Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kiillotuslaikat

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Kiillotuslaikat

Kiillotuskoneisiin löytyy useita erityyppisiä laikkoja lukemattomilta valmistajilta. Laikkatyypit ovat pääasiassa karva-, mikrokuitu- sekä vaahtomuovilaikat. Yleinen harhaluulo on, että karvalaikka on kaikista hellävaraisin sen pehmeydestä johtuen. Näin ei kuitenkaan ole, vaan laikoista leikkaavin on karvalaikka, jolla pinnasta saadaan nopeasti poistettua syvätkin naarmut. Laikan leikkaavuudesta johtuen se jättää aina ajojälkeä, "hologrammia", joka täytyy poistaa yhdellä tai jopa kahdella eri laikka-aine- yhdistelmällä. Karvalaikan etuina ovat nopea naarmunpoisto, vähäinen lämmöntuotto verrattuna muihin ja koneen vetelemättömyys paineella ajettaessa. Karvalaikat eivät sovellu käytettäväksi epäkeskokoneilla, vaan ne on tarkoitettu rotary-koneille.

Mikrokuitulaikat

Mikrokuitulaikat ovat tarkoitettu pääasiassa epäkeskokoneille. Toki niitä voi ajaa myös rotaryllä, mutta sillä ajettaessa laikka tuottaa lämpöä nopeasti ja vetelee ikävästi. Mikrokuitulaikka leikkaa tehokkaasti joten sillä saa epäkeskokoneella poistettua naarmua nopeasti ja lisäksi se jättää helposti viimeisteltävän pinnan. Leikkaava mikrokuitulaikka jättää yleensä aina ajojälkeä, hienon hienoa naarmua, pintaan, joten se täytyy viimeistellä hienommalla laikalla. Markkinoilta löytyy myös viimeistelyyn tarkoitettuja mikrokuitulaikkoja, joilla naarmunpoisto ei ole yhtä tehokasta, mutta joilla pinnan saa viimeisteltyä virheettömäksi. Mikrokuitulaikat ovat hieman tarkempia huolenpidostaan kiillotuksen aikana, ja niiden "karvat" tuleekin harjata jokaisen ajon jälkeen pystyyn. Lisäksi suosittelemme pesemään laikat esimerkiksi kahden oven jälkeen, jolloin laikan ominaisuudet pysyvät parhaiten yllä.

Vaahtomuovilaikat

Vaahtomuovilaikat ovat varmasti tunnetuin laikkatyyppi. Niitä löytyy lähes jokaiselta valmistajalta. Niissä voi olla erilaisia pintakuviointeja, tai täysin tasaista pintaa. Erilaisilla pintakuvioinneilla on eri käyttötarkoitukset, ylimääräisen tahnan poistosta lähtien. Vaahtomuovilaikkoja löytyy erittäin leikkaavasta leikkaamattomaan viimeistelylaikkaan. Kannattaa siis tutustua rauhassa eri laikkoihin, eikä ostaa summassa, jolloin viimeistelylaikaksi tarkoitettu vaahtomuovi saattaa leikata lähestulkoon karvalaikan verran.

Laikkojen huolto ja kunnossapito

Kiillotusta aloitettaessa laikan tulee olla puhdas. Mikäli kyseessä on ennemmin käytetty laikka, se tulee pestä huolellisesti juoksevan veden alla. Voit myös käyttää hieman saippuaa puhdistamisen tehostamiseksi. kun laikka on puhdas, se puristellaan (HUOM! Ei taiteta, rutisteta tai väännetä) mahdollisimman kuivaksi. Tämän jälkeen se kuivataan esimerkiksi paineilmalla, tai mikäli käytössä on rotary, se laitetaan siihen kiinni. Tämän jälkeen kierrokset nostetaan varovasti jopa 2500 kierrokseen, ja odotetaan, että kaikki irtoava vesi poistuu laikasta. Epäkeskokoneella voidaan soveltaa hieman, jolloin laikka laitetaan kiinni koneeseen ja tämän jälkeen käteen otetaan puhdas mikrokuituliina. Kone käynnistetään liinaa vasten ja varovasti "kiillotetaan" liinaa, kunnes laikka on kuiva.

=> Tutustu Autoduden kiillotusvälinevalikoimaan!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)