka on helppo kierrättää. Jos jokin tuote on kierrätettävissä tai käsiteltävä jollakin erityisellä tavalla, ne on selvästi merkitty. Tehtaat valitsemme huolellisesti ja valmistus tapahtuu Euroopassa, ml. Suomi ja Ruotsi. Tarvikkeet valmistetaan pääasiassa Kiinassa.

Mitä CAR5-tuotemerkki tarkoittaa?

CAR5-tuotemerkki on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, mikä tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5-tuotteita kehittäessämme keskitymme kolmeen tekijään:

  • Helppokäyttöisyys: Kaikkia tuotteita on tulee olla todella helppo käyttää hyvien tulosten saavuttamiseksi. Käyttäjällä ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseen ja hyvien, ammattitasoisten tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteiden on oltava turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvolle.
  • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita. Ne ovat täysin yhteensopivia keskenään, ja kukin tuote tuo oman panoksensa kokonaisuuteen. Et välttämättä tarvitse niitä kaikkia, mutta jokaisella tuotteella on omat ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
  • Hinta: Tuotteiden tulee olla niin halpoja, kuin mahdollista, vaarantamatta kuitenkaan niiden suorituskykyä. Tuotteita ja niiden suorituskykyä ei pitäisi olla mahdollista hankkia halvemmalla toiselta, kilpailevalta tuotemerkiltä.

=> Löydät kaikki CAR5-tuotteet täältä: CAR5 <=

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)