Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Tuotesetti ALL IN ONE - King Carthur

✅ KAIKEN KATTAVA!
 
 

Kaikki King Carthurin parhaat tuotteet samassa paketissa! Tämä laatutietoisen autonpesijän unelma sisältää kaikki tarvittavat aineet auton ulkopintojen, sisäpintojen, lasien sekä konehuoneen pesuun ja suojaukseen. SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
349,90
-30%501,30

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kaikki King Carthurin parhaat tuotteet samassa paketissa! Tämä laatutietoisen autonpesijän unelma sisältää kaikki tarvittavat aineet auton ulkopintojen, sisäpintojen, lasien sekä konehuoneen pesuun ja suojaukseen. SUOSITTELEMME!

King Carthur ALL IN ONE on kaiken kattava KC:n tuotepaketti, josta löytyy aineet ja välineet niin perusteelliseen pesuun kuin ajoneuvon ylläpitopesuunkin, sekä sistustalle, konehuoneelle ja kaikille muillekin auton pinnoille. Pakettiin kuuluu auton ulkopintojen suojaukseen soveltuvat tuotteet, joten koko auto saadaan sekä puhdistettua että suojattua tämän setin avulla. Mukana tulee myös sisustan puunaukseen tarvittavat pesuaineet sekä tietenkin sisätilat kirjaimellisesti kruunaavat KC:n omat ilmanraikastimet! Tämä paketti sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin autonhoitajalle eikä se jätä ketään kylmäksi. 

King Carthur ALL IN ONE setti sopii sinulle, joka haluat olla valmistautunut kaikkeen. Tähän settiin on koottu kaikki autonpesuun ja ylläpitoon sopivat tuotteet King Carthurilta, joten ALL IN ONE on laatutietoisen valinta. Setin avulla autolle voidaan tehdä kaikentyyppisen lian sekä vahan tai vahajäämien poistava perusteellinen pesu, jonka jälkeen auto voidaan suojata mukana tulevalla show-tason vahalla. Tämän lisäksi tuotteita voidaan käyttää viikoittain tehtävään ylläpitopesuun, sisustan, konehuoneen sekä lasipintojen puhdistukseen ja suojaukseen, eli kaikkeen, mitä hyvä autosi tarvitsee!

Toimitussisältö

 • Esipesuaine King Carthur Total Snow Foam, 1000 ml
 • Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam, 5000 ml
 • Autoshampoo King Carthur Rich Shampoo, 500 ml
 • Autoshampo King Carthur Ceramic, 500 ml
 • Raudanpoistoaine King Carthur Iron Remover, 500 ml
 • Pienpoistoaine King Carthur Tar Remover, 500 ml
 • Hyönteistenpoistoaine King Carthur Insect Remover Gel, 500 ml
 • Lasinpuhdistusaine King Carthur Glass Cleaner + Coat, 500 ml
 • Renkaiden puhdistusaine King Carthur Tire Cleaner, 500 ml
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthut Final Cleaner, 500 ml
 • Sumutettava suoja-aine King Carthut Spray Coat, 500 ml
 • Suoja-aine King Carthur Wipe Coat, 500 ml
 • Vaahdotettava suoja-aine King Carthur QuickCoat, 500 ml
 • Kiillotusaine King Carthur PolishCoat, 500 ml
 • Quick Detailer King Carthur Quick Detailer + Spot Remover, 500 ml
 • Sisätilojen puhdistusaine King Carthur APC + Odor Killer, 500 ml
 • Muovinhoitoaine King Carthur New Car Feeling, 500 ml
 • Mikrokuituliinojen pesuaine King Carthur Microfiber Wash, 500 ml
 • Autovaha King Carthur High Gloss Red, 180 g
 • Vahanlevitin King Carthut Finger Mitt
 • Vahanlevitin King Carthur Round Wax Applicator
 • Pesukinnas King Carthur Premium Microfiber
 • Pesukinnas King Carthur Wheel Mitt
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush, 10 kpl
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby, 2 kpl
 • Kuivausliina King Carthur Black Diamond
 • Rengasharja King Carthur Tire Brush
 • Ilmanraikastin King Carthur Air Freshener, Laventeli
 • Ilmanraikastin King Carthur Air Freshener, Jasmiini
 • Ilmanraikastin King Carthur Air Freshener, New Car

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur Total Snow Foam on äärimmäisen tehokas liuottava esipesuaine, joka poistaa pestävästä pinnasta niin pinttyneen lian, rasvan kuin vahatkin. Soveltuu erinomaisesti perusteelliseen pesuun tai tilanteisiin, kun auton pesuväli on päässyt venähtämään. Total on erittäin hyvin vaahtoava esipesuaine, joten se on parhaimmillaan pesuainevaahdottimella tai pumppupullolla käytettynä.

King Carthur Control Snow Foam on tehokas ja vahaturvallinen esipesuaine, joka soveltuu ajoneuvon ylläpitopesuihin. Control irrottaa tehokkaasti likaa kuluttamatta siinä mahdollisesti olevaa suojatuotetta, eli sitä voidaan huoletta käyttää myös vahatulle pinnalle. Control on hyvin vaahtoava esipesuaine, ja sen vaikutusaika saadaan maksimoitua vaahdottimella tai pumppupullolla käytettynä. Paras ystäväsi ylläpitopesuihin!

King Carthur Rich Shampoo on liukas ja erinomaisesti vaahtoava, pH-neutraali autoshampoo, jota voidaan käyttää sekä perusteellisissa pesuissa että ylläpitopesuissa. Rich Shampoo soveltuu loistavasti kinnasteluun, sillä shampoo muodostaa äärimmäisen liukkaan kerroksen pesuvälineen ja pestävän pinnan välille ja näin pesu on helppoa, tehokasta eikä pesunaarmuja pääse syntymään. Shampoossa on loistava pesuteho, joten autoa ei tarvitse hangata hiki päässä!

King Carthur Ceramic on pinnoittavia ainesosia sisältävä shampoo, joka sekä pesee että suojaa auton ulkoiset pinnat samalla kerralla. Shampoo luo maalipinnan päälle ohuen suojakalvon, joka ehkäisee lian pinttymistä ja helpottaa näin ylläpitopesuja. Sopii erinomaisesti esimerkiksi vahatun tai pinnoitetun auton pesuun, sillä tämä shampoo boostaa pinnassa jo olevan suojatuotteen ominaisuuksia pidentäen niiden käyttöikää. Toki Ceramic toimii myös ainoana suojatuotteena.

King Carthur Iron Remover on supertehokas yhdistetty raudanpoisto- ja puhdistusaine mm. vanteille. Iron Remover on helppo levittää ja se on todella nopeavaikutteinen, mutta samalla hellävarainen. Poistaa niin vanteista kuin maalipinnaltakin kaiken rautapohjaisen lian aina jarrupölystä pintaan uponneisiin metallihiukkasiin. Käytä esipesun yhteydessä!

King Carthur Tar Remover on tehokkain tuntemamme pienpoistoaine, jonka nopeavaikutteinen koostumus liuottaa maalipintaan ja vanteisiin tarttuneet piki- ja tervatahrat hetkessä. Aineen hiilivetypohjaiset liuottimet pehmentävät myös liiman, pihkan, bitumin, puun mahlan sekä esim. hyönteisten jäämät ja muun erittäin vaikean lian. Käytä esipesun yhteydessä.

King Carthur Insect Remover Gel on tehokas hyönteisten ja muiden orgaanisten aineiden poistoon tarkoitettu puhdistusaine. Insect Removerin geelimäinen koostumus mahdollistaa pidemmän vaikutusajan, minkä ansiosta aine puree loistavasti myös esim. keulaan jo kiinni palaneisiin ötökänraatoihin tai lintujen jätöksiin. Aineen käyttöä voidaan tehostaa jättämällä se esipesuainen alle vaikuttamaan, jolloin vaikutusaika saadaan maksimoitua.

King Carthur Glass Cleaner + Coat on pinnoittava lasinpesuaine, joka soveltuu erityisesti auton ulkoisille lasipinnoille sen pinnoittavien ainesosien ansiosta. Aine puree tehokkaasti niin rasva- ja öljypohjaiseen likaan kuin esim. hyönteisten jäämiin, kalkkiin, sekä nikotiinikalvoon ja puhdistaa vaikeankin lian nopeasti ja vaivatta. Samalla aine muodostaa lasipintaan suojakalvon, joka hylkii tehokkaasti vettä ja likaa.

King Carthur Tire Cleaner on tehokas ja käyttövalmis renkaanpesuaine, joka soveltuu niin säännöllisiin ylläpitopesuihin kuin myös ennen rengaskiillokkeen levitystä tapahtuvaan perusteelliseen pesuun. Poistaa tehokkaasti niin tiukassa olevan lian kuin vanhat rengaskiillokkeetkin jättäen pinnan täydellisen puhtaaksi. Ei lisää kiiltoa. Käytä yhdessä King Carthut Tire Brushin kanssa.

King Carthut Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka on sopii loistavasti ennen vahausta tehtävään viimeistelypuhdistukseen. Tämä aine poistaa niin rasvan, sormenjäljet kuin myös pölyn ja muun hienon lian. Käytä perusteellisen pesun jälkeen ennen vahan levitystä, jolloin vahalle mahdollisetetaan optimaalinen tarttumapinta.

King Carthut Spray Coat on helppo ja nopeakäyttöinen sumutettava suoja-aine auton kaikille ulkoisille pinnoille. Aine sumutetaan pesun jälkeen pintaan ja huuhdellaan pois, eli se on äärimmäisen helppokäyttöinen. Spray Coat antaa autolle suojan jopa 3 kk ajaksi. Sitä voidaan käyttää joko ainoana suojatuotteena tai tehostamaan jo pinnassa olevaa suojatuotetta.

King Carthur Wipe Coat on keraamisia ainesosia sisältävä mikrokuituliinalla levitettävä suoja-aine auton kaikille pinnoille. Antaa käsiteltävälle pinnalle upean kiillon sekä näkymättömän vettä ja likaa hylkivän suojakalvon, joka helpottaa puhtaanapitoa ja ylläpitopesuja. Suihkuta ainetta mikrokuituliinaan, käsittele koko auto ja suoja autosi jopa neljäksi kuukaudeksi!

King Carthur QuickCoat on vaahdotettava suoja-aine auton ulkoisille pinnoille. Aine vahvistaa ajoneuvon maalipinnan kiiltoa ja hylkivyyttä sekä helpottaa puhtaanapitoa. QuickCoat muodostaa näkymättömän hydrofobisen kalvon, joka saa vesipisarat helmeilemään maalipinnalla. Erittäin helppo levittää vaahdotinta apuna käyttäen niin perusteellisen pesun kuin ylläpitopesunkin jälkeen.

King Carthur PolishCoat on paras tuntemamme All In One -tyyppinen kiillotusaine. Aine sisältää hiovia ainesosia, jotka poistavat pinnalta pienet naarmut, hapettumat ja muut virheet lakka- ja maalipinnoilta. Lisäksi aine piilottaa jäljelle jääviä maalipinnan virheitä parantaen pinnan kiiltoa. Kiillotusominaisuuksien lisäksi PolishCoat jättää pintaan piinkovan suojan jopa 3 kk ajaksi. Voidaan käyttää joko käsin tai kiillotuskoneella perusteellisen pesun jälkeen.

King Carthur Quick Detailer + Spot Remover on loistotuote auton ulkopintojen viimeistelyyn ja kevyeen puhdistukseen tarkoitettu yhdistetty QD ja tahranpoistoaine. Aine on parhaimmillaan tilanteissa, joissa pinnasta pitää saada kevyt pöly ja sormenjäjet pyyhittyä pois tai tuotua esiin se aivan viimeinenkin kiilto. Luottokaveri autonäyttelyyn tai silloin, kun haluat saada naapurin kateelliseksi.

King Carthur APC + Odor Killer on yhdistetty yleispuhdistusaine sekä hajunsyöjä, joka puhdistaa sisustan pinnat tehokkaasti ja poistaa samalla pahat hajut käsiteltävästä materiaalista. Sopii kaikille koville ja pehmeille pinnoille, kuten kankaille, muoveille, vinyyleille ja nahalle. Käytä sisustan pesussa kangaspenkeille tai matoille esim. imuroinnin jälkeen. Jos mahdollista, tämä tuote kannattaa säilyttää autossa, jolloin läikkyvät juomat tai ruuat saadaan heti puhdistettua autosta!

King Carthur New Car Feeling on monipuolinen hoitoaine, jonka avulla kulahtaneet muovi-, kumi-, nahka- ja vinyylipinnat saadaan palautettua alkuperäiseen loistoonsa. Tuote ei lisää pinnan kiiltoa, joten sitä voi ja kannattaa käyttää myös sisustan puhdistukseen, kuten kojelaudan pyyhintään. Aineen hoitavat ainesosat tunkeutuvat syvälle pintaan palauttaen sen alkuperäisen sävyynsä. Sopii myös auton ulkoisille muovipinnoille!

King Carthur Microfiber Wash on erityisesti mikrokuituisille tarvikkeille tarkoitettu pesuaine, joka puhdistaa tuotteet perusteellisesti jättäen ne pehmeiksi ja tuuheiksi pesun jälkeen. Tämän pesuaineen avulla esim. mikrokuituliinat ja pesukintaat pysyvät imukykyisinä ja parempikuntoisina pidempään. Maksimoi kaikkien mikrokuitutuotteien elinikä tämän pesuaineen avulla.

King Carthur High Gloss Red on upean, show-tason kiillon antava carnaubapohjainen hybridivaha, joka antaa suojaa jopa 6 kk ajaksi. Tekee käsiteltävästä pinnasta todella hyvin vettä ja likaa hylkivän, minkä lisäksi se syventää maalipinnan kiiltoa. Todella helppo työstää, sillä vaha ei jämähdä monien muiden vahojen tapaan pintaan! Käytä yhdessä King Carthur FingerMitt-vahanlevittimen kanssa perusteellisen pesun ja viimeistelypuhdistuksen jälkeen!

King Carthut Finger Mitt on laadukas, käsinommeltu vahanlevitin, jonka avulla vaha saadaan levitettyä vaivattomasti autoon. Innovatiivisen muotoilun ansiosta vaha voidaan annostella suoraan purkista ja työskentely on ergonomista. Tällä levittimellä vahan levitys sujuu kuin tanssi.

King Carthur Round Wax Applicator on vaahtomuovinen levitin, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi PolishCoatin levitykseen. Tätä monikäyttöistä levitintä voidaan pestä, joten tarpeen mukana sitä voidaan hyödyntää myös vaikkapa muovinhoitoaineen levitykseen.

King Carthur Premium Microfiber on hellävarainen, kestävä ja monikäyttöinen mikrokuituinen pesukinnas. Soveltuu niin ylläpitopesuun kuin perusteelliseen pesuunkin, sillä tämä kinnas kestää hyvin myös tiukempiakin kemikaaleja, kuten liuotinpesuaineita. Kintaan synteettiset hapsut hellivät maalipintaa ja sen avulla myös esim. näkymättömän pieni hiekkapöly päätyy kintaan sisään toisin kuin pesusientä käytettäessä.

King Carthur Wheel Mitt on suunniteltu erityisesti vanteiden, eli kaikkein likaisimpien osien kinnasteluun. Kintaan lyhyehkö nukka sekä keinokuituinen rakenne antavat miellyttävän tutuman ahtaisiinkin paikkoihin. Lisäksi keinokuidut ovat äärimmäisen kestäviä, mikä on ensiluokkaisen tärkeää vanteiden puhdistuksessa. Käytä tätä kinnasta jytyjen kemikaalien kanssa!

King Carthur Royal Flush on yleisliinasetti, joka sisältää viisi kappaletta 40 x 40 cm kokoisia lyhytnukkaisia mikrokuituliinoja. Näitä liinoja voidaan käyttää käsittämättömän monessa eri työvaiheessa, kuten esim. sisustan puhdistuksessa, WipeCoatin levityksessä tai yhdessä QD:n kanssa. Royal Flush on lyhytnukkaisuudestaan huolimatta äärimmäisen hellävarainen.

King Carthur Red Ruby on ihanan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka soveltuu loistavasti esim. vahan kiillotukseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellä eikä naarmuta herkempääkään pintaa. Muhkea Red Ruby ei varmasti tukkeudu kiillotuksen aikana.

King Carthur Black Diamond on yksi markkinoiden imukykyisimpiä kuivausliinoja, jonka avulla auto kuivataan pesun jälkeen käsittämättömän helposti ja nopeasti. Liinan tuuhea rakenne tekee siitä ainutlaatuisen imukykyisen ja samalla hellävaraisen, joten sitä voidaan huoletta liu'uttaa pitkin maalipintaa ilman pelkoa naarmuista.

King Carthur Tire Brush on erityisesti renkaiden sivujen puhdistukseen tarkoitettu harja, joka irrottaa tiukemmassakin olevan lian. Harjan jämäkät harjakset soveltuvat erinomaisesti perusteelliseen renkaan puhdistukseen. Sopii loistavasti myös esim. auton kumi- ja kagasmattojen puhdistkuseen. Käytä renkaita pestessä yhdessä Tire Cleanerin kanssa ja varmista auton puhdas look!

King Carthur Air Freshener on kruunun muotoon leikattu pahvinen ilmanraikastin, joka pitää auton sisustan miellyttävän tuoksuisena ja raikkaana. Raikastimessa on valmiiksi solmittu kumilenkki helppoa ripustusta varten. Settiin kuuluu jasmiinin, laventelin sekä uuden auton tuoksut.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:sta.

Varoitusetiketin tietoja:
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
EUH208
fi: Sisältää (herkistävän aineen nimi). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
sv: Innehåller (namnet på det sensibiliserande ämnet). Kan orsaka en allergisk reaktion.
H335
fi: Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
sv: Kan orsaka irritation i luftvägarna.
H411
fi: Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.