Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Auton konepesu - suositeltavaa vai ei?

Autoduden asiakaspalveluun tulee päivittäin kyselyjä mielipiteestämme huoltoasemilta löytyvistä harjallisista ja harjattomista autonpesukoneista. Päätimme kirjoittaa asiasta lyhyen merkinnän.

Lähtökohtaisesti auton pesettäminen automaattisessa pesurissa ei ole koskaan suositeltavaa - niin helppoa ja mukavaa kuin se onkin. Kyse on sekä pesutuloksesta, että maalipinnan hyvinvoinnista. Suurin osa kaikkien autojen lukemattomista pesunaarmuista johtuu nimenomaan koneellisesta pesusta.

MAINOSKATKO:
Autoduden laajasta valikoimasta ammattitason autonhoitotuotteet järkihintaan


Vaikka oma autosi olisi kohtuullisen puhdas - ei sitä välttämättä ollut edellinen auto, joka käytti autonpesurobottia juuri ennen sinua. Harjallisessa konepesussa pesuharjasten ja maalipinnan väliin jää aina hiekkaa ja pieniä likapartikkeleita, jotka hierovat eli naarmuttavat autosi maalipintaa koko pesun ajan!

Periaatteessa puhtaan auton peseminen absoluuttisesti puhtaassa konepesussa on teknisesti ottaen harmitonta, mutta vain teoriassa. Käytännössähän tilanne on siis edellä kuvatusta syystä hieman eri.

Huoltoasemalta löytyy toki myös vaihtoehtoisia pesutapoja. Harjaton konepesu sinällään on auton pinnoille hellävarainen - toisaalta kokonaan toinen asia taas on pesu- ja kuivausteho. Kokemustemme mukaan harjattoman pesun pesutulos on parhaimmillaankin luokkaa välttävä. Lisäksi konepesuissa käytettävät pesuaineet ovat kaukana vahaturvallisista, jolloin uudellekin vahapinnalle voi sanoa hyvästit pesukoneen nosto-ovesta sisään ajettaessa.

Yhteenveto:
Jos olet valmis hyväksymään sen tosiasian, että konepesun pesutulos on mitä on ja, että se ei tee hyvää maalipinnalle ja että konevahan kesto on vaatimaton niin siinä tapauksessa konepesu on OK! Voit jatkaa auton pesua pesukoneessa.

HUOM! Käsinpesulla saa väärin konstein aikaiseksi jopa yhtä pahaa jälkeä konepesun kanssa, mutta konepesussa siihen ei voi itse vaikuttaa. Nyrkkisäännöksi voisi tiivistää: Älä koske autoon likaisella puhdistusvälineellä.

Oikeilla työmenetelmillä, aineilla ja välineillä auton käsinpesu on helppoa, vaivatonta ja nopeaa sekä lisäksi PALJON KONEELLISTA PESUA HALVEMPAA! => Lue Autoduden opas auton käsinpesusta!

 

Autoduden laajasta valikoimasta ammattitason autonhoitotuotteet järkihintaan - Katso lisää!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)