Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Yleistä tietoa kiillotuskoneista

Konetyypit

Kiillotuskoneita on olemassa karkeasti kahta erinlaista. Suoravetoisessa, eli rotary-koneessa kiillotuslaikka pyörii suoraan akselinsa ympäri, samaan tapaan kuin rälläkässä. Epäkeskokoneessa laikka taas heittelee satunnaisesti puolelta toiselle ja pyörii samaan aikaan.

Epäkeskokoneita on olemassa kahta erityyppistä, pakotettua ja vapaasti pyörivää. Näillä erona on se, että pakotetussa laikka jatkaa pyörimistään epäkeskoliikkeen lisäksi, vaikka koneelle antaisi painetta miten paljon. Vapaassa epäkeskossa taas laikan pyöriminen pysähtyy (epäkeskoliike jatkuu) kun sille antaa painoa tarpeeksi. Turvallisin valinta aloittelijalle on vapaa epäkeskokone, jolla maalipintaan on erittäin vaikea saada vauriota aikaan juurikin vapaasti pyörivän liikkeen vuoksi.

Rotary-koneet

Rotary-tyyppinen kone on suosittu varsinkin karkeaan louhintaan, eli syvimpien naarmujen poistoon sen tehokkuuden vuoksi. Toisaalta taas osaamattomissa käsissä sillä saa vauriota epäkeskokonetta helpommin juurikin sen tehokkuudesta johtuen. Rotary-koneen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota alimpaan kierrosnopeuteen, jonka tulisi olla n. 600-700 kierrosta minuutissa virheettömän viimeistelyn varmistamiseksi. Lisäksi koneesta olisi hyvä löytyä ainakin vakionopeudensäädin, joka pitää kierroslukeman vakiona paineesta riippumatta.

Epäkeskokone

Epäkeskokoneissa on eroja mm. "heiton" eli epäkeskoliikkeen suuruudessa. Markkinoilta löytyvien koneiden heitto on yleensä 6-21 mm väliltä. Yleisesti voidaan sanoa, että mitä isompi heitto, sitä nopeammin koneella saa tuloksia aikaan. Epäkeskokoneet ovat rotary-koneita tehottomampia, mutta niillä taas varsinkin pehmeille ja tummille pinnoille virheettömän viimeistelyn saaminen on helpompaa aloittelijallekin. Epäkeskokoneilla operoitaessa kone kannatta käynnistää aina pintaa vasten, ja samoin sammuttaa pintaa vasten. Näin laikkaa säästetään, sillä epäkeskoliike saattaa pahimmillana hajottaa laikan, mikäli se saa pyöriä vapaasti ilmassa.

=> Tutustu Autoduden kiillotusvälinevalikoimaan!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)