Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ NOPEIN JA HELPOIN

Vaahdotettava Suoja-aine King Carthur QuickCoat

Vaahdottimella levitettävä suoja-aine, joka antaa maalipintojen lisäksi suojan myös mm. muoveille, laseille ja vanteille tehden niistä vettä ja likaa hylkivät. Soveltuu joko pinnassa jo olevan suojatuotteen elvytykseen tai ainoaksi suojaksi. Vahva suositus!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.25,11
-10%27,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
1110 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Helppoa ja tulos on ihan kelvollinen.
  fi
  Räisänen K 30.5.2024
 2. Ideana tuote on loistava. Ainetta kuluu itse lantranttuna vaahdottimen pulloon 20-40ml/auto. Kesto on mitä tälläisellä pikatuotteelle voi odottaa: Tal...
  fi
  Heikkilä S 30.12.2023
 3. Helppokäyttöinen ja hyvä suojaus.
  fi
  Laitinen J 11.9.2023
 4. Enpä meinannut enää matkailuautoa vahata.
  fi
  K J 29.8.2023
 5. Keraamista shampoota kun käytän, niin tämän tarve vähentynyt. Mutta jos hiukan kovemmilla aineilla pesee pohjat, niin tämä vielä keraamisen shampoon j...
  fi
  Viitanen O 28.8.2023
 6. Pienellä määrällä vaahdottimen kautta käytettynä antaa mahtavan kiillon.
  fi
  Pelkonen M 24.7.2023
 7. eipä tarvitse enään käyttää mitään suihkeita.. todella nopea ja vaivaton levittää vaahdottimella autoon.. käytän tätä Fusson ja Colliniten päälle lisä...
  fi
  A J 17.7.2023
 8. Erittäin hyvä tuote! Tekee hyvän vettähylkivän kalvon maalipinnalle. Ollut käytössä useamman vuoden niin autojen, moottoripyörän kuin fillareidenkin p...
  fi
  H T 4.7.2023
 9. Ei voi helpompaa vahaus olla. Toimii hyvin myös veneessä
  fi
  Laakso T 3.5.2023
 10. Hyvin pinnoitti. Vaahtoa en saanut aikaiseksi ehkä laitoin liian vähän ainetta mutta pinnoitus onnistui kuitenkin
  fi
  Halonen M 11.2.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Mainitsemisen arvoiset meriitit

 

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Vaahdottimella levitettävä suoja-aine, joka antaa maalipintojen lisäksi suojan myös mm. muoveille, laseille ja vanteille tehden niistä vettä ja likaa hylkivät. Soveltuu joko pinnassa jo olevan suojatuotteen elvytykseen tai ainoaksi suojaksi. Vahva suositus!

King Carthur QuickCoat on vaahdotettava suoja-aine, joka vahistaa ajoneuvon maalipinnan kiiltoa ja hylkivyyttä sekä helpottaa huomattavasti puhtaanapitoa. Ainutlaatuisten ainesosien ansiosta QuickCoat muodostaa näkymättömän ja hydrofobisen suojakalvon maalipinnan lisäksi myös muoville, kumille ja lasille, joten koko auto saadaan suojattua yhdellä kertaa rasitukselta ja saasteilta. QuickCoat on parhaimmillaan vahan tai pinnoitteen päälle levitettynä, sillä se palauttaa erinomaisesti jo kulahtaneen suojatuotteen parhaat ominaisuudet, kuten kiillon ja hydrofobisuuden. Aine toimii hyvin toki myös maalipinnan ainoana suojana, mikäli vahaukselle tai pinnoitukselle ei ole aikaa tai yksinkertaisesti vain kiinnostusta. Nopean ja helpon käytettävyytensä ansiosta tällä aineella voidaan suojata hyvin myös suuremmat ajoneuvot, kuten esimerkiksi työkoneet, asuntoautot ja kuroma-autot. QuickCoat on äärimmäisen riittoisa, ja yhdellä pullollisella voidaan käsitellä jopa 20 henkilöautoa! Levitys joko vaahdottimella tai pumppupullon avulla, kesto jopa 2 kk!

King Carthur Quickcoat on todella helppokäyttöinen suoja-aine, joka levitetään vaahdottimella auton pinnalle pesun jälkeen ja huuhdellaan runsaalla vedellä pois. Tämän jälkeen auto on valmis kuivausta varten, eikä auton suojaamien ole koskaan ollut näin helppoa! Vaahdotettavan koostumuksensa ansiosta ainetta kuluu yhdellä käsittelykerralla hyvin vähän, mikä tekee siitä ainutlaatuisen tuotteen.

Valitse King Carthur QuickCoat jos:

Etsit nopeaa suojausta autollesi
Arvostat helppoa käytettävyyttä
Haluat eheyttää jo olemassa olevaa suojatuotetta

Duden vinkki: Tee niin kuin Dude ja lopeta säätäminen. Aineen käyttäminen ei ole avaruustiedettä. Laita ainetta raakana Foam Lanceen ja säädä seos riittävän laihaksi, jotta se kattaa koko auton vaahdottamisen. Nauti aineen tuottamasta mielihyvästä!

Duden kommentti: "KC Quickcoat on erityisesti laiskan auton puunaajan unelmatuote. Autoon ei välttämättä tarvitse koskea ollenkaan, vaan aine levitetään yksinkertaisesti vaahdottamalla ja huuhdellaan hetken päästä pois. Kuuluu ehdottomasti jokaisen autosta huolta pitävän työkalupakkiin. Quickcoatia voi käyttää ns. joka välissä - myös ylläpitopesujen jälkeen vahvistamaan vaha- tai pinnoitepintaa. QuickCoat suojaa myös auton muutkin ulkopinnat, kuten lasit ja muovit. Tätä kun on kerran kokeillut, ei paluuta entiseen enää ole…"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur QuickCoat
 • Käyttötarkoitus: Auton ulkoisten osien suojaaminen pesun yhteydessä
 • Kesto: Jopa 2 kk
 • Riittoisuus: Jopa 20 käyttökertaa (500 ml)
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla
 • Biohajoava

Autoduden pikaopas

QuickCoat voidaan levittää vaahdottimen tai pumppupullon läpi. Käytä 50-100 ml ainetta ensimmäisellä käyttökerralla ja 20-50 ml ylläpitopesuihin.

Foam lance: Lisää QuickCoat vaahdottimen pulloon ja levitä aine vaahtona pintaan. Anna sen vaikuttaa 1-5 minuuttia ja huuhtele erittäin huolellisesti ennen kuin vaahto alkaa kuivua.

Pumppupullo: Lisää QuickCoat säiliöön ja täytä pullo vedellä. Levitä QuickCoat vaahtona kauttaaltaan auton maalipinnalle, anna sen vaikuttaa 1-5 minuuttia ja huuhtele erittäin huolellisesti ennen kuin vaahto alkaa kuivua.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)