Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Auton sisäpesu: sisätilojen puhdistus ja suojaus

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Auton sisätilat ovat tärkeässä osassa viihtyvyyden kannalta: jos auto on puhdas sisältä, autolla on huomattavasti mukavampi kulkea. Auton sisätilojen kunnossapito pitää myös auton arvon parempana ja antaa kuvan huolellisesta omistajasta.

Sisätilojen puhtaus on oleellinen asia myös turvallisuuden kannalta. Esimerkiksi likainen tuulilasi heikentää näkyvyyttä. Auton sisäpesu saattaa vaikuttaa haastavalta tehtävältä, mutta oikeilla pesu- ja suoja-aineilla sisätilatkin puhdistuvat vaivatta. Sisätilojen puhdistukseen on olemassa todella laaja valikoima erilaisia välineitä ja aineita, joista olemme pyrkineet valitsemaan parhaimmiston Autoduden valikoimaan.

Sisätiloille on vaikea antaa yleispäteviä hoito-ohjeita, koska autojen pintamateriaalit vaihtelevat paljon. Tässä kuitenkin hieman pohdintoja auton sisäpesusta yleisesti.

Imurointi

Imurointi on oleellinen osa auton siisteydessä. Sisätilojen puhdistus on parasta aloittaa ottamalla lattiamatot pois autosta ja suorittamalla perusteellinen imurointi. Lattiamatot kannattaa pestä erikseen esimerkiksi laimealla APC:llä. Imuroinnissa käteviä apuvälineitä ovat sopivat imurinsuulakkeet sekä pieni harja, jolla voi rapsuttaa lian irti ahtaista koloista samalla kun imuroi.

Muovi- ja kumiosat

Auton sisä- ja ulkopuolella on paljon muovi- ja kumiosia, joille kirjoitimme oman hoito-ohjeen. Sisätiloille on omat aineensa, jotka ovat yleensä miedompituoksuisia kuin auton ulkopinnoille tarkoitetut aineet. Jotkin aineet sisältävät myös sisätiloja raikastavia hajusteita. Todella toimivaksi sisätilojen muoveille on todettu King Carthur New Car Feeling, joka ei lisää käsiteltävän pinnan kiiltoa, vaan jättää sen luonnollisen väriseksi. Näinpä sitä voidaan käyttää myös kaikilla ohjaamon pinnoilla ilman häikäisevää vaikutusta, joten sama aine toimii ihan kaikille auton muovipinnoille niin sisustassa kuin ulkopinnoillakin.

Lasit

Lasien sekä sisä- että ulkopintojen puhtaanapito on tärkeää erityisesti turvallisuuden kannalta. Lasipintaan kertyy nopeasti pölyä, joka heikentää näkyvyyttä. Lasien puhdistus on todella helppo homma. Siihen tarvitset vain pari mikrokuituliinaa ja lasinpuhdistuainetta. Suihkuta ainetta suihkepullolla suoraan lasille, tai vaihtoehtoisesti mikrokuituliinaan, jolla aine levitetään. Pyyhi pinta huolellisesti puhtaalla mikrokuituliinalla. Yleensä lasinkirkasteet ovat alkoholipohjaisia aineita, jotka eivät tarvitse huuhtelua vaan haihtuvat omia aikojaan pinnalta. Duden suosituin (ja paras) lasinpesuaine on Dodo Juicen Clearly Menthol.

Nahkaosat

Nahkapenkit ovat hyvin hoidettuina todella tyylikkäät, käytännölliset ja arvokkaan näköiset. Halkeillut ja kuivunut nahkapinta saa kuitenkin nahkaiset sisustanosat näyttämään ankeilta. Jos suojaus on tehty huonosti, nahkaosien elinikä pienenee huomattavasti. Nahkaosien hoidossa on tärkeää kokeilla ainetta ensin pienelle ja huomaamattomalle alueelle. On tärkeää, että nahkaosien puhdistuksessa ja suojauksessa käytetään nimenomaan nahanhoitoon tarkoitettuja aineita - ei ensimmäistä purkkia joka käteen osuu. On myös mallikohtaisia nahanvärjäysaineita, joilla saadaan vuosiakin vanhat penkit näyttämään uudenveroisilta. Nahkaosia hoitaessa kannattaa tutustua tuotteen käyttöohjeisiin hyvin, sillä nahkapenkeille ei ole yhtä ja ainutta hoito-ohjetta. Tarkempi ohje nahkaosien hoitoon löytyy täältä: NAHKAOSIEN HOITO.

Kangasosat

Kangaspäällysteiset osat ovat yleensä se haastavin pesukohde. Helpoin mahdollinen pesumenetelmä on tekstiilipesuri. Peseminen onnistuu myös hyvin kangasosille tarkoitetuilla pesuaineilla. Anna kangasosien kuivua huolellisesti. Kangaspenkkien suojaamiseen on saatavilla hyviä aineita, joilla saadaan aikaan todella hyvät lianhylkimisominaisuudet ja saadaan pinta kestämään paremmin kulutusta. Mikäli penkit on suojattu, auton pitäminen puhtaana on huomattavasti helpompaa. Tarkempi ohje kangasosien puhdistukseen löytyy täältä: KANGASOSIEN PUHDISTUS JA SUOJAUS.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)