Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ ALOITUSPAKETTI!

Aloitussetti - AUTODUDE

Täydellinen aloituspaketti sinulle, jolla ei ole vielä tarvikkeita autonpesuun tai haluat täydentää varusteluasi. Tämän setin avulla auto saadaan pestyä sekä suojattua nopeasti ja vaivattomasti!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.110,42
-37%174,10

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
34 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hyvä perussetti auton pesuun, suosittelen.
  fi
  Tuominen J 26.5.2023
 2. Puhdasta tulee näillä välineillä. Valitettavasti kuivauspyyhkeestä irtosi todella paljon keltaista ainesta kuivauksen aikana.
  fi
  N E 22.5.2023
 3. Tuote muuten hyvä mutta mukana tuli väärä adapteri.
  fi
  K S 10.5.2023
  Autodude: Hei! Pahoittelut tästä! Oliko mukana oleva adapte...
 4. Vannepesu aine vähä susi, muuten hyvä setti.
  fi
  O H 13.4.2023
 5. Bra paket
  sv
  Fjällbjörn S 6.5.2024
 6. Kanonprodukter!och Perfekt nybörjarpaket
  sv
  Yaldaz O 3.1.2024
 7. Ett kanonpaket som innehåller det du behöver för en bra tvätt på en lagom skitig bil. Torkduken luddar lite men efter första tvätten och torktumling ...
  sv
  Elwing P 31.10.2023
 8. Perfekt nybörjarpaket.
  se
  W B 21.6.2023
 9. Väldigt nöjd med samtliga produkter i paketet.
  se
  L H 17.5.2023
 10. Bra kitt för hemma tvättare.
  se
  F B 17.5.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Täydellinen aloituspaketti sinulle, jolla ei ole vielä tarvikkeita autonpesuun tai haluat täydentää varusteluasi. Tämän setin avulla auto saadaan pestyä sekä suojattua nopeasti ja vaivattomasti!

 TÄYDELLINEN ALOITUS- JA YLLÄPITOSETTI! 

Autoduden aloituspaketti on nimensä mukaisesti loistava valinta silloin, kun ajoneuvon pesuun tarvitaan niin kutsuttu lähtölaukaus. Settiin kuuluu kaikki, mitä auton peruspesuun tarvitaan, joten tämän paketin avulla pääset loistavasti alkuun pesuhommissa. Settiin kuuluu valitsemallasi adapterilla varustettu vaahdotin, esipesuaine, vanteiden pesuaine, shampoo sekä suoja-aine. Lisäksi mukana tulee myös tietenkin pesuun tarvittavat välineet, eli ämpäri, kinnas sekä kuivausliina. Tämä setti on täydellinen valinta sinulle, joka haluat yksinkertaisesti vain pestä autosi ilman hifistelyä tai haluat päästä hifistelyssä alkuun. Setti sopii loistavasti myös sinulle, joka olet suunnitellut vaahdottimen hankkimista ja haluat samalla täydennystä pesuaineisiin ja -välineisiin.

Mukana toimitetaan Dr Dirtin uudistettu G3-vaahdotin, joka on varustettu SnapLock™-pikaliittimellä. Pikaliittimen avulla vaahdotin on helppo ja nopea kiinnittää ja irrottaa pesun yhteydessä, vaikka pesurin oma kiinnitysjärjestelmä olisikin kierteellä tai muulla hitaammalla tavalla kiinnitettävä. Setin mukana toimitetaan pesurikohtainen vastakappale pikaliittimellä, jolla mikä tahansa pesuri saadaan muutettu pikaliitintä tukevaksi malliksi. Vaahdottimen avulla esipesuaine saadaan levitettyä vaahtona pestävään kohteeseen. Näin ollen pesuaineen vaikutusaika saadaan maksimoitua ja pesemisestä tulee pesijälle helppoa ja kivaa! Tuotevaihtoehdoista voi valita omaan pesuriin sopivalla adpaterilla olevan vaahdottimen.

Toimitussisältö

 • Pesuainevaahdotin Dr Dirt G3, SnapLock
 • Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam, 1000 ml
 • Vannepesuaine CAR5 Wheel Cleaner, 500 ml
 • Shampoo CAR5 Bubble Shampoo, 500 ml
 • Sumutettava suoja-aine King Carthur Spray Coat, 500 ml
 • Pesukinnas King Carthur Microfiber Premium
 • Pesuämpäri AUTODUDE, 20,5 l + Kansi
 • Hiekanerotin King Carthur DirtCone
 • Kuivausliina CAR5 Drying Towel V2

Mihin mitäkin käytetään?

Dr Dirt G3, SnapLock on painepesuriin liitettävä pesuainevaahdotin, jonka avulla esipesuaineiden vaikutusaika pystytään moninkertaistamaan. Vaikutusajan pidentyessä myös pesutulos paranee merkittävästi, joka onkin avaintekijä oikeaoppisessa autonpesussa. Pidentyneen vaikutusajan ansiosta saadaan lähestulkoon kaikki irtolika poistettua auton pinnoilta ennen kuin pintaan kosketaan mekaanisesti, jolloin naarmujen syntyminen saadaan minimoitua.

King Carthur Control Snow Foam on tehokas ja vahaturvallinen esipesuaine, joka poistaa käsiteltävästä pinnasta kaikenlaisen lian ilman mekaanista kosketusta. Pesuainevaahdottimen kanssa käytettynä Control saadaan levitettyä vaahtona pestävään pintaan, mikä pidentää sen vaikutusaikaa huomattavasti, ja näin auton pinnasta sadaan irroitettua pinttynyttäkin likaa. Tämä pesuaine soveltuu niin ylläpitopesuihin kuin myös perusteelliseen pesuun.

CAR5 Wheel Cleaner on erittäin nopeavaikutteinen ja tehokas, kaikille vannetyypeille sopiva pH-neutraali puhdistusaine. Aine koostuu sekä puhdistavista että rautapitoiseen likaan reagoivista ainesosista, minkä ansiosta se kykenee poistamaan niin tavanomaisen kuin rautapohjaisenkin lian. Käytä vanteisiin joko ennen esipesua tai esipesun jälkeen likaisuudesta riippuen.

CAR5 Bubble Shampoo on todella tehokas ja voimakkaasti vaahtoava pH-neutraali shampoo auton kinnasteluun. Soveltuu erinomaisesti niin ylläpitopesuun kuin ennen suojausta tehtävään perusteelliseenkin pesuun. Ei sisällä vahaa tai muita suoja-aineita, vaan jättää pinnan täydellisen puhtaaksi suojausta varten. Käytä tätä riittoisaa shampoota esipesun jälkeen kinnasteluun puhdistaaksesi autosi hienoimmasta ja näkymättömästä hiekkapölystä.

King Carthur Spray Coat on todella nopea ja helppokäyttöinen suoja-aine auton maalipinnalle. Sumuta pintaan pesun jälkeen, huuhtele pois ja autosi kaikki ulkoiset pinnat on suojattu jopa 12 viikon ajaksi. Tämän helpommaksi ei auton suojaaminen voi enää mennä! Spray Coat antaa upeasti vettä ja likaa hylkivän suojakalvon autolle, mikä tekee puhtaanapidosta huomattavasti helpompaa.

King Carthur Microfiber Premium on todella hellävarainen, kestävä ja monikäyttöinen pesukinnas. Kintaan synteettiset hapsut hellivät auton maalipintaa ja kinnasta käytettäessä likapartikkelit, kuten näkymättömän pieni hiekkapöly päätyy kintaan sisään toisiin kuin pesusientä käytettäessä. Näin auton maalipintaa ei naarmuteta pyörittämällä hiekkapölyä sen kyljissä. Ehdoton työkalu mekaanisessa pesussa!

Pesuämpäri AUTODUDE on nimensä mukaisesti pesuvedelle tarkoitettu ämpäri, johon shampoo sekä vesi on kinnasteluvaiheessa helppo annostella. 20,5 litran ämpäriin mahtuu pesuvesi myös isommille ajoneuvoille.

King Carthur DirtCone on pesuämpärin pohjalle tuleva hiekanerotin, jonka kartion muotoiset skylonit varmistavat lian putoamisen ämpärin pohjalle eikä likapartikkelit pääse enää sekoittumaan pesuveteen ja näin takaisin auton pinnalle. Hiekanerotin on ehdoton apuväline auton pesemisessä, jotta maalipintaa ei naarmuteta kinnastelun yhteydessä.

CAR5 Drying Towel V2 on imukykyinen ja pehmeä kuivausliina, jonka avulla kaikenkokoiset ajoneuvot saadaan kuivattua vaivattomasti. Liinan mikrokuituinen rakenne on hellävarainen ja takaa silkkisen kosketuksen kaikille ajoneuvon ulkoisille pinnoille. Lisäksi Drying Towelin rakenne varmistaa, että myös kaikista herkimmät pinnat voidaan huoletta kuivata sitä käyttämällä, sillä kuivausliinassa ei ole lainkaan pintoja mahdollisesti naarmuttavia osia, kuten saumoja tai pesulappuja.

Varoitusetiketin tietoja:
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)