Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ GEELIMÄINEN KOOSTUMUS

Hyönteistenpoistoaine King Carthur Insect Remover GEL, 500 ml

Erittäin tehokas, geelimäinen hyönteistenpoistoaine, joka tehoaa kaikkeen orgaaniseen likaan puhdistaen auton niin hyönteisistä kuin lintujen jätöksistäkin.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.15,21
-10%16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.2
91 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Sulatti kyllä tuoreimpia hyönteisvainajia ja ilmeisen vahaturvallisesti. Kuivahtaneemmat möntiäiset pysyivät kyllä tiukasti kiinni mm. rekisterikilves...
  fi
  P O 10.7.2023
 2. En saanut koko tuotetta, väärä tuote oli laitettu tilalla.
  fi
  Karhunen J 18.4.2023
  Autodude: Hei! Pahoittelut tästä! Siinä on täytynyt käydä t...
 3. Irrotusteho samaa luokkaa kuin muilla vastaavilla aineilla, koostumus erittäin hyvä ja suihkepullo paras mitä on tullut vastaan
  fi
  Lehtineva T 20.8.2022
 4. Ei ainakaan ekalla käyttökerralla vakuuttanut tehollaan
  fi
  K K 1.8.2022
 5. Irrottaa varsin hyvin hyönteisiä!
  fi
  E A 16.7.2022
 6. Tehokkaasti lähti itikat puskurista. Suihkin ennen pesua puskuriin ja annoin vaikuttaa hetken aikaa ja pelkällä painepesurilla lähes täysin puhdasta j...
  fi
  Salmela V 1.7.2022
 7. Löser dom envisa insekterna som inte försvann med den alkaliska avfettningen.
  sv
  Amundsen P 28.1.2024
 8. Funger fantastisk
  dk
  Høj N 20.9.2023
 9. Bedste insektefjerner jeg har testet til dato
  dk
  Madsen J 11.9.2023
 10. Tar bort alla insekter!
  se
  Ferm S 7.9.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin tehokas, geelimäinen hyönteistenpoistoaine, joka tehoaa kaikkeen orgaaniseen likaan puhdistaen auton niin hyönteisistä kuin lintujen jätöksistäkin.

King Carthur Insect Remover Gel on erityisesti hyönteisten jäänteiden poistoon suunniteltu pesuaine, joka liuottaa sekä tuoreet että kuivuneet itikoiden jäämät ja lintujen jätökset auton pinnalta äärimmäisen tehokkaasti. Aine soveltuu kaikille pinnoille, joten sitä voidaan käyttää niin maalipintojen, lasien kuin muoviosienkin puhdistukseen. Insect Removerin koostumus on jalostettu geelimäiseksi, mikä mahdollistaa aineelle pidemmän vaikutusajan kuin monella muulla hyönteistenpoistoaineella. Näin myös auton pintaan tiukasti kiinni palaneet hyönteiset saadaan liuotettua ilman työlästä hankausta. Geelimäisen koostumuksen ansiosta ainetta voidaan huoletta käyttää myös lämpimämpinä kesäpäivinä, jolloin nopeasti haihtuvia aineita ei ole mahdollista käyttää. Insect Remover ei vaurioita tai heikennä pinnassa olevaa suojatuotetta, joten sitä voidaan käyttää myös suojatulle maalipinnalle ja osana ylläpitopesuja. Aine tehoaa hyönteisten raatojen lisäksi muuhun orgaaniseen likaan tehden puhdistuksesta helppoa ja kivaa.

Pahimmillaan keulaan liiskautuneet hyönteiset ja linnun jätökset vaurioittavat kiinni pinttyessään maalipintaa, minkä vuoksi niiden poisto mahdollisimman nopeasti on tärkeää. Insect Remover Gel ei sisällä lainkaan alkoholia, ja sen korkea viskositeetti mahdollistaa monia muita hyönteistenpoistoaineita huomattavasti pidemmän vaikutusajan. Tämä tekee aineesta poikkeuksellisen tehokkaan. Aine on helppo levittää pinnalle ennen varsinaisen esipesuaineen levitystä, jolloin vaikutus ja pesutulos saadaan maksimoitua. Ehdoton pesuaine kesäpesuihin!

Valitse King Carthur Insect Remover Gel jos:

Etsit tehokasta hyönteistenpoistoainetta
Arvostat priimaluokan puhdistustehoa
Haluat helpottaa kesäpesuja

Duden kommentti: "Äärimmäisen tervetullut aine silloin, kun auton keula on täynnä itikoita pitkän ajon jälkeen. Toimii loistavasti niin maalipinnalle kuin muoviosillekin esimerkiksi esipesun yhteydessä. Helpottaa pesua huomattavasti, sillä kiinnipalaneita itikoita ei tarvitse hangata irti, vaan aine "sulattaa" kuivuneetkin jäänteet vaivatta. Geelimäinen koostumus mahdollistaa myös pitkän vaikutusajan, jolloin aine tekee enemmän töitä kuin käsittelijä. Lämmin suositus!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Insect Remover Gel
 • Käyttötarkoitus: Hyönteisten poisto esipesussa
 • Tuoksu: Raikas sitrushedelmä
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Biohajoava
 • Geelimäinen koostumus
 • Tehoaa kaikille orgaanisille aineille

Autoduden pikaopas

Varmista, että pestävä pinta on viileä ennen aineen käyttöä. Ravista pullo huolellisesti. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan.

Levitä Insect Remover Gel:ä pinnoille, joissa on hyönteisiä, linnun jätöksiä tmv. likaa. Anna aineen vaikuttaa muutama minuutti (mitä pidempi vaikutusaika, sitä paremmin aine irrottaa likaa), mutta tarkkaile, ettei aine kuitenkaan kuivu pintaan. Huuhtele tämän jälkeen pinta puhtaaksi tai levitä esipesuaine vaahtona koko autoon, huuhtelematta Insect Remover Gel:ä ensin alta pois, jolloin vaikutusaikaa saadaan vielä pidennettyä ja lopputulos paranee entisestään. Tämän jälkeen siirry auton käsinpesuun.

Varoitusetiketin tietoja:
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)