Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Kiillotusaine King Carthur PolishCoat

Helppokäyttöinen, pinnoitetta sisältävä kiillotusaine. Aine sekä poistaa, että peittää maalipinnan virheitä parantaen kiiltoa huomattavasti. Ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta pinta saa myös suojan yhdellä ja samalla käsittelyllä.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.29,66
-15%34,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.3
486 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Melko mitäänsanomaton tuote. Koneella hoidettu, käsin kiillotettu, mutta ei tähän hintaan vakuuttanut.
  fi
  Peltonen J 27.4.2023
 2. Tuttu aine jo n kolmen vuoden ajalta ainakin. Jos voisi antaa 4,5 tähteä niin se olisi oikea arvo. Kiillotan ja myllytän autoja paljon ja tällä aineel...
  fi
  Partanen P 9.8.2022
 3. Hintansa arvoinen tuote! Helppo käyttää ja poisti jopa käsin kiillottamalla autosta useita pintanaarmuja. Antoi myös upean kiillon maalipinnalle. Suos...
  fi
  Bruun J 2.8.2022
 4. Tuote on todella hyvä ja helppokäyttöinen. Hinta aivan kohtuuton!!!
  fi
  L T 17.1.2022
 5. Tuote ylitti odotukset ,näin helppo ja nopea käyttöiseksi tuotteeksi,tilaan myös jatkossa
  fi
  Tarnanen J 14.7.2021
 6. Muuten ihan ok vaha mut saa hinkata todella paljon ennenkun saa vahan pois maalipinnalta
  fi
  Mäkinen H 18.5.2021
 7. EI HUIPPU HYVÄ
  fi
  Mynttinen A 10.5.2021
 8. Huipputuote. Nopealla käsittelyllä sai mattapintasen mustan auton kiiltämään.
  fi
  Alaoja A 7.5.2021
 9. Asiakaspalvelusta kerrottiin tuotteet poistavan sisustan kiiltävistä muoviosista pintanaarmut. Naarmut ei lähtenny mihinkään, mutta kiiltävä tuli
  fi
  Puustinen M 4.5.2021
 10. Iso suositus! Elvytti haalistuneen maalipinnan peilikiiltäväksi
  fi
  Rauhanummi M 2.5.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Helppokäyttöinen, pinnoitetta sisältävä kiillotusaine. Aine sekä poistaa, että peittää maalipinnan virheitä parantaen kiiltoa huomattavasti. Ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta pinta saa myös suojan yhdellä ja samalla käsittelyllä.

King Carthur PolishCoat on paras tuntemamme All In One -tyyppinen kiillotusaine. PolishCoat sisältää hiovia ainesosia, jotka poistavat pienet naarmut, hapettumat ja muut virheet lakka -ja maalipinnoilta. Kiillottavien ainesosien lisäksi aineen koostumus piilottaa jäljelle jääviä maalipinnan virheitä parantaen kiiltoa. Loistavien kiillotusominaisuuksien lisäksi PolishCoat jättää kestävän, kirjaimellisesti piinkovan, suojakalvon maalipinnalle jopa kolmeksi kuukaudeksi. Helpoin tapa sekä kiillottaa, että suojata maali- ja lakkapinnat samalla käsittelyllä! King Carthur PolishCoatia voidaan käyttää sekä käsin että kiillotuskoneella. Se täyttää maalipinnan pienimmätkin huokoset tehden pinnasta täysin sileän ja erittäin kiiltävän. Käsitelty pinta on erittäin hylkivä ja helppo pitää puhtaana. Perinpohjaiseen koneelliseen kiillotukseen verrattuna PolishCoat tarjoaa edullisen ja helpon ratkaisun, sillä 3-in-1 -koostumus vähentää tarvittavia työvaiheita ja -aineita.

PolishCoat kehitettiin ratkaisuna niille, joilla ei ole mahdollisuutta tai halua perinpohjaiselle myllytykselle eli koneelliselle kiillotukselle, mutta jotka kuitenkin haluavat autonsa näyttävän yhtä hyvältä kuin tehtaan porteista ulos ajettaessa. Pienellä vaivalla saadaan sekä poistettua että peitettyä naarmuja, jonka lisäksi aineen suojaavat ominaisuudet varmistavat huippukiiltävän ja -hylkivän pinnan jopa 3 kk ajan. Aineen erinomainen hylkivyys vähentää lian tarttumista ja helpottaa puhdistusta vähentäen näin naarmuuntumisriskiä.

Duden kommentti: "KC PolishCoat on helpoin ratkaisu maalipinnan palauttamiseksi uuteen loistoon. Aine poistaa vaivatta pienet naarmut ja peittää jäljelle jäävät virheet huomaamattomiksi. Lisäksi aine jättää jälkeensä peilikirkkaan suojakalvon. Jos olet "All-In-One" -aineiden ystävä ja haet mahdollisimman helppoa tapaa maalipinnan ehostukseen, on PolishCoat oikea valinta."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: Kiillotusaine King Carthur PolishCoat
 • Käyttötarkoitus: Maali- ja lakkapintojen kiillotus ja suojaus
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla ja annostelunokalla
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Kesto: noin 3 kk
 • Riittoisuus: Riittää noin 3 auton käsittelyyn
 • Jättää keraamisen suojan maalipinnalle
 • Soveltuu kaikenvärisille maali -ja lakkapinnoille
 • Voidaan käyttää sekä koneellisesti että käsin

Autoduden pikaopas

Suorita maalipinnalle perusteellinen puhdistus, jotta tiukaankin pinttynyt lika saadaan irti. Kuivaa auto. Ravista pulloa huolellisesti ja annostele pieni määrä (2-4 herneen kokoista nokaretta) kiillotusainetta levittimelle/kiillotuslaikalle.

Koneella käytettäessä käytetään maalipinnan kovuuden mukaan keskileikkaavaa tai viimeistelevää laikkaa. Puhtaalle laikalle ainetta kannattaa annostella hieman enemmän, ja levittää se sormella koko laikalle tasaisesti, jottei kuivia kohtia jää. Jatkossa 2-4 herneen kokoista nokaretta riittää. Työstä pieni alue kerrallaan (n. 30-50 x 30-50 cm). Käytä koneessa maltillisia kierroksia (rotaryllä n. 700-1000, epäkeskolla nopeusasetusta 2-4) sekä kevyttä painetta. Työstä aine tasaisesti pintaan, n. 3 yliajon verran, kunnes se alkaa muuttua läpinäkyväksi. Kiillota pinta puhtaalla mikrokuituliinalla.

Käsin käytettäessä kannattaa levityksessä käyttää hieman painetta ja vaahtomuovista tai mikrokuituista levitintä, ja työstää PolishCoat pintaan parhaan tuloksen saamikseksi. Työstä pieni alue (n. 30-50 x 30-50 cm) kerrallaan. Levitä PolishCoat pintaan tasaiseksi kalvoksi samalla painetta antaen. Aine ei vaadi erillistä kuivumisaikaa, eli se voidaan kiillottaa pois heti työstön jälkeen.

Varoitusetiketin tietoja:
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)