Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kuivausliina King Carthur Black Diamond

✅ PARAS IMUKYKY

Markkinoiden JYTKYIN kuivausliina - valtava imukyky, jopa 4 litraa! Paino 1600 g/m², joka on todella PALJON! Koko: 50 x 70 cm.

Hinta alk.34,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
My hands hurt from all the waxing. This one drinks SUCKS up all the water that you really need to make it move. Used it on two cars now washed twice and it's waiting for more action. She is a keeper. Let like five of my friends try it too. They were amazed too. Thanks KING CARARTHUR WE BOW DOWN TO SHOW OUR RESPECTS.
Soramo M30.9.2021
Hintansa arvonen
Viitanen M20.9.2021
Kerta pyyhkäisyllä kuivaksi lähtee.on tosi hyvä imukyky.ei mene Kauaan kun on auto kuivattu.suosittelen vahvasti.
Ylinen J31.8.2021
Yllättävän suuri imuteho
Still K4.8.2021
Erittäin hyvä liina ja imukykyinen 10 pistettä.
Holmström E19.7.2021
Kerrankin täyttää lupauksen siitä, että yhdellä rätillä pystyy kuivaamaan koko auton (kokeiltu ison farmariauton kanssa). Miinusta siitä, ettei rättiä voi kuivata järkevästi. Tämä on ongelma, jos on useampi auto kuivattavana.
Heikkilä S16.7.2021
Erittäin hyvä kuivausliina
Lundell K12.7.2021
Todella hyvä!
Hyvönen M6.7.2021
Monta kuivausliinaa on tullut testattua, mutta tämä oikeasti imee sitä vettä. Ehdottomasti rahan arvoinen tuote.
Vänskä J30.6.2021
Imee vettä ku juoppo.
Hautamäki T7.6.2021
Sivu 1
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

 

Mainitsemisen arvoiset meriitit:

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Markkinoiden JYTKYIN kuivausliina - valtava imukyky, jopa 4 litraa! Paino 1600 g/m², joka on todella PALJON! Koko: 50 x 70 cm.

My hands hurt from all the waxing. This one drinks SUCKS up all the water that you really need to make it move. Used it on two cars now washed twice and it's waiting for more action. She is a keeper. Let like five of my friends try it too. They were amazed too. Thanks KING CARARTHUR WE BOW DOWN TO SHOW OUR RESPECTS.
Soramo M30.9.2021
Lue lisää arvosteluja

Duden kommentti: "KC:n musta timantti on valtaisan imukyvyn omaava kuivausliina, joka kykenee imemään itseensä useankin auton pinnoilla makaavan veden. Imee sisuksiinsa litratolkulla vettä. Yksinkertaisesti paras kuivausliina auton kuivaamiseen."

MARKKINOIDEN MASSIIVISIN KUIVAUSLIINA!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

King Carthur Black Diamond on sellainen kuivausliina, joka pistäisi Timonkin huutamaan jytkyä! Kuivausliinojen kuningas King Carthur Black Diamondin kuidut on hierottu niin timanttiseen kuntoon, että sen imuteho vastaa lähes Ruotsin maalivahtia vuoden 2011 MM-finaalissa. :O Näitä on myyty ajan oloon jo yli _30.000 kpl_ eikä suosiolle ole loppua näkyvissä!

Black Diamondin hellävarainen kosketus hivelee auton maalipintaa ja saa kerta toisensa jälkeen käyttäjän suupielet hymyyn. Vaarana kuitenkin liinan käyttäjällä on jatkuvat ajatukset suuren perheauton ostosta, sillä tavallisen henkilöauton kuivaus on tälle liinalle helppoa kuin nakki. Tämä on yksinkertaisesti ja ytimekkäästi paras tuntemamme kuivausliina.

Kuivausliina King Carthur Black Diamond painaa massiiviset 1600 g/m² eli on perinteisiä kuivausliinoja jopa 4 kertaa vahvempi. Liinan koko on 50 x 70 cm, joka on juuri oikean kokoinen auton kuivausliinaksi. Parhaimmillaan se pystyy imemään jopa 4 litraa vettä. Vihdoin sellainen kuivausliina, jolla kuivaus on oikeasti äärimmäisen helppoa!!!

Tuotepakkauksen sisältö (Liina + pesuaine):

 • Kuivausliina KC Black Diamond
 • Mikrokuituliinojen pesuaine ValetPro Microfibre Reviver

Ominaisuudet:

 • Tuote: Kuivausliina King Carthur Black Diamond
 • Käytetään: Auton kuivaamiseen pesun jälkeen
 • Koko: 50 x 70 cm
 • Paino 1600 g/m²
 • Konepesu 40°C
 • Markkinoiden vahvoin kuivausliina
 • Pehmeä ja hellävarainen
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas:

Kuivaaminen onnistuu tällä liinalla helposti pelkällä taputtelulla, sen valtaisan imukyvyn ansiosta se suoriutuu siitä erinomaisesti. Kuivaaminen taputtelemalla on hellävaraisin vaihtoehto. Kuivata kuivausliina huolella käytön jälkeen.

Peseminen ja ylläpito: Kaikki mikrokuituliinat kannattaa pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Älä käytä vedenohenninta eli zeoliittia sisältävää pyykinpesuainetta tai erillistä huuhteluainetta. Suosittelemme lämpimästi erityistä mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta esim. ValetPro Microfibre Reviver. Kun Black Diamond likaantuu, kannattaa se pestä 40°C:ssa ja tekokuidulle sopivalla ohjelmalla. Pesun jälkeen liinan voi kuivata joko riiputtamalla tai kuivausrummussa sopivalla ohjelmalla.

HUOM! Älä pese liinaa vahauksessa käytettävien mikrokuituliinojen tai levittimien kanssa, sillä niistä irtoava vaha saattaa tukkia liinan. Älä myöskään käytä huuhteluainetta, sillä se voi heikentää liinan imukykyä. Mikäli imukyky on heikentynyt, johtuu se yleensä kuitujen tukkiutumisesta. Tällöin kannattaa kokeilla pestä liina 60°C lämpötilassa erityistä mikrokuituliinoille tarkoitettua pesuainetta käyttäen.

 

Warning label information:
EUH208
fi: Sisältää (herkistävän aineen nimi). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
sv: Innehåller (namnet på det sensibiliserande ämnet). Kan orsaka en allergisk reaktion.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpa

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmilla

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.