Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autoshampoo CAR5 Bubble Shampoo

✅ KINNASPESUUN

Voimakkaasti vaahtoava, riittoisa ja hyvin likaa irrottava neutraali autoshampoo. Turvallinen kaikille pinnoille. Tuoksuu makealta purukumilta!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.1,24
-57%2,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
miellyttävä tuoksu ja riittoisa
Junnikkala R19.9.2022
Toimii kyllä varmasti tarkoitukseensa hyvin, mutta minusta tämä vaahtosi jopa huonommin kuin normaali car5 shampoo.
Ahonen T21.6.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Voimakkaasti vaahtoava, riittoisa ja hyvin likaa irrottava neutraali autoshampoo. Turvallinen kaikille pinnoille. Tuoksuu makealta purukumilta!

CAR5 Bubble Shampoo on tehokas, äärimmäisen voimakkaasti vaahtoava ja riittoisa pH-neutraali autoshamopoo, joka soveltuu niin ylläpitopesuihin kuin ennen suojausta tehtävään perusteelliseen pesuun. Se puhdistaa pestävät pinnat tehokkaasti, ja muodostaa äärimmäisen liukkaan kerroksen pesuvälineen ja pestävän pinnan välille. Tämä estää lian hieroutumista pintaa vasten, mikä sekä helpottaa pesua että estää tehokkaasti pesunaarmujen syntymistä. Voimakkaan vaahtoavuuden ansiosta shampoo ei myöskään kuivahda pintaan yhtä herkästi kuin monet muut shampooot, joten autoa kinnastellessa ei tarvitse kiirehtiä! Bubble Shampoo on täysin vahaturvallinen, se ei siis kuluta alla olevaa vahakerrosta tai pinnoitetta. Shampoo ei myöskään jätä jälkeensä vahaa tai muita suoja-aineita, ainoastaan täydellisen puhtaan pinnan. Erinomaisen vaahtoavuuden ja todella liukkaan koostumuksen lisäksi herkullinen, makea purukumin tuoksu kruunaa pesuhetken.

Bubble Shampoo on koostumukseltaan reilusti laimennettava tiiviste. Laimennussuhde (1:400 - 1:200) tekee siitä riittoisan, ja yhdellä 500 ml pullolla peseekin kymmeniä kertoja. Bubble Shampoo ei sisällä liuottimia, fosfaattia, NTA:ta (nitrilotietikkahappoa) tai muita haitallisia aineita, vaan pelkästään pesutuloksen kannalta oleellisia, turvallisia ja tehokkaita pinta-aktiivisia aineita sekä uusiutuvista luonnonvaroista peräisin olevia raaka-aineita. Tämä tekee shampoosta turvallisen kaikille ajoneuvon ulkoisille pinnoille materiaalista tai väristä riippumatta. Se ei vaurioita herkimpiäkään pintoja, kuten esim. kromia, kiillotettua alumiinia tai muovia. Shampoo soveltuu loistavasti myös mm. asuntovaunujen ja -autojen, veneiden, kuomukärryjen ja vaikka mopon pesuun. Bubble Shampoo on kehitetty sekä ympäristön että käyttäjän terveyden kannalta turvalliseksi. Shampoo on biohajoava, eli sitä voidaan huoletta käyttää myös kotipihalla tapahtuvissa pesuissa.

Ominaisuudet

 • Tuote: Autoshampoo CAR5 Bubble Shampoo
 • Käyttötarkoitus: Auton käsinpesu esipesun jälkeen
 • Tuoksu: Makea purukumi
 • Laimennussuhde: 1:400 - 1:200 (500 ml pullo riittää n. 20 pesuun)
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Pakkauskoko: 100 / 500 ml

Autoduden pikaopas

Esipese auto huolellisesti. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä, laimenna shampoo pesuämpäriin 1:200-1:400 seoksena (20-50 ml / 10 litraa vettä). Mikäli haetaan maksimaalista vaahtoavuutta, laske ämpäriin hetki vettä painepesurilla. Käytä kahden ämpärin tekniikkaa, eli toisessa ämpärissä on shampoovesi ja toisessa puhdas huuhteluvesi, jossa pesukinnas huuhdellaan aina, ennen kuin shampoovettä otetaan lisää. Pese auto pesukintaalla ylhäältä alas ja keulasta perään päin (puhtaasta likaisimpaan). Huuhtele auto huolellisesti juoksevalla vedellä ja kuivaa se. Halutessaan auton voi käsitellä pesun jälkeen CAR5 Spray Waxilla hylkivyyden ja kiillon lisäämiseksi. 

HUOM! Ravista hyvin ennen käyttöä. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Älä päästä kuivumaan pestävälle pinnalle, äläkä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.