Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ ERITTÄIN TEHOKAS

Pienpoistoaine King Carthur Tar Remover, 500 ml

Paras tuntemamme pienpoistoaine, jonka erittäin nopeavaikutteinen koostumus liuottaa hankalat pikitäplät ja liiman hetkessä. Erittäin tehokas, suosittelemme isosti!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.15,21
-10%16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.3
201 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Toimii!
  fi
  Nieminen J 11.6.2024
 2. Tehokas!!
  fi
  Nieminen H 22.5.2024
 3. Todella hyvä tuote
  fi
  H H 17.5.2024
 4. 5 hyvin tehokas aine.
  fi
  K T 16.5.2024
 5. Helposti lähti piki kyljistä.
  fi
  L Y 1.5.2024
 6. Hyvin lähti
  fi
  Ikonen L 25.4.2024
 7. Sumutinpullot on tosi heikko laatuisia. Muovinpalat lentelee,kun yrittää suihkuttaa ainetta. Kaikkii...
  fi
  Laitanen J 7.10.2023
  Autodude: Hei! Ei kuulosta kyllä lainkaan normaalilta, paho...
 8. poistaa tahmean hartsin erittäin huonosti...
  fi
  Volyanskyy I 1.8.2023
 9. Tuote toimii hyvin, ainut miinus on että sumutin hajosin ekalla käyttökerralla.
  fi
  P S 25.7.2023
 10. Lähtee piki, ensin suihkaus ja annoin vaikuttaa, tämän jälkeen pehmeällä harjalla varovasti pyyhkien lähti piki pois kuin itsestään.
  fi
  A J 17.7.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Paras tuntemamme pienpoistoaine, jonka erittäin nopeavaikutteinen koostumus liuottaa hankalat pikitäplät ja liiman hetkessä. Erittäin tehokas, suosittelemme isosti!

King Carthur Tar Remover on tehokkain tuntemamme pienpoistoaine, jonka erittäin nopeavaikutteinen koostumus liuottaa maalipintaan ja vanteisiin tarttuneet piki- ja tervatahrat hetkessä. Aineen hiilivetypohjaiset liuottimet pehmentävät tehokkaasti myös liiman, pihkan, bitumin, puun mahlan sekä esim. hyönteisten jäämät ja muun erittäin vaikean lian, mikä tekee aineesta todella monikäyttöisen. Lisäksi sitä voidaan käyttää esim. auton mallimerkin, vannepainon tai vaikkapa tummennuskalvon irrotuksen jälkeisessä liiman poistossa. King Carthur Tar Remover toimii loistavasti osana auton perusteellista pesua sekä aina tarvittaessa pinttyneimpien pikitäplien poistoon. Nopeutensa ja tehokkuutensa vuoksi suosittelemme ainetta erityisesti ammattikäyttöön!

Aine soveltuu kaikille maalatuille pinnoille, ulkoisille muoviosille ja lasille, mutta teipatuille pinnoille emme sitä suosittele liimanpoisto-ominaisuuden vuoksi. Erittäin tehokkaana se ei välttämättä vaadi edes erillistä pyyhintää, vaan pelkkä sumutus kuivaan pintaan, vaikutus ja huuhtelu riittää poistamaan pinttyneimmätkin liat! Voidaan käyttää myös silikonien, vahapinnan, öljy-, rasva- ja polttoainejäämien poistoon. Toimitetaan käyttövalmiina laadukkaan sumuttimen kanssa.

Valitse King Carthur Tar Remover jos:

Etsit tehokasta ja nopeavaikutteista pienpoistoainetta
Arvostat aineen monikäyttöisyyttä
Haluat päästä eroon niistä inhottavista mustista täplistä

Duden kommentti: "King Carthur Tar Remover on tehokkain tuntemamme pienpoistoaine, joka erittäin nopeavaikutteisena liuottaa hankalat piki- ja tervatäplät hetkessä irti. Mikäli olet aiemmin tuskaillut niiden inhottavien, maalipintaan tai vanteisiin pinttyneiden mustien täplien kanssa, on KC Tar Remover oikea aine helpottamaan elämää. Toimii loistavasti myös liimajäämien poistoon. Käytä aina ennen vahausta perusteellisessa puhdistuksessa!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Tar Remover
 • Käyttötarkoitus: Pien- ja liimanpoisto maalatuilta pinnoilta
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Erittäin tehokas ja nopeavaikutteinen
 • Soveltuu kaikille maalatuille pinnoille
 • Suoraan käyttövalmis
 • Biohajoava

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan. Sumuta ainetta kuivaan käsiteltävään kohtaan, anna vaikuttaa hetki ja lopuksi huuhtele huolellisesti pois runsaalla vedellä. Älä anna aineen kuivua pintaan.

Pienpoiston jälkeen on suotavaa tehdä kevyt liuotinpesu, jolla viimeistään saadaan varmistettua pintojen puhtaus kaikista ainejäämistä.

Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä päästä ainetta kuivumaan pintaan ennen poishuuhtelua.

Yleistä tietoa pienpoistosta: Pienpoisto kuuluu auton perusteellisen käsittelyn vaiheisiin, jossa auton maalipinnalta ja esim. vanteista poistetaan piki-, pihka-, mahla-, polttoaine- ja liimatahrat. Asfaltin paikkaukseen käytettävä piki on riesa erityisesti pohjoisessa, jossa routavauriot aiheuttavat jatkuvan teidenpaikkauksen tarpeen. Piki ja muut vastaavat epäpuhtaudet eivät lähde maalipinnasta tavallisilla pesuaineilla, ja pahimmassa tapauksessa ne voivat aiheuttaa pysyvää vahinkoa maalipinnalle reagoidessaan auringonvalon tai kuumuuden kanssa. Pienpoisto on erittäin tärkeä ja oleellinen työvaihe auton perusteellista pesua suoritettaessa, ja se on hyvä tehdä vähintään pari kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H335
fi: Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
sv: Kan orsaka irritation i luftvägarna.
H411
fi: Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk
GHS09
fi: vaarallinen vesiympäristölle
sv: farlig för miljön

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)