Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Uuden auton käyttöönotto

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡

Liukuhihnalta suoraan radalle?

Uusi auto näyttää, tuoksuu ja tuntuu ihanalta. Jotta tunne jatkuisi pitkään vielä käyttöönoton jälkeenkin, on autosta kuitenkin pidettävä hyvää huolta. Vuosien saatossa auto rapistuu, pinnat haalistuvat, niihin pinttyy likaa ja epämiellyttävät hajut valtaavat auton. Huonosti pidetty auto menettää arvonsa nopeasti, eikä tuliterä kulkupelikään pysy itsestään uudenveroisessa kunnossa kuin hetken.

Auton ikääntymistä pystytään kuitenkin merkittävästi hidastamaan. Paras tapa auton kunnon ja arvon säilyttämiseen on kulumisen ennaltaehkäisy.

Jo vaurioituneiden materiaalien palauttaminen uuden veroisiksi on huomattavasti työläämpää kuin uuden asiallinen suojaaminen!

Mitä suojattavaa uusissa autoissa on?

Uudessa autossa on paljon pintoja, jotka kannattaa suojata ennen niiden altistamista kulutukselle. Niin auton sisä- kuin ulkopinnat tulee käsitellä asianmukaisesti ennen auton käyttöönottoa.

Kiiltävän maalipinnan lisäksi auton ulkopinnoilta löytyy paljon muutakin suojattavaa. Esimerkiksi korin muoviosat ovat erittäin kovalla rasituksella kesän voimakkaalla auringonpaisteella. Muovit haalistuvatkin UV-säteilyn vaikutuksesta erittäin nopeasti, ja ei liene makuasia, että muoviosat näyttävät paremmilta mustina kuin harmaina. Myös esimerkiksi renkaiden haalistumiseen voidaan merkittävästi vaikuttaa!

Auton sisäpinnoilla on niin ikään paljon suojattavaa, riippumatta siitä onko kyseessä nahka- vai kangasverhoiltu auto. Sisätiloissa on tyypillisesti paljon muovi- ja vinyylipintoja, jotka ovat alttiina kovalle mekaaniselle kulutukselle ja UV-säteilylle. Sama koskee myös nahka- ja kangasverhoilua. Likaa hylkivällä aineella käsitelty pinta pysyy puhtaana huomattavasti hellävaraisemmilla aineilla ja ennen kaikkea vähemmällä työllä!

Yhteenvetona voimmekin todeta että auto kannattaa suojata joka puolelta, jotta auton elinikä ja arvo saadaan pidettyä maksimissa. Ja puhtaan auton rattiin on vain niin paljon mukavampaa istahtaa!

Maalipinnan suojaus

Auton maalipinta on ensimmäinen asia joka kannattaa suojata. Asianmukaisella käsittelyllä voidaan hidastaa korroosiota, haalistumista ja pesunaarmujen syntymistä selvästi. Upouuden auton suojaamiseen suosittelemme ehdottomasti kestopinnoitusta. Sillä saadaan pitkäaikainen suoja, joka antaa oikeasti suojaa jopa pesunaarmuilta. Pinnoitteet pääsevätkin uusissa autoissa parhaiten oikeuksiinsa, koska ne vaativat toimiakseen optimaalisesti lähes virheettömän maalipinnan.

Koska uuden auton maalipinta vaatii pinnoituskuntoon yleensä vain huolellisen pesun, on pinnoituttaminen ammattilaisella myös oikein järkevä vaihtoehto. Uuden auton kanssa ei tarvitse maksaa tuntien pohjatöistä pinnoituskuntoon saattamiseksi!

Huom: Pinnoittamisen ohella myös säännöllinen vahaaminen on aivan yhtä hyvä vaihtoehto tuoreen maalipinnan suojaamiseksi, joskin vahaamista täytyy harrastaa huomattavasti useammin!

Muovi- ja kumiosien suojaus

Myös korin muoviosat kannattaa heti tuoreeltaan pinnoittaa. Haalistuneet muoviosat saavat uudehkonkin auton näyttämään nopeasti vanhalta. Laadukas muovipinnoite suojaa muoviosia UV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta jopa vuoden ajan. Muovien pinnoitus on todella helppoa tehdä itse, siihen ei yleensä ammattilaista tarvita. Muovien hoitoon löytyy valmiit ohjeet täältä: Muoviosien hoito.

Muoviosien ohella myös renkaat harmaantuvat hoitamattomina todella nopeasti. Oikeanlainen käsittely saa myös renkaat pysymään mustina, eikä armoton UV-säteily pääse kumeen käsiksi. Markkinoiden parhaat rengaspinnoitteet hylkivät likaa ja torjuvat UV-säteilyä yli vuoden ennen antautumistaan.

Summa summarum: kaikille ulkopinnoille löytyy tuote, jonka avulla se pysyy puhtaana ja uudenveroisena pitempään.

Auton sisustan käsittely

Varsinkin kuskin näkökulmasta nimenomaan auton sisätilat luovat autoon uutuuden - tai vanhuuden - tuntua. Puhdas ja hyväkuntoinen sisusta jaksaa hymyilyttää joka kerta! Auton sisäpintojen suojaus on äärimmäisen helppoa, kovin massiivisia virheitä siinä ei voi tehdä. Talven kosteus, kesän UV-säteily ja ympärivuotinen mekaaninen kulutus (kyytiläisten ainaista sotkemista unohtamatta) ovat omiaan pilaamaan uutuuden tuntua.

Kojelauta ja muut muoviosat kannattaa käsitellä säännöllisesti silikonittomilla muovinsuoja-aineilla. Tällä estetään niiden haalistuminen sekä saadaan pintaan likaa hylkivä kalvo, minkä jälkeen ylläpito on huomattavasti helpompaa ja miellyttävämpää! Sisätilojen hoitoon ohjeet löytyvät valmiina: Auton sisätilojen hoitaminen.

Erityisesti kangasverhoilun käsittely välittömästi uutena on tärkeää, koska kangaspenkit alkavat heti kerätä itseensä pölyä, kosteutta ja bakteereja. Parhaat kangaspinnoitteet tekevät jopa talouspaperista vettähylkivän - niitä kannattaa käyttää! Myös verhoilun suojaaminen on äärettömän tärkeää. Erityisesti kuskin penkin kunto pistää tulevalla ostajalla silmään joko hyvässä tai pahassa. Suoja-aine estää likaa tarttumasta ja helpottaa puhdistamista - oli kyse sitten nahka- tai kangasverhoilusta.

Nahkaverhoilussa suojaaminen saa aikaan samat ilmiöt kuin kangasverhoilussa. Lisäksi AITOA nahkaa kannattaa ravita sille tarkoitetulla nahkaravinteella säännöllisin väliajoin. Nahanhoitoon löytyykin erittäin kattava tietopaketti Autoduden autonhoidon ABC:stä: Nahkaverhoilun hoito.

- Paras tapa auton arvon säilyttämiseen on kulumisen ennaltaehkäisy -

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)