Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ MAALIPINNAN SUOJAAMISEEN

Suoja-aine King Carthur Wipe Coat Gen2, 500 ml

Ympäristö- ja käyttäjäystävällinen, mikrokuituliinalla levitettävä suoja-aine ajoneuvon maalipinnalle. Luo erittäin kiiltävän, liukkaan ja hydrofobisen suojakalvon, joka syventää upeasti myös maalipinnan väriä. Kesto jopa 4 kk.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.25,41
-15%29,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
68 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Tekee lähes mitä lupaa
  fi
  P T 14.5.2024
 2. Hyvältä vaikuttaa. Ei vielä kestosta tietoa, yksi pesu takana ja lika irtoaa helposti.
  fi
  Keskitalo V 7.5.2024
 3. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Erittäin hyvä tuote.
  fi
  Toivonen M 8.2.2023
 4. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Sumutinpää hajosi viikossa. Ei kestä auton pinnalla muutamaa päivää pidempää.
  fi
  H S 15.12.2022
  Autodude: Hei! Pahoittelut vikaantuneesta tuotteesta! Teih...
 5. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Ensimmäisen kerran Ford transit vedetty. Tämä aine saa auton kiiltämään. Varsinkin kun on uusi auto. Sekä tällainen laiskan miehen vahajuttu.
  fi
  Riippi P 15.12.2022
 6. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Huipputuote, jota on helppo käyttää. Lisää kiiltoa lupauksen mukaisesti.
  fi
  Hurme T 13.12.2022
 7. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Riittoisa. Lisää kiiltoa, mutta kesto ei ole autossa edes yhtä kauppareissua (4km). Kallis pettymys.
  fi
  H S 8.12.2022
  Autodude: Hei! Pahoittelut että tuote ei ole vastannut odot...
 8. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Helppo levittää, kiilto on hyvä, suojan kestävyyttä ei vielä tiedä.
  fi
  Ollikainen K 21.9.2022
 9. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Toimi hyvin!
  fi
  Nordlund R 17.8.2022
 10. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Erittäin hyhä aine helppo työstää
  fi
  Kleemola R 9.8.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Ympäristö- ja käyttäjäystävällinen, mikrokuituliinalla levitettävä suoja-aine ajoneuvon maalipinnalle. Luo erittäin kiiltävän, liukkaan ja hydrofobisen suojakalvon, joka syventää upeasti myös maalipinnan väriä. Kesto jopa 4 kk.

King Carthur Wipe Coat Gen2 on päivitetty versio KC:n erittäin kestävästä, mikrokuituliinalla levitettävästä suoja-aineesta. Helppo- ja nopeakäyttöinen Wipe Coat Gen2 kantaa samaa nimeä kuin edeltäjänsä ja tarjoaa yhtä kiiltävän, liukkaan ja hydrofobisen lopputuloksen, mutta tekee sen nyt lisäksi täysin ympäristö- ja käyttäjäystävällisesti! Vesipohjainen Wipe Coat Gen2 ei sisällä liuottimia ja sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan ympäristöystävällisiä raaka-aineita. Aineen ainutlaatuinen koostumus luo maalipinnalle jopa neljäksi kuukaudeksi kestävän ja näkymättömän suojakalvon, jonka jättämien voimakkaasti hylkivien ominaisuuksien ansiosta likapartikkelit eivät pinty maalipintaan kiinni, vaan vaikeakin lika, kuten piki ja jarrupöly, irtoavat pesun yhteydessä huomattavasti helpommin, ja auto pysyy myös puhtaana pidempään. Erinomaisen suojan lisäksi aine korostaa maalipinnan väriä ja syventää sen kiiltoa, jolloin puhdas pinta pääsee todella oikeuksiinsa ja upea, viimeistelty ja pitkäkestoinen lopputulos saavutetaan vieläpä erittäin vähällä työllä. Käyttökokemuksen kruunaa aineen uskomattoman hyvä tuoksu, joka hellii hajuaistia koko levityksen ajan! Wipe Coat Gen2 on varoitusmerkinnöistä täysin vapaa, eli se on sekä ympäristö- että käyttäjäystävällinen.

Helposti levitettävä Wipe Coat Gen2 suojaa yhdellä levityskerralla koko auton maalipinnan, ja valmistaja lupaa aineelle kestoa jopa 4 kk / 5000 km. Ainetta voidaan käyttää joko auton ainoana suoja-aineena tai elvyttämään jo väsähtänyttä vahapintaa tai pinnoitetta, jolloin niiden kestoa ja hylkiviä ominaisuuksia saadaan pidennettyä. Erittäin riittoisa koostumus, yksi pullo riittää jopa 20 auton suojaamiseen!

Valitse King Carthur Wipe Coat Gen2 jos:

Etsit helppoa ja kestävää suojatuotetta
Arvostat ympäristöystävällisyyttä
Haluat kiiltävän, kestävän ja hylkivän suojan

Duden kommentti: "Todella kätevä suoja-aine, joka tekee maalipinnasta erittäin hydrofobisen ja OIKEASTI kiiltävän! Aine on todella helppo ja nopea levittää, eli autoa ei tarvitse hinkuttaa raivopäissään, vaan työstö sujuu vaivattomasti. Soveltuu ainoaksi suojatuotteeksi tai elvyttämään pinnassa jo olevaa vahaa tai pinnoitetta, joten on myös äärimmäisen monikäyttöinen. Tämän tyyppiseksi tuotteeksi Wipe Coat Gen2 tarjoaa poikkeuksellisen pitkän keston (4kk), joten käsittelyä ei tarvitse uusia parin viikon välein, eikä pitkäksi venähtänyt pesuvälikään johda tuntien perusteelliseen pesuoperaatioon. ISO suositus!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Wipe Coat Gen2
 • Käyttötarkoitus: Auton maalipintojen suojaus
 • Tuoksu: Makea
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Kesto: 4 kk / 5000 km
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Antaa erinomaisen kiillon ja hylkivyyden
 • Käyttövalmis, riittoisa koostumus
 • Sopii myös pinnoitteen elvyttämiseen
 • Käyttäjä- ja ympäristöystävällinen, biohajoava

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan. Sumuta ainetta 2-3 suihkausta puhtaalle ja kuivalle mikrokuituliinalle tai suoraan käsiteltävään pintaan. Pyyhi pintaa, kunnes se on kiiltävä.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna aineen kuivua pintaan.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)