Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ HELLÄVARAINEN

Kiillotusliina King Carthur White Crystal

Huippulaadukas lyhytnukkainen mikrokuituliina pinnotteiden poispyyhintään. Erittäin pehmeä ja hellävarainen rakenne saumattomine reunoineen. Paino 600 g/m².

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.8,91
-10%9,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.3
12 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Perusliina.
  fi
  H A 1.9.2023
 2. Ei toimii hyvin
  fi
  Risberg J 27.6.2023
 3. Pinnotteen pyyhintään paras tähän mennessä
  fi
  Lautiainen A 1.5.2023
 4. Bra duk för stt rengöra rutorna med.
  sv
  Amundsen P 28.1.2024
 5. Helt ok. Bra köp
  se
  Pettersson M 15.6.2023
 6. Super
  no
  Nikolov A 29.5.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Huippulaadukas lyhytnukkainen mikrokuituliina pinnotteiden poispyyhintään. Erittäin pehmeä ja hellävarainen rakenne saumattomine reunoineen. Paino 600 g/m².

King Carthur White Crystal on huippulaadukas, pehmeä- ja lyhytnukkainen mikrokuituliina, jonka rakenne on optimoitu erityisesti erilaisten pinnotteiden poispyyhintään. Laadukkaat mikrokuidut ja poikkeuksellisen korkea polyamidipitoisuus (30%) yhdistettynä täysin saumattomaan rakenteeseen varmistavat pehmeän ja hellävaraisen kosketuksen maalipintaan, tehden poispyyhinnästä mahdollisimman turvallista ja helppoa. Liina ei myöskään jätä nukkaa jälkeensä, eikä siinä ole ommeltua pesulappua, mikä lisää hellävaraisuutta entisestään. Ultraäänileikkurilla leikatuin reunuksin varustetun White Crystalin paino on muhkeat 600 gsm, mikä varmistaa huikean imukyvyn ja estää liinan tukkeutumisen kesken poispyyhinnän.

Liinojen kovat saumakohdat ja pesulaput voivat aiheuttaa ei-toivottuja hankaumia ja naarmuja maalipintaan hieroutuessaan sitä vasten. Tätä ongelmaa ei kuitenkaan White Crystalin kanssa ole! Liinan poikkeuksellisen suuri polyamidipitoisuus (30%) tekee siitä erityisen pehmeän, hellävaraisen ja imukykyisen, se myös liukuu tavanomaista polyesteriliinaa huomattavasti paremmin.

Duden kommentti: " King Carthurin White Crystal ottaa paikkansa viimeistelyliinojen parhaimmistosta. Sopiva 40 x 40 cm koko tekee käsittelystä helppoa ja taiteltuna liina on juuri oikeankokoinen tarkkuutta vaativaan poispyyhintään. Liina imee hyvin, ei jätä nukkaa jälkeensä, se on mukavan pehmeä ja selvästi hellävarainen, juuri oikeanlainen pinnoitteen poispyyhintään. Ison plussan liina saa saumattomista reunoista ja ompelemattomasta pesulapusta, koska kovat reunat ja pesulaput voivat aiheuttaa ikäviä hankaumia ja naarmuja juuri kiillotetulle pinnalle."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur White Crystal
 • Käyttötarkoitus: Pinnotteiden poispyyhintä
 • Koko: 40 x 40 cm
 • Paino: 600 g/m²
 • Materiaali: 70% polyesteri, 30% polyamidi
 • Pesu: 30°C, varovainen rumpukuivaus
 • Saumattomat reunat, hellävarainen ja pehmeä rakenne

Autoduden pikaopas

Mikrokuituliinat ovat lähes poikkeuksetta konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli mikrokuituliina pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin liina ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään liinojen pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. King Carthur Microfiber Wash, jotta liina saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Kuivausliinoja ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki kuivausliinaa.

Mikrokuituliinan pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta liina puhdistuu pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt mikrokuituliina ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuituliinat saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)