Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Nahkaverhoilun hoito

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Aito nahka - Nappanahka, nupukkinahka ja mokkanahka

Aidon nahan hoitaminen voidaan käytännössä jakaa kolmeen osa-alueeseen. Nämä osa-alueet ovat puhdistus, elvytys ja suojaus. Perushoito on yksinkertaista ja helppoa, vaurioiden korjaamiseen perehdytään erikseen myöhemmin. Nahkaosat, etenkin penkit, tulisi käsitellä 2-4 kertaa vuodessa siten, että hoidossa käytetään elvyttävää ainetta. Puhdistus ja suojaus voidaan tehdä useamminkin.

Nahka ei kestä kovaa hieromista karkeilla pesuvälineillä. Älä hankaa nahkaa millään karkealla liinalla kuten mikrokuituliinalla, eli etenkin puhdistus vaiheessa on TÄRKEÄÄ antaa aineen tehdä työ. Lähes ainoaksi virheeksi nahanhoitoprosessissa muodostuukin hankaaminen.

ENNEN VARSINAISTA KÄSITTELYÄ, KOKEILE AINETTA PIILOSSA OLEVALLE PINNALLE!

1. Puhdistus

Puhdistaminen on ehdottomasti merkittävin nahanhoidon muoto. Pintojen puhtaanapidolla ehkäistään likapartikkelien hankauksen aiheuttama voimakas kuluminen. Puhdistus on hyvä aloittaa imuroinnilla, eli irtoroskien poistolla. Sen jälkeen pinnasta poistetaan rasvaisuus ja muu lika nahanhoitoon tarkoitetulla puhdistusaineella. Puhdistamisessa on hyvä apuväline pehmeä, nahalle tarkoitettu harja.

Lähtökohtaisesti mietojen puhdistusaineiden käyttö ei ole vaarallista, sen sijaan tehokkaiden tahranpoistoaineden kanssa kannattaa olla varovainen.

Noudata aina puhdistusaineen omaa käyttöohjetta!

2. Elvytys

Nahan elvytys ja ravitseminen on erittäin tärkeä osa, jotta nahka säilyttäisi luontaisen joustavuuden ja pehmeyden. Jos nahka pääsee kuivumaan, se alkaa halkeilla ja haurastua. Halkeamat ovat ikäviä, sillä niitä ei enää pystytä palauttamaan alkuperäiseen muotoon ilman täyteaineita ja maalausta. Mikäli nahka on hyvin ravittu ja hoidettu, nahan elinikä pitenee huomattavasti.

Elvyttävät ravinteet sisältävät nahalle suotuisia rasvoja, jotka imeytyvät tehokkaasti nahan sidoksiin ja tekevät siitä joustavan. Yleensä elvyttävät hoitoaineet annetaan vaikuttaa nahan pinnalla useita tunteja, jopa vuorokausia. Nahkaa olisi hyvä hieman hieroa ja venyttää samalla kun ainetta levitetään, tämä edesauttaa huokosia avautumaan paremmin ja näin nopeuttaa hoitoaineen imeytymistä.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää että, mitä kauemmin hoitoaine on pinnassa, sitä paremmin nahka ravitaan.

Noudata aina elvyttävän aineen omaa käyttöohjetta!

3. Suojaus

Kun nahka on saatu puhdistettua ja ravittua, se tulee suojata. Suojaaminen viimeistelee nahan pinnan ja estää uuden lian tarttumisen materiaaliin. Suojaaminen estää myös nahkaa kuivumasta ja pitää näin ollen nahan parempana pitkään. Suoja-aineet täyttävät nahan huokoset ja estävät näin likaa painumasta syvälle nahan rakenteisiin. Laadukkaan suoja-aineen tulisi jättää pinta pehmeäksi, joustavaksi sekä mattapintaiseksi.

Noudata aina suoja-aineen omaa käyttohjetta!

=> Nahanhoitotuotteet löytyvät täältä

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)