Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ KESTÄVÄ RAKENNE

Pesukinnas King Carthur Classic Mitt

Lyhtynukkainen mikrokuitukinnas, joka on tarkoitettu erityisen likaisten osien, kuten vanteiden ja helmojen pesuun. Hellävarainen kinnas, joka kestää myös liuotinpohjaiset pesuaineet!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.13,41
-10%14,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.2
112 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Sopivan pehmeä ja imee vettä/vaahtoa hyvin eli mekaaninen kosketus ilman naarmuja.
  fi
  Lempa M 29.5.2023
 2. Kinnas on raskas ja todella löysän resorin takia vaikeaa käyttää tarkoituksenmukaisesti. Itse kinnas tekee mitä lupaa (auttaa irroittamaan tiukankin l...
  fi
  H S 24.1.2023
 3. Muuten ihan ok, mutta heikosti ommellut saumat. Ratkesi jo toisella pesukerralla auki koko toinen si...
  fi
  Mehtonen M 15.12.2021
  Autodude: Hei! Pahoittelut vikaantuneesta tuotteesta! Teihin...
 4. En pitänyt, jotenkin tönkkö, paksu.
  fi
  Seppänen E 11.12.2021
 5. Perus vannekinnas
  fi
  Lautiainen A 9.12.2021
 6. Kätevä kinnas. Tullut käytettyä ihan koko auton pesuihin ja itselle ollut riittävä peli.
  fi
  Welling L 19.12.2020
 7. Ihan ok 1€ kintaaks ?
  fi
  Heino M 18.12.2020
 8. Hinta/laatu kohdillaan.
  fi
  Laitinen J 17.12.2020
 9. Hyvä käyttää ja tuntuu myös kestävän
  fi
  Kaarlola J 16.10.2019
 10. Peruspesukinnas vanteille tai liuottimen kanssa läträämiseen.
  fi
  Mikkonen M 21.9.2019
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Lyhtynukkainen mikrokuitukinnas, joka on tarkoitettu erityisen likaisten osien, kuten vanteiden ja helmojen pesuun. Hellävarainen kinnas, joka kestää myös liuotinpohjaiset pesuaineet!

King Carthur Classic Mitt on mikrokuituinen pesukinnas, joka on suunniteltu kovaan käyttöön ja kestämään voimakkaitakin pesuaineita. Kintaan lyhytnukkainen pinta sekä kestävä mikrokuituinen rakenne tekevät siitä erinomaisen apuvälineen erityisen likaisten kohtien, kuten vanteiden ja helmojen pesuun. Lisäksi kintaan joustava materiaali ja lyhyt nukka antavat hyvän tuntuman kaikkiin pestävän kohteen muotoihin, jolloin myös ahtaiden ja vaikeasti tavoitettavien kohtien puhdistus onnistuu kätevästi. Classic Mitt on lyhytnukkaisuudestaan huolimatta todella pehmeä sekä imukykyinen, joten se ei naarmuta tai muutenkaan vahingoita pestävää pintaa, ja näinpä sitä voidaankin käyttää turvallisesti myös herkille pinnoille. Tätä pitkäikäistä kinnasta voidaan huoletta käyttää myös liuotinpohjaisten pesuaineiden kanssa, sillä se kestää kaikki autonpesussa käytettävät kemikaalit erityisen hyvin. Huikeiden pesuominaisuuksien lisäksi Classic Mitt on juuri sopivan kokoinen kaikkien pintojen pesuun, olivatpa ne sitten suuria tai pieniä. Lisäksi kinnas on varustettu napakalla resorilla, joten se pysyy kädessä niin pesun kuin pesuämpärissä huljuttelun ajan.

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Toimitussisällöt

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Classic Mitt
 • Käyttötarkoitus: Vanteiden pesu
 • Materiaali: 80% polyesteri, 20% polyamidi
 • Pesu: 30°, varovainen rumpukuivaus
 • Kestää liuottimet

Autoduden pikaopas

Mikrokuitutuotteet ovat lähes poikkeuksetta konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli mikrokuitutuote pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin liina ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään liinojen pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. King Carthur Microfiber Wash, jotta liina saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Kuivausliinoja ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki kuivausliinaa.

Mikrokuitutuotteiden pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta ne puhdistuvat pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt mikrokuitu ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuidut saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Varoitusetiketin tietoja:
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)