Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ HAJUTON VAIHTOEHTO!

Sisätilojen puhdistusaine King Carthur APC + Odor Killer Invisible, 500 ml

Erittäin monikäyttöinen ja tehokas, käytännössä kaikille ajoneuvon sisätilojen pinnoille soveltuva yleispuhdistusaine, joka erinomaisen puhdistustehon lisäksi tunkeutuu pintaan tuhoten myös pahojen hajujen lähteet. HAJUTON!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.15,21
-10%16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
7 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. 5
  no
  Nordrum G 22.12.2023
 2. Helt ok
  no
  Sandersen B 21.9.2023
 3. Bra, men inte tillräckligt bra projektet jag håller på med nu.
  se
  Wendt C 27.6.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin monikäyttöinen ja tehokas, käytännössä kaikille ajoneuvon sisätilojen pinnoille soveltuva yleispuhdistusaine, joka erinomaisen puhdistustehon lisäksi tunkeutuu pintaan tuhoten myös pahojen hajujen lähteet. HAJUTON!

King Carthur APC + Odor Killer Invisible on yhdistetty sisustanpuhdistusaine sekä hajunsyöjä, joka puhdistaa sisustan pinnat tehokkaasti ja poistaa samalla pahat hajut käsiteltävistä materiaaleista. Helppokäyttöinen, sumutettava pesuaine soveltuu käytännössä kaikille sisustan pinnoille jättäen ne puhtaiksi ja raikkaiksi. Monista hajunpoistajista poiketen Invisible-versioon ei ole lisätty mitään tuoksua eikä aine tuoksukaan käytännössä millekään. Se soveltuu siis erinomaisesti sellaisille käyttäjille, jotka eivät tahdo autoon mitään lisättyjä tuoksuja. APC + Odor Killer ei peitä pahoja hajuja alleen, vaan se tunkeutuu pintaan ja nimensä mukaisesti neutralisoi hajujen lähteen varmistaen näin pysyvän hajunpoiston. Tehokkaan puhdistuksen lisäksi aine toimii loistavasti myös esimerkiksi tupakasta, eläimistä sekä kaatuneista juomista ja ruuista aiheutuneiden hajuhaittojen poistamiseen. Ainetta voidaan käyttää mm. kangaspinnoille, nahalle, muoville ja vinyylille, ja se poistaa tehokkaasti myös öljy- ja rasvapohjaiset likatahrat.

APC + Odor Killer Invisible on lyhyesti sanottuna todella monikäyttöinen sisustan puhdistusaine, jota voidaan käyttää perusteellisen puhdistuksen ja hajujen poiston lisäksi myös säännöllisissä ylläpitopuhdistuksissa. Aine jättää jälkeensä ainoastaan puhtaan tuoksun, ei mitään lisättyä. Tuote on suoraan käyttövalmis seos, mutta vesipohjaisena sitä voidaan myös laimentaa. Kevyempään likaan aine voidaan laimentaa jopa 1:25 saakka. Varoitusmerkinnöistä täysin vapaa APC + Odor Killer on ymäristö- ja käyttäjäystävällinen pesuaine, joka toimitetaan käyttövalmiina seoksena laadukkaan sumutinpään kanssa.

Huom! Aineesta on saatavilla kolme versiota: hajuton APC + Odor Killer Invisible, uuden auton tuoksuinen APC + Odor Killer New Car sekä mangon tuoksuinen APC + Odor Killer Mango. Aineet ovat tuoksua lukuunottamatta täysin samat.

Valitse King Carthur APC + Odor Killer jos:

Etsit tehokasta yleispuhdistusainetta
Arvostat puhdasta ja raikkaan tuoksuista autoa
Haluat tuhota hajunaiheuttajat

Duden vinkki: Säilytä pullo mikrokuituliinan kanssa autossa mukana, jolloin onnettomuuden sattuessa esim. läikkynyt juoma on helppo siivota pois!

Duden kommentti: "Täydellinen pesuaine auton sisätilojen puhdistukseen silloin, kun pinnoille on kaatunut jotain. APC + Odor Killer puhdistaa pinnat ja samalla tuhoaa pahaa hajua aiheuttavat ainekset jättäen jälkeensä täydellisen puhtaan ja raikkaan auton. Paha haju ei palaa aineen kuivuttua, vaan auto pysyy raikkaana myös puhdistuksen jälkeen. Toimii loistavasti myös viikottaisessa ylläpitopuhdistuksessa. Todella iso suositus!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur APC + Odor Killer Invisible
 • Käyttötarkoitus: Auton sisätilojen puhdistus ja hajuhaittojen poisto
 • Tuoksu: - (hajuton)
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Käyttövalmis
 • Biohajoava
 • Eliminoi hajujen aiheuttajat

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolella. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan. Suihkuta APC + Odor Killeriä joko suoraan käsiteltävälle pinnalle tai puhtaalle ja kuivalle mikrokuituliinalle. Pyyhi pinta huolellisesti puhtaaksi.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)