Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Vannepesuaine CAR5 Wheel Cleaner

✅  RAUDANPOISTOON
 

Erittäin tehokas yhdistetty raudanpoisto- ja vannepesuaine. Sopii sekä kaikille vannetyypeille, että maalipinnalle.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

Hinta alk.4,50
-43%7,95

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Erittäin tehokas yhdistetty raudanpoisto- ja vannepesuaine. Sopii sekä kaikille vannetyypeille, että maalipinnalle.

CAR5 Wheel Cleaner on erittäin nopeavaikutteinen ja tehokas, kaikille vannetyypeille sopiva pH-neutraali puhdistusaine. Wheel Cleaner koostuu sekä puhdistavista, että rautapitoiseen likaan reagoivista ainesosista, jonka ansiosta se kykenee poistamaan niin tavanomaisen, kuin rautapohjaisenkin lian, kuten jarrupölyn. Hellävaraisena, pH-neutraalina seoksena Wheel Cleaner soveltuu lähes kaikille vannetyypeille, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon. Kaiken kaikkiaan CAR5 Wheel Cleaner on sekä käyttäjä-, että ympäristöystävällinen vannepesu-/raudanpoistoaine, joka täyttää niin tavallisen autonpesijän, kuin ammattilaisen tarpeet. Lisäksi se on täysin hapoton, joka tekee siitä turvallisen lähes kaikille pinnoille.

Wheel Cleanerin koostumus sijoittuu puhtaasti nestemäisen ja hieman geelimäisen koostumuksen väliin, ja näin siihen on saatu yhdistettyä molempien parhaat puolet. Se on nestemäisten aineiden tapaan helppo levittää sumuttimen kautta, mutta aavistuksen geelimäinen koostumus mahdollistaa pidemmän vaikutusajan ilman, että aine kuivuu pintaan tai valuu ennen aikojaan pois. Pidemmällä vaikutusajalla saavutetaan parempi pesutulos ja ainetta saadaan kulumaan huomattavasti vähemmän.

Wheel Cleaner on erittäin helppokäyttöinen taitotasosta riippumatta: aine on suoraan käyttövalmis, ja se vain sumutetaan käsiteltävään pintaan, annetaan vaikuttaa muutamia minuutteja ja huuhdellaan pois. Mikäli aineen kulutus halutaan minimoida, voidaan Wheel Cleaner levittää sumuttelemalla ainetta "sinne tänne", ja tämän jälkeen esim. pehmeällä vanneharjalla tai mikrokuituliinalla/levittimellä levittää se tasaisesti pinnalle. Wheel Cleaner muuttaa väriään violetiksi reagoidessaan rautapitoisen lian kanssa. Värinmuutos kertoo sekä sen, minne rautaa on kertynyt ja kuinka paljon, että milloin lika on liuotettu irti, jolloin pinta on valmis huuhteluun. Mikäli perusteellisempaa puhdistusta ei ole suoritettu aikoihin, saattavat vanteet olla kauttaaltaan violettien valumien peitossa. Tätä ei kuitenkaan kannata säikähtää, vaan se kertoo ainoastaan sen, että aine tekee työtään. Lisäksi Wheel Cleaner on biohajoava, eli sitä voidaan huoletta käyttää myös kotipihalla tapahtuvissa pesuissa.

HUOM! Ensimmäisen erän sumuttimet eivät aivan ole sitä laatua, jota haluaisimme niiden olevan, mutta koronan vuoksi jouduimme tyytymään niihin. Tulevissa erissä sumuttimet vaihdetaan parempiin.

Ominaisuudet

 • Tuote: Vannepesuaine CAR5 Wheel Cleaner
 • Käyttötarkoitus: Vanteiden puhdistus
 • Käyttövalmis seos
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml

Autoduden pikaopas

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sumuta CAR5 Wheel Cleaneria tasaisesti vanteen pintaan. Tasaisen levityksen varmistamiseksi ja puhdistustehon parantamiseksi voit levittää ainetta sumuttamisen jälkeen esim. pienellä harjalla. Anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti pois. Älä päästä kuivumaan.

HUOM! Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, tai pinnan ollessa kuuma. Älä päästä kuivumaan pestävälle pinnalle, äläkä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja Car5:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.