Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Yleistä autonpesusta

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Auton peseminen on yksi tärkeimmistä autoon kohdistuvista huoltotoimenpiteistä. Erityisesti Suomessa autot ovat merkittävän osan vuodesta alttiina maantiepölylle, tiesuolalle ja ilman epäpuhtauksien aiheuttamalle kulutukselle. Tunnollisesti puhdistettu auto säilyttää arvonsa ja on miellyttävä käyttää. Huoliteltu auto on myös merkki huolellisesta omistajasta.

Auton pesu olisi hyvä suorittaa muutaman viikon välein tai tarvittaessa. Näin suojataan auton maalipintaa ulkoisilta rasituksilta, kuten UV-säteilyltä, sateelta, ilmansaasteilta, rikiltä ja sadevedeltä. Alkukeväästä auringon lämpö tehostaa lian vahingollista vaikutusta likaisilla auton pinnoilla. Rapakeleillä taas loska koettelee maalipintaa veden, hiekan ja tiesuolan seoksena.

Säännöllisesti puhdistetun auton arvo säilyy paremmin!

Varsinkin talvella auton säännöllinen peseminen on tärkeää, koska tiesuola ja korkea ilmankosteus luovat ruostumiselle suotuisat olosuhteet. Talviautoilussa vaarana on myös renkaiden nastoista irtoava metallipöly, joka voi syöpyä maalin läpi ja aiheuttaa korroosiota maalin alla. Auto kannattaa vahata myös talven aikana mahdollisuuksien mukaan ainakin kerran, jotta uusi lika jää vahapinnan päälle, eikä pääse kiinnittymään maalipintaan. Nykyaikaiset vahat kestävät parhaimmillaan jopa koko talven auton maalipinnan suojana.

Puhtaus parantaa myös liikenneturvallisuutta. Puhtaan auton valot ja heijastimet näkyvät likaisia paremmin, puhtaat ikkunat ja peilit parantavat näkymää autosta ulos jne. Puhtaasta maalipinnasta on myös helppo havaita mahdolliset vauriot, kuten naarmut, lommot ja kiveniskemät.

Ja ennen kaikkea - puhdas auto näyttää MAKEALTA!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)