Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Quick Detailer King Carthur Quick Detailer + Spot Remover, 500 ml

✅ KIILLON YLLÄPITOON!

Erittäin helppokäyttöinen quick detailer, joka sekä elvyttää alla olevaa vahapintaa, että poistaa niin pölyn ja sormenjäljet, kuin kevyet kalkkijäämät ja water spotitkin!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin helppokäyttöinen quick detailer, joka sekä elvyttää alla olevaa vahapintaa, että poistaa niin pölyn ja sormenjäljet, kuin kevyet kalkkijäämät ja water spotitkin!

King Carthur Quick Detailer + Spot Remover on auton ulkopintojen viimeistelyyn ja kevyeen puhdistukseen tarkoitettu yhdistetty quick detailer ja tahranpoistoaine. Aine on parhaimmillaan esimerkiksi autonäyttelyissä, joissa pinnasta pitää saada kevyt pöly ja sormenjäljet pyyhittyä pois ja tuotua esiin se aivan viimeisinkin kiilto. QD + Spot Remover toimii niin paljaalla pinnalla, kuin jo asennetun suojatuotteen (vaha tai pinnoite) päällä tarjoten pinnalle lisäsuojaa ja parantaen pinnan kiiltoa ja hylkivyyttä. Näin jo hieman väsähtänyt suojatuote saadaan elvytettyä ja palautetettua toimintaan. Lisäksi aine poistaa nimensä mukaisesti pienet tahrat pinnalta ja erityisten ainesosien ansiosta se irrottaa jopa kevyet kalkkijäämät ja vesipisaroiden kuivumisjäljet (nk. water spotit)! Työskentelyä mukavoittaa herkullinen vaniljan ja karamellin tuoksu!

Maalipinnan lisäksi Quick Detailer + Spot Remover soveltuu lasipinnoille ja maalatuille muoviosille. Se on erittäin helppo ja nopea käyttää, ja sopii niin ammattikäyttöön kuin laatutietoiselle harrastajallekin. Vahapinnan elvytyksen ja nopean ehostuksen lisäksi aine sopii erinomaisesti vahaamattoman auton kuivausavuksi. Quick Detailer + Spot Remover voidaan käyttää joko sumuttamalla se suoraan pintaan, levittämällä aine mikrokuituliinalla ja kiillottamalla pinta, tai vaihtoehtoisesti sumuttamalla muutama suihkaus ainetta liinaan, levittämällä se pintaan ja kiillottamalla pinta liinan kuivalla puolella. Aine on erittäin riittoisa, ja esim. konepellin suojaukseen ainetta kuluu vain n. 3-5 suihkausta.

Valitse King Carthur Quick Detailer + Spot Remover jos:

Etsit myös tahrat poistavaa QD:ta 
Arvostat helppokäyttöisyyttä
Haluat viimeisen silauksen autollesi

Duden kommentti: "Duden lempituote kiillon helppoon ylläpitoon! Vanhan vahapinnan sai palautettua sekä kiilloltaan, että hylkivyydeltään lähes uudenveroiseksi, minkä lisäksi lasten sormenjäljet, rasvatahrat ja niihin tarttunut pöly poistui vaivattomasti ennen liikenteeseen lähtöä. Pelastus myös reissun päällä linnun jätösten poistoon, kun pesulle ei ole mahdollisuutta!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Quick Detailer + Spot Remover
 • Käyttötarkoitus: Pinnassa olevan suojatuotteen elvytys, pinnan kevyt puhdistus
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Kaikille auton ulkopinnoille
 • Erittäin riittoisa
 • Soveltuu niin paljaalle pinnalle, kuin vahan tai pinnoitteen päälle
 • Puhdistaa ja suojaa
 • Poistaa kalkkijäämiä ja nk. water spotteja
 • Herkullinen tuoksu

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan. Sumuta käsiteltävälle pinnalle, levitä pintaan tasaisesti mikrokuituliinalla, käännä liinasta puhdas puoli tai ota kuiva liina ja kiillota pinta. Voit myös sumuttaa aineen suoraan mikrokuituliinaan ja levittää sillä pintaan, jolloin vältetään aineen joutuminen alueille, joita ei haluta käsitellä.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä päästä kuivumaan pintaan ennen poiskiillotusta.

Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.