Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ KAKSIPUOLINEN

Mikrokuituliina King Carthur Premium All-Purpose Cloth

Erittäin laadukas ja monikäyttöinen mikrokuituliina, jonka toisella puolella on tuuhea, pitkänukkainen karva ja toisella puolella pehmeä, lyhytnukkainen karva. Käytä puhdistustöihin, vahaukseen, kiillotukseen tai mihin vain!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.6,71
-15%7,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.0
12 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Näitä ostan lisää joka tilauksessa nukkaa vähän mutta sitten se loppui.
  fi
  Rantatalo T 23.6.2023
 2. Ekan pesukerran jälkeen pyyhkeen reunasta alkaa irrota paloja, kertakäyttöpyyhkeeksi vähän kallis
  fi
  S K 15.3.2023
  Autodude: Hei! Tuo ei kuulosta normaalilta, pahoittelut täs...
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin laadukas ja monikäyttöinen mikrokuituliina, jonka toisella puolella on tuuhea, pitkänukkainen karva ja toisella puolella pehmeä, lyhytnukkainen karva. Käytä puhdistustöihin, vahaukseen, kiillotukseen tai mihin vain!

King Carthur All Purpose Cloth on laadukas ja erittäin monikäyttöinen mikrokuituliina, jolle käyttökohteita on rajattomasti. Liinan toisella puolella on pehmeä ja muhkea pitkänukkainen karva, joka soveltuu erinomaisesti mm. kiillotustöihin tai herkkien pintojen puhdistukseen. Liinan toisella puolella on puolestaan lyhytnukkainen karva, joka soveltuu esimerkiksi sisustan eri pintojen puhdistukseen tai ulkopintojen yksityiskohtien puhdistukseen. All Purpose Cloth on suunniteltu mahdollisimman hellävaraiseksi, ja sen saumaton rakenne sekä pesulaputtomuus mahdollistavat liinan huolettoman käytön pinnalla kuin pinnalla ilman pelkoa naarmuuntumisesta. Lisäksi liinan korkea polyamidipitoisuus tekee siitä poikkeuksellisen pehmeän, sileän sekä liukkaan, minkä ansiosta se on äärimmäisen lempeä käsiteltävälle pinnalle ja tekee työskentelystä nopeaa ja mielekästä. Liina on kooltaan 50 x 50 cm, joten se soveltuu erinomaisesti säilytettäväksi myös esimerkiksi auton hansikaslokerossa, jolloin sitä voidaan käyttää aina tarpeen tullen.

Kaksipuolinen rakenne on omiaan myös esimerksiksi pinnoitteen poispyyhinnässä: Aloita poispyyhintä liinan pitkänukkaisella puolella, jolla suurin osa ainejäämästä saadaan hellävaraisesti poistettua. Käännä liinasta lyhytnukkainen puoli esille ja viimeistele pinta täysin puhtaaksi.

Duden kommentti: "All Purpose Clothia voidaan käyttää nimensä mukaisesti käytännössä mihin tahansa, ja sen kaksipuoleisen rakenteen ansiosta se on on todella monipuolinen liina! Liinan eri puolia voidaan käyttää joko kokonaan eri tarkoituksiin tai sen kaksipuolisuutta voidaan hyödyntää myös samalla käyttökerralla esimerkiksi pinnoituksen yhteydessä, superkätevää!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur All Purpose Cloth
 • Käyttötarkoitus: Auton sisä- ja ulkopintojen puhdistus, kiillotus, vahaus jne.
 • Koko: 50 x 50 cm
 • Paino: 450 g/m²
 • Materiaali: 80% polyesteri, 20% polyamidi
 • Pesu: 30°, varovainen rumpukuivaus
 • Kaksipuoleinen (lyhyt- ja pitkänukkaiset puolet)

Autoduden pikaopas

Mikrokuituliinat ovat lähes poikkeuksetta konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli mikrokuituliina pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin liina ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään liinojen pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. King Carthur Microfiber Wash, jotta liina saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Kuivausliinoja ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki kuivausliinaa.

Mikrokuituliinan pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta liina puhdistuu pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt mikrokuituliina ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuituliinat saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)