Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ NEUTRAALI SHAMPOO

Autoshampoo King Carthur Rich Shampoo Gen2, 500 ml

Täysin vahaturvallinen, erinomaisesti vaahtoava ja tehokkaasti likaa irrottava neutraali autoshampoo. Soveltuu niin ylläpitopesuihin kuin perusteelliseen pesuun ennen suojausta, voidaan levittää myös vaahdottimella! ISO SUOSITUS!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.13,41
-10%14,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
182 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Tekee minkä lupaa, eli puhdasta tulee. Myös pesuaineen tuoksu on mielyttävä.
  fi
  V E 5.7.2024
 2. Hyvä hintalaatu suhde.
  fi
  Liimatainen H 28.5.2024
 3. Hyvin vaahtoaa ja riittävän oloinen tuote
  fi
  H T 20.5.2024
 4. Hyvin pesevä
  fi
  Ikonen L 25.4.2024
 5. Tuote oli ihan ok
  fi
  Al-esawi H 22.4.2024
 6. Ihan ok. Vaatii reilusti halvempaan ValetPROn Concentrated Wash verrattuna korkeamman seossuhteen, tehden tuotteesta kalliin käyttökertaa kohden. Irro...
  fi
  Heikkilä S 30.12.2023
 7. Shampoo täytti odotukset. Vaahtoaa riittävästi omaan makuun ja puhdasta tuli. Tuoksu hyvä.
  fi
  K I 26.9.2023
 8. Hyvä autoshampoo.
  fi
  Ohralahti P 25.9.2023
 9. Todella riittoisa shampoo. Muutama korkillinen ämpäriin ja jo vaahtoaa ja puhdistaa.
  fi
  Uskelin J 25.8.2023
 10. Hyvän tuoksuinen ja sopivasti vaahtoava shampoo
  fi
  I J 10.8.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Mainitsemisen arvoiset meriitit

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Täysin vahaturvallinen, erinomaisesti vaahtoava ja tehokkaasti likaa irrottava neutraali autoshampoo. Soveltuu niin ylläpitopesuihin kuin perusteelliseen pesuun ennen suojausta, voidaan levittää myös vaahdottimella! ISO SUOSITUS!

King Carthur Rich Shampoo Gen2 on uudelleen syntynyt klassikko, joka on entistäkin tehokkaampi, ympäristö- ja käyttäjäystävällisempi sekä monipuolisempi versio KC:n ehdottomasti suosituimmasta neutraalista autoshampoosta! Varoitusmerkinnöistä täysin vapaa, aiempaa voimakkaammin vaahtoava ja liukas Rich Shampoo Gen2 soveltuu sekä ylläpitopesuihin että ennen suojausta tehtävään perusteelliseen pesuun. Se muodostaa äärimmäisen liukkaan kerroksen pesuvälineen ja pestävän pinnan välille estäen likaa hieroutumasta pintaan ja pesunaarmujen syntymistä. Tämä uuden sukupolven shampoo voidaan tarvittaessa levittää myös vaahdottimella, jolloin vältytään työläältä shampooveden käsinlevitykseltä! Shampoon laimennussuhde (jopa 1:400) tekee siitä poikkeuksellisen riittoisan, ja yhdellä pullolla peseekin jopa kymmeniä kertoja. Täysin vahaturvallisena Rich Shampoo Gen2 poistaa maalipinnalta ainoastaan lian kuluttamatta alla olevaa vahakerrosta tai pinnoitetta, eikä se jätä jälkeensä mitään suoja-aineita, ainoastaan täydellisen puhtaan pinnan. Shampoon voimakas vaahtoavuus ja miellyttävä makean omenan tuoksu kruunaavat pesukokemuksen.

Rich Shampoo ei sisällä liuottimia, emäksiä, fosfaattia, NTA:ta (nitrilotietikkahappoa) tai muita haitallisia aineita, vaan pelkästään pesutuloksen kannalta oleellisia, turvallisia ja tehokkaita pinta-aktiivisia aineita. Tämä tekee shampoosta turvallisen kaikille ajoneuvon ulkoisille pinnoille materiaalista tai väristä riippumatta. Ei vaurioita herkimpiäkään pintoja, kuten esim. kromia, kiillotettua alumiinia tai muovia. Näin ollen se soveltuu auton kaikkien ulkopintojen lisäksi myös mm. asuntovaunujen ja -autojen, peräkärryjen, veneiden, raskaan kaluston ja vaikka mönkijän pesuun. Rich Shampoo Gen2 on kehitetty sekä ympäristön että käyttäjän terveyden kannalta turvalliseksi, ja tämän vuoksi se on täysin vaaralausekkeista vapaa, eikä se myöskään monien muiden pesuaineiden tavoin kuivata pesijän käsiä. Pesuaine on biohajoava, eli sitä voidaan käyttää myös kotipihassa pestäessä!

Valitse King Carthur Rich Shampoo Gen2 jos:

Etsit voimakkaasti vaahtoavaa shampoota
Arvostat helppoa pesukokemusta
Haluat riittoisan pesuaineen

Duden kommentti: "KC:n Rich Shampoo Gen2 yllätti erittäin positiivisesti. Tyylikkään pullon ja miellyttävän tuoksun luoman ensivaikutelman lisäksi se oli poikkeuksellisen liukas ja hyvin vaahtoava. Supermahtavan tästä teki se, että sen pystyi levittämään pintaan vaahdottimella, jolloin pesunestettä ei tarvinnut nostella kintaan avulla auton pintaan, vaan täyteläinen vaahtokerros kuorrutti koko auton alle minuutissa, ja kinnastelu nopeutui huomattavasti! Lisäksi pinta puhdistui kertapyyhinnällä ilman hinkkausta! Tätä voi lämpimästi suositella sekä ennen vahausta, että vahauksen jälkeiseen pesuun. Timanttinen yleisshampoo!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Rich Shampoo Gen2
 • Käyttötarkoitus: Auton käsinpesu esipesun jälkeen
 • Laimennussuhde: 1:200 - 1:400
 • Tuoksu: Raikas omena
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • pH-neutraali
 • Vahaturvallinen
 • Soveltuu kaikille pinnoille
 • Poikkeuksellisen tiivistetty koostumus
 • Ei varoitusmerkintöjä, biohajoava

Autoduden pikaopas

Esipese auto. Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä, laimenna shampoo pesuämpäriin 1:200-1:400 seoksena (20-50 ml / 10 litraa vettä). Käytä lämmintä vettä, jos se on mahdollista. Näin shampoo saadaan sekoittumaan mahdollisimman tasaisesti. Pese auto pesukintaan avulla ylhäältä alaspäin (puhtaammasta likaisempaan) siirtyen, huuhtele ja kuivaa huolellisesti. Muistathan käyttää kahden ämpärin tekniikkaa!

Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Älä anna aineen kuivua pintaan. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)