Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autonpesuvälineet

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Oikeilla, nimenomaan auton pesuun tarkoitetuilla välineillä auton niin sisä- kuin ulkopintojenkin puhtaanapito on helppoa ja mukavaa.

Autonhoitotuotteita valmistetaan kaikkialla maailmassa, tuotemerkkien kirjo on loputon. Jokaiseen työvaiheeseen aina esipesusta sisätilojen viimeistelyyn löytyy omat aineensa. Omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin parhaiten soveltuvat aineet löytyvät kokeilemalla. Autodudella toki pyrimme antamaan ohjeita käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvien aineiden löytämiseksi.

Autoduden valikoimaan olemme poimineet loppumattomalta tuntuneesta suosta vain kaikkein parhaimmiksi toteamamme tuotteet. Seuraamme jatkuvasti alan suuntauksia ja testaamme uusia tuotteita täydentääksemme valikoimaamme asiakkaittemme parhaaksi!

Painepesuri

 • Painepesuri on jokaisen autonpesijän ehdoton apuväline. Painepesurilla tuotetaan erittäin kova paine suihkutettavaan veteen. Painepesuri on korvaamaton väline auton esipesu- ja huuhteluvaiheissa.
 • Myös vaahdottimien käytössä painepesuri on aivan ehdoton. Toki ilman painepesuria toimiviakin vaahdottimia löytyy, mutta ne tuottavat yleensä huomattavasti vetisemmän vaahtokerroksen. Vaikka pesuainemäärä olisi sama, niin painepesurilla saadaan huomattavasti enemmän vaahtoa.

Foam Lance eli vaahdotin

 • Vaahdotinta käytetään esipesun yhteydessä esipesuaineen levittämiseen.Vaahdotin sekoittaa pesuaineen ja veden sekaisin, jolloin syntyy oikeilla laimennussuhteilla todella vahva vaahto. Vaahdolla saadaan pesuaineen vaikutusaikaa lisää, koska vaahto ei kuivu eikä valu niin nopeasti kuin perinteinen pesuaineliuos.
 • Vaahdottimia on sekä painepesuriin, että normaaliin puutarhaletkuun liitettäviä. Lisäksi on saatavilla vaahdottavia painepulloja. Parhaiten näistä toimii painepesurissa käytettävä vaahdotin.

Pesuämpärit ja hiekanerottimet

 • Pesuämpärit ovat tärkeässä osassa autonpuhdistuksessa. Pesuämpäreissä on ensiarvoisen tärkeää käyttää hiekanerottimia.
 • Yleensä alkuun pääsee kahdella pesuämpärillä. Toisessa ämpärissä pidetään puhdasta pesuaineliuosta. Kinnas kastellaan tässä ämpärissä ennen itse kinnastelua. Kun pesukinnas likaantuu, se huuhdellaan toisessa ämpärissä, siis erillisessä huuhteluämpärissä. Samalla kintaasta pyyhkäistään irtolika irtihuuhteluämpärin pohjassa olevaan hiekanerottimeen. Huuhtelun jälkeen puhdas kinnas voidaan taas turvallisesti upottaa pesuaineämpäriin ja sitä kautta maalipinnalle.
  Tätä pesumenetelmää kutsutaan kahden ämpärin tekniikaksi. (2BM = Two Bucket Method)
 • Lisäksi vanteiden puhdistukseen on hyvä olla oma pesuämpäri, koska vanteet ovat lähes aina auton likaisimpia alueita.

Pesukintaat

 • Perinteiseen pesusieneen nähden kinnas on huomattavasti hellävaraisempi maalipinnalle. Suosittelemme käytettäväksi lampaanvillaista kinnasta, koska lampaanvilla "imee" lian paremmin itseensä eikä pyöritä naarmuttavaa likaa pesuvälineen ja pinnan välissä.
 • Pesukintaat voidaan luokitella mikrokuituisiin ja luonnonkintaisiin (yleensä lampaanvillaa).
 • Mikrokuitukintaita voidaan käyttää liuotinpesuaineiden kanssa, lampaanvilla ei kestä liuotinpesuaineita.
 • Perinteiseen sieneen verrattuna kinnas imee huomattavasti suuremman määrän pesuainetta, mikä taas helpottaa pesemistä, kun pesuaine riittää suuremmalle alueelle yhdellä kertaa.

Brushit eli harjat, siveltimet, sudit

 • Brushia käytetään yleisnimityksenä lähes kaikista harjaa, pensseliä tai sutia muistuttuvista pesuvälineistä.
 • Brusheja löytyy käytännössä jokaiseen käyttötarkoitukseen erilainen. Yleisesti ottaen brushia kannattaa käyttää aina samaan käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi auton sisätiloissa käytettävää sutia ei kannata käyttää auton ulkopintojen puhdistukseen.

Myllytyskoneet

 • Myllytyskoneet voidaan jakaa kahteen ryhmään, rotaryihin ja epäkeskoihin.
 • Rotary tekee tasaista pyörimisliikettä ja on nopeampi ja tehokkaampi kuin epäkesko. Aloittelijoilla on kuitenkin vaarana "polttaa" maalipinta rikki. Epäkesko on hitaampi, mutta vastaavasti taas aloittelijalle rotarya turvallisempi käyttää.
 • Epäkeskokone tekee epätasaista pyörimisliikettä. Epäkeskoja on kahdenlaisia, vapaasti pyöriviä ja pakotettuja. Kun vapaasti pyörivää epäkeskoa painaa kovasti maalipintaa vasten, se lakkaa pyörimästä. Pakotetussa epäkeskossa pyörimisliike ei pysähdy.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)