Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kiillotusaineet

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Kiillotusaineet

Markkinoilta löytyy varmasti kymmeniä eri valmistajia, jotka tekevät kiillotustahnoja. Kiillotustahnat voidaan jakaa kahteen pääluokkaan, DAT ja SMAT. Näiden aineiden erona on hiomarakeiden koko, ja sen muuttuminen kiillotettaessa. DAT-tyyppisissä aineissa raekoko pienenee kiillotuksen edetessä ja näin aine viimeistelee ajon edetessä pintaa hienommaksi. SMAT-aineissa taas raekoko pysyy koko ajon ajan saman kokoisena. Tunnettuja DAT-aineita ovat mm. Menzerna, 3M, Auto Finesse... Tunnettuja SMAT aineita ovat esimerkiksi Meguiars, Scholl, KC...DAT ja SMAT aineiden ajaminen eroaa toisistaan merkittävästi.

DAT-aineet

DAT-aineet vaativat "lämmityksen" toimiakseen kunnolla. Niillä ajettaessa aine levitetään koneen pienimmillä kierroksilla ilman painetta. Tämän jälkeen kierroksia nostetaan noin 900-1000 kierrokseen ja painetta lisätään hieman. Tällä tavalla ajetaan yksi tai kaks yliajoa. Tämän jälkeen kierrokset nostetaan 1300-1500 jolloin alkaa itse työstö. Painetta voidaan myös lisätä leikkaavuuden tehostamiseksi. Näillä kierroksilla ajetaan 2-3 yliajoa jonka jälkeen kierrokset lasketaan jälleen noin 900-1000 ja painetta vähennetään. Ajetaan yksi yliveto. Lopuksi kierrokset lasketaan jälleen koneen minimiin ja painetta ei enää anneta ollenkaan, ainoastaan koneen painolla ajetaan pari yliajoa. Mikäli kyseessä on erityisen pehmeä pinta, viimeisen ylivedon voi ajaa kannattelemalla hieman konetta.

*DAT = Dimishing Abrasive Technology

SMAT-aineet

SMAT-aineilla operoitaessa aine levitetään pinnalle minimikierroksilla, jonka jälkeen kierrokset nostetaan suoraan rotary-koneella 1300-1600 ja epäkeskolla nopeudelle 4 tai 5. Ainetta työstetään pinnalla 3-6 ylivetoa, jonka jälkeen painetta ja kierroksia kevennetään n. 900-1000 tai epäkeskolla 2-3. Ajetaan yhdestä kahteen ylivetoa. Tämän jälkeen kierrokset lasketaan minimiin ja painetta ei enää anneta ollenkaan, ainoastaan koneen painolla ajetaan pari yliajoa. Mikäli kyseessä on erityisen pehmeä pinta, viimeisen ylivedon voi ajaa kannattelemalla hieman konetta.

*SMAT = Super Micro Abrasive Technology


=> Tutustu Autoduden kiillotusvälinevalikoimaan!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)