Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autonpesupaikat / TI-Hallit Suomessa

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Autonpesupaikat / TI-Hallit

Paljon on tullut kyselyitä pesupaikoista, missä voisi pestä autoa kun ei omaa pesupaikkaa ole. Varsinkin rivi- ja kerrostaloissa voi autonpesupaikan järjestäminen olla käytännössä mahdotonta, ja tällöin erilaiset pesu- ja tee-se-itse -hallit ovat erinomainen ratkaisu kulkupelin puhtaana pitämiseen. Yleensä Tee-se-itse -halleista löytyy vähintään painepesuri ja muu perus pesukalusto tarvittavine hiekan- ja öljynerotuskaivoineen, jolloin jätevedet käsitellään oikeaoppisesti. Lisäksi halleilla saattaa olla kalustoa myös esim. sisustan siivoukseen, kuten imuri, tekstiilipesuri jne..

Hyvien pesutilojen tai TI-hallien löytäminen ei ole välttämättä helppoa, mutta olemme keränneet yhdessä asiakkaidemme ja facebook-käyttäjien kanssa tietoa Suomen TI-halleista. Yritämme kerätä karttaan mahdollisimman monta pesupaikkaa, jotta löytäisit nopeasti ja helposti lähimmän pesutilan. Auta meitä täydentämään kartta mahdollisimman kattavaksi.

--> LISÄÄ KARTALTA PUUTTUVA HALLI TÄSTÄ!! <-- 

Mikäli käyttämäsi halli puuttuu kartalta kokonaan, voit auttaa meitä ja kanssaharrastajia ilmoittamalla hallin meille yllä olevalla lomakkeella, jolloin saamme lisättyä hallin kartalle.

Mikäli jonkin hallin kohdalla on puutteellista tai virheellistä tietoa, pyytäisimme ilmoittamaan siitä asiakaspalveluumme info(a)autodude.fi (tai yltä löytyvän lomakkeen välityksellä). Hallinnoimme ja päivittämme karttaa jatkuvasti.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)