Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ HELPPOON ESIPESUUN

Pesuainevaahdotin Dr Dirt G3, SnapLock

VAAHDOTTIMIEN EHDOTON YKKÖNEN! Päivitetyllä SnapLock™ pikaliittimellä varustettu, kaikkiin pesureihin sopiva pesuainevaahdotin! Tämän vaahdottimen avulla auton esipesusta ja ylläpitopesusta tulee käsittämättömän helppoa sekä nopeaa! 24 kk takuu.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.46,91
-6%49,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
457 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Mahti laite. Turhaan epäröin hankintaa
  fi
  P T 14.5.2024
 2. Hyvät vaahdot King Carthur Control Snow Foam kanssa
  fi
  Eronen M 29.4.2024
 3. Vaahto ei kovin paksua jäykimmälläkään asetuksella. Viukan asentoa ei voi muuttaa ja se on aina pystyssä
  fi
  H J 29.4.2024
 4. Vaahdotin on hyvä ja toimiva, mutta olisi vielä parempi ilman pikaliitintä.
  fi
  R J 29.4.2024
 5. Hyvä on, toimii.
  fi
  Karhunen J 28.3.2024
 6. Todella hyvä vaahto. Yks tähti pois kovasta pesuaineen kulutuksesta,vaikka säätö melkein kiinni. Snaplockista iso plussa, vaahdotin pysyy aina pystyss...
  fi
  Partanen P 26.2.2024
 7. Laadukas ja toimii moitteetta.
  fi
  J K 20.2.2024
 8. Vaahdotin toimii oikein mainiosti. Lavor adapteri sopii myös Ryobin painepesuriin
  fi
  Jarventausta J 26.7.2023
 9. todella loistava vaahdotim mutta.. yksi tähti pois sen takia että seos säädetty niin pienelle kuin m...
  fi
  A J 17.7.2023
  Autodude: Hei! Kyseisessä vaahdottimessa seoksen säätö toimi...
 10. Vahtoa tuli tarpeeksi kerrallaan hyvä paksu kerros, ei tarvitse hätäillä siinä että kuivuukose ennen kuin peset sen pois
  fi
  Riikonen J 3.7.2023

Mainitsemisen arvoiset meriitit

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

VAAHDOTTIMIEN EHDOTON YKKÖNEN! Päivitetyllä SnapLock™ pikaliittimellä varustettu, kaikkiin pesureihin sopiva pesuainevaahdotin! Tämän vaahdottimen avulla auton esipesusta ja ylläpitopesusta tulee käsittämättömän helppoa sekä nopeaa! 24 kk takuu.

HUOM! Vaahdotin toimitetaan uudistetulla, kestävämmällä ja paremmalla SnapLock™-pikaliittimellä! Lue lisää SnapLock™-järjestelmästä täältä: Dr Dirt SnapLock.

Duden kommentti: "Pesuainevaahdotin on pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu lisävaruste, joka kiinnitetään painepesuriin. Se levittää pesuaineen vaahtona joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin, kuin esim. pinnalle suoraan suihkutettu esipesuaine. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on ratkaisevasti parempi! Uuden G3-mallin SnapLock™-pikalitiin on todella jämäkkää ja varmaa tekoa, ja tätä vaahdotinta on ilo käyttää, vaikka pesurit vuosien varrella vaihtuisivatkin."

EHDOTON VARUSTE AUTONPESUUN - AUTODUDE SUOSITTELEE!
- TOIMITETAAN DR DIRT SNAPLOCK™ -PIKALIITTIMELLÄ -

Dr Dirt G3 on painepesuriin liitettävä pesuainevaahdotin, jonka avulla esipesuaineiden vaikutusaika pystytään moninkertaistamaan. Vaikutusajan pidentyessä myös pesutulos paranee merkittävästi, joka onkin avaintekijä oikeaoppisessa autonpesussa. Pidentyneen vaikutusajan ansiosta saadaan lähestulkoon kaikki irtolika poistettua auton pinnoilta ennen kuin pintaan kosketaan mekaanisesti, jolloin naarmujen syntyminen saadaan minimoitua. Vaahdottimen voidaan sanoa mullistaneen autonpesun, ja se onkin muuttanut monen autonpesijän käsityksen autonpesusta täysin: vaahdottimen ansiosta peseminen ei tunnu enää inhottavalta ja työläältä, vaan siitä on tullut helppoa ja mukavaa! Foam lance muodostaa vedestä ja pesuaineesta auton maalipinnalle tarttuvan, pitkään pinnoilla pysyvän vaahdon, joka parhaimmillaan riittää jo yksinään tyydyttävän pesutuloksen saavuttamiseen, eli nk. ylläpitopesuun!

Dr Dirt G3 on kolmannen sukupolven pesuainevaahdotin, joka on supersuosioon nousseen Dr Dirt G2 -vaahdottimen pohjalta jatkokehitetty malli. G3:sta löytyy edeltäjästääkin tuttuja ominaisuuksia, kuten tarkasti muotoiltu, mitta-asteikolla varustettu pesuainepullo sekä mahdollisuus säätää viuhkan leveyttä ja pesuaineen seossuhdetta. Vaahdottimen huippukätevään pikaliittimeen on kuitenkin tehty päivitys, ja täysin uudistettu Dr Dirt SnapLock™-liitin on rakenteeltaan jämäkämpi ja jykevämpi kuin edeltäjänsä, minkä lisäksi se kestää aiempaa paremmin myös korroosiota ja kulutusta. SnapLock ™ mahdollistaa vaahdottimen nopean kiinnityksen ja irrotuksen, vaikka pesurin alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä olisikin kierteellä tai muulla hitaammalla tavalla kiinnitettävä. Näinpä vaahdotin lähtee suihkuputken tieltä esipesuaineen levityksen jälkeen vikkelästi ilman voimaa ja pusertamista!

Dr Dirt-pullon muotoilu ja ominaisuudet korkkia ja mitta-asteikkoa myöten on mietitty loppuun asti. Yhdessä valmistajan kanssa suunniteltu design pitää vaahdottimen jämäkästi pystyssä!! Näin kaatuneen vaahdottimen ongelmasta on päästy eroon eikä valuneita pesuaineita enää tarvitse siivota lattioilta ja pihoilta. Foam lance liitetään painepesuriin suutinputken tilalle. Foam lancen mukana toimitetaan pikaliitinadapteri valitsemallesi pesurille. Samaan pikaliittimeen on saatavilla myös SnapLock™-pikaliittimellä varustettu suihkuputki, jolloin vaahdottimen ja suihkuputken välillä vaihtaminen tapahtuu sekunnissa.

Lue lisää SnapLock™-järjestelmästä täältä: Dr Dirt SnapLock

Huom! Vaahdottimen mukana toimitetaan pesurikohtainen vastakappale pikaliittimellä, jolla mikä tahansa pesuri saadaan muutettua pikaliitintä tukevaksi malliksi. Toki voit ostaa myös pelkän vaahdottimen ilman liitintä, mikäli SnapLock™-pikaliitin löytyy sinulta jo ennestään.

HUOM! Tarkista adapterin sopivuus irroittamalla pesurisi suihkuputki ja vertaa sitä alla oleviin adaptereihin. Alempana tuotesivulla on myös kerrottu sopivuudesta Clenin, Stihlin, Parksiden, Bilteman yms. pesureihin.

HUOM! Poikkeuksia adapterien sopivuuteen

 • Clen-merkkisiin pesureihin menee joko Kränzlen, Boschin tai Black&Deckerin adapteri. Tämän voi helposti tarkistaa irroittamalla suihkuputken, ja vertaamalla sitä yläpuolella olevaan kuvaan.
 • Parksiden pesuriin menee Lavorin adapterilla oleva lance. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Stihlin ja Bilteman pesureihin on mennyt Nilfiskin ja Lavorin adapterilla olevaa lancea. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Uusimpiin Boschin pesureihin, eli AQT-sarjan pesureihin sopii Black&Deckerin adapterilla oleva lance.
 • Kränzle K1050-pesuriin vaahdotin tulee ostaa perinteisellä Kränzlen kierreadapterilla, jonka LISÄKSI tarvitset tämän adapterin: 1050-pikaliitin.
 • HUOM! Uusiin, vuonna 2021 tai myöhemmin valmistettuihin Kränzlen painepesureihin menee Ergo-pikaliitinadapterilla oleva vaahdotin. Pikaliitinadapterin kanssa kannattaa vamistaa, että liitin lukittuu kunnolla, ettei suihkuputki tai vaahdotin lennä auton kylkeen.
 • Kärcher HD pesureissa vanhempiin malleihin menee M22-sisäkierteellä oleva adapteri, ja uudempii Easy!Lock-järjestelmällä varustettuihin pesureihin on oma adapteri.

Mikä ihmeen pesuainevaahdotin?

Pesuainevaahdotin on esipesuaineen ja muidenkin pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu laite, joka kiinnitetään painepesuriin. Se levittää pesuaineen ilmavana vaahtona, joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin, kuin esim. pinnalle suoraan suihkutettu esipesuaine. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on ratkaisevasti parempi! Päivittäisellä käytöllä pelkällä auton vaahdottamisella ja huuhtelulla saavutetaan usein riittävä pesutulos, ilman mekaanista kosketusta maalipintaan. Tämä vähentää pesunaarmujen syntymistä radikaalisti. Ehdoton varuste autonpesuun!

Dr Dirt G3 on jo legendaksi nousseen KC Dr Dirt G1 -vaahdottimen pohjalta jatkokehitetty malli. Näiden kahden välissä Dr Dirt G2 mullisti vaahdottimen käytön tuomalla lanceen pikaliittimen, joka teki pesusta entistäkin helpompaa, kun varusteita ei tarvinnut enää pyöritellä pesuriin kiinni työläitä kierteitä käyttämällä. Uusimmassa G3:ssa tuo kuuluisa pikaliitin on vaihtunut aiempaa jämäkämmäksi SnapLock™-pikaliittimieksi, ja se kestää nyt myös entistäkin enemmän korroosiota ja kulutusta. Dr Dirt G3 on ammattitason vaahdotin, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Ominaisuudet

 • Tuote: Pesuaineen vaahdotin Dr Dirt G3 SnapLock™
 • Käyttötarkoitus: Esipesuaineen vaahdottaminen maksimaalisen pesutuloksen aikaansaamiseksi
 • Pikaliittimet helpottavat käyttöä merkittävästi
 • Dr Dirt SnapLock™-pikaliitin
 • Valmiiksi kasattu => heti käyttövalmis
 • Säädöt: Viuhkan leveyden ja pesuaineen seossuhteen säätö
 • Sarjanumeroitu
 • Maksimipaine: 220 bar
 • Korkein veden lämpötila: 60°C
 • Suuttimen koko 1.2 mm, soveltuu pesureille, joiden vedenvirtaus on 6-10 litraa minuutissa.
  • Järeämpiin pesureihin tarvitset suuremman virtauksen mahdollistavan vaihtosuuttimen
 • Pesuainepullo: 800 ml, mitta-asteikko pullon kyljessä
 • Ergonominen muotoilu
 • Pullossa vakiona korkki pesuaineiden säilytystä varten
 • Takuu: Vaahdotinyksikkö 24 kk, Pullo 12 kk
 • Maahantuoja: Autodude

VAIHTO/VARAPULLO OSTETTAVISSA MYÖS ERIKSEEN! => Dr Dirt Varapullo

Ohje seossuhteen määrittämiseen

 1. Täytä lancen pullo täyteen vettä
 2. Säädä lancen päällä oleva seossuhteen säätönuppi vahvimmalle mahdolliselle seokselle (täysin kiinni myötäpäivään)
 3. Laske pesurilla lancen läpi vettä mitalliseen tai mitattomaan astiaan niin kauan, että säiliö on täysin tyhjä. Mittaa laskettu vesimäärä
 4. Laske seossuhde seuraavalla kaavalla: 0,8 / (ämpärin vesimäärä litroina) x 100
 5. Voit mitata vastaavalla tavalla myös muilla lancen asetuksilla, jolloin jatkossa seossuhteen valitseminen on helppoa

VINKKI 1: Lanceen kannattaa merkitä esim. tussilla kunkin säädön vahvuus, jolloin tulevaisuudessa pelkkä vilkaisu riittää kertomaan seossuhteen.

VINKKI 2: Tai sitten, tee niin kuin Dude, ja lopeta säätäminen. Oikeasti, vaahdottimen käyttäminen ei ole avaruustiedettä. Kaada esipesuainetta raakana vaahdottimeen ja hae sopiva seos vaahdottimen seosruuvia säätämällä. Nauti kesästä!

Vaahdottimen huoltaminen

Mikäli vaahdotin ei esim. talven jälkeen toimikaan, kuten pitäisi, on vaahdottimen sisään luultavasti päässyt kuivumaan pesuainetta. On myös mahdollista, että suuttimeen on päässyt roska, joka tukkii veden virtauksen. Opas vaahdottimen purkamiseen ja huoltamiseen löytyy täältä: Vaahdottimen huoltaminen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)