Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Sumutettava suoja-aine King Carthur Spray Coat, 500 ml

✅ SUMUTA JA HUUHTELE

Äärimmäisen helppo- ja nopeakäyttöinen sekä hylkivä suoja-aine auton kaikille ulkopinnoille. Sumutetaan pesun jälkeen pintaan ja huuhdellaan pois. Soveltuu myös työkoneille, asuntovaunuille jnejne. Kesto jopa 3 kk!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.15,21
-15%17,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Toimii niinkuin pitääkin
L A3.11.2022
Saa nähdä kauanko pysyy, toivon tietenkin pitkää ikää. Vielä kun saisi värillisen kun tullut peitteestä hankautumia katon reunaan sen kun saisi kiiltämään.
Karttunen E8.9.2022
Odotin tuotteelta ehkä liikoja.
Aaltonen P27.7.2022
Ei mitään vaikutusta, ei riittänyt 1 pullo koko autoon.
Koponen P26.7.2022
Autodude: Hei! Pahoittelut että tuote ei ole vastannut odotuksianne! Kyseinen aine on erittäin riittoisa, ja oikein käytettynä normaalikokoisen henkilöauton käsittelyyn kuluu ainetta vain noin 50ml. Yhdellä 500ml pullolla käsittelee siis useamman auton. Mikäli ainetta on mennyt koko pullo yhden auton käsittelyyn, niin pinta on varmasti jo niin tukossa ettei myöskään lopputulos ole odotetun mukainen. Teihin on oltu yhteydessä sähköpostitse, hoidetaan sitä kautta asia kuntoon! :)
Hyvä aine
Mäkeä K18.7.2022
Paloi varjossa pintaan kiinni
K J13.7.2022
Autodude: Hei! Pahoittelut että tuote ei ole vastannut odotuksianne! Teihin on otettu yhteyttä sähköpostitse, hoidetaan asia sitä kautta kuntoon.
Ihan käyttökelpoista ainetta. Suuttimesta tuli kokeiltua molempia suihkuja,niin tuo hienosumu on käyttökelpoisempi. Ensikerran tuli käytettyä ainetta ihan liikaa.
H T4.7.2022
Tuote toimii kyllä, mutta en oikein itse näe tästä hyötyä olevan. Pinnoittava pesuaine on pitkä kestoisempi ja edullisempaa.
Salmela V1.7.2022
Hyvä tuote sekä hinta / laatusuhde. Suosittelen.
K J15.6.2022
Testatin kahteen autoon ja näyttäis toimivan erittäin hyvin. Olen todella tyytyväinen
Kuusinen M8.6.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Äärimmäisen helppo- ja nopeakäyttöinen sekä hylkivä suoja-aine auton kaikille ulkopinnoille. Sumutetaan pesun jälkeen pintaan ja huuhdellaan pois. Soveltuu myös työkoneille, asuntovaunuille jnejne. Kesto jopa 3 kk!

Hyvä aine
Mäkeä K18.7.2022
Lue lisää arvosteluja

King Carthur Spray Coat on äärimmäisen helppo- ja nopeakäyttöinen, keraamista pinnoitetta sisältävä "sumuta ja huuhtele" -tyyppinen suoja-aine, joka soveltuu kaikille ajoneuvon ulkoisille pinnoille! Aine ei vaadi minkäänlaista levittämistä tai pyyhkimistä, vaan sitä käytetään suoraan märälle, pestylle pinnalle ja huuhdellaan pois. Se sitoutuu pintaan välittömästi heti huuhtelun jälkeen muodostaen todella hydrofobisen suojakalvon, joka hylkii tehokkaasti vettä ja likaa. Lisäksi Spray Coat parantaa maalipinnan kiiltoa, ja loistavan hylkivyytensä ansiosta puhtanaanapito helpottuu huomattavasti! Spray Coat toimii maalipinnan lisäksi kaikilla muillakin ulkopinnoilla, kuten esim. vanteilla, lasilla, muovilla, kumilla ja jopa teipatuilla pinnoilla. Valmistaja lupaa Spray Coatin kestoksi jopa kolmea kuukautta!

Spray Coat soveltuu käytettäväksi joko sellaisenaan pintojen ainoana suoja-tuotteena taikka pinnotteiden ja vahojen päällä, parantaen niiden kestoa, hylkivyyttä ja kiiltoa. Keraamisten ainesosiensa ansiosta aine palauttaa myös "tukossa" olevan pinnoitteen alkuperäisen hydrofobisuuden! Spray Coat sopii autojen lisäksi loistavasti myös esim. moottoripyörille, mönkijöille ja raskaan kaluston ajoneuvoille sekä työkoneille sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Biohajoavana aine soveltuu myös kotipihassa tapahtuviin pesuihin.

Keskikokoisen henkilöauton suojaamiseen ainetta kuluu ainoastaan n. 50 ml, mikä tekee Spray Coatista erittäin riittoisan. 

Valitse King Carthur Spray Coat jos:

Etsit helppokäyttöistä ja nopeaa suojaa
Arvostat aineen monikäyttöisyyttä
Haluat erittäin hylkivän suojan

Duden kommentti: " Spray Coat, noh mitäköhän tästä nyt sanoisi... Uskomaton tuote, jolla auton kaikki pinnat saadaan pesun jälkeen suojattua helposti ja nopeasti. Sumutetaan vain märälle, pestylle pinnalle ja huuhdellaan pois. Voiko tämän helpommaksi enää mennä? Toimii niin maali-, lasi-, muovi- ja kumipinnoilla kuin myös vanteilla sekä teippipinnoilla. Voidaan käyttää joko ns. "stand alone -tuotteena" pintojen ainoana suojana taikka jo olemassa olevan vahapinnan tai pinnoitteen päällä. Jättää jälkeensä upean hylkivyyden, parantaa kiiltoa ja boostaa alla olevien suoja-tuotteiden ominaisuuksia. Helppoa ja kivaa, suosittelemme isosti!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Spray Coat
 • Käyttötarkoitus: Auton ulkoisten osien suojaaminen pesun yhteydessä
 • Kesto: 12 viikkoa / 3000 km
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Erittäin helppokäyttöinen, ei vaadi pyyhintää
 • Muodostaa äärimmäisen liukkaan ja kiiltävän pinnan
 • Soveltuu kaikille ulkoisille osille

Autoduden pikaopas

Pese auto ennen tuotteen käyttöä, suorita tarvittaessa perusteellinen puhdistus. Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan.

Varmista, että käsiteltävät pinnat ovat pesun jäljiltä märät. Sumuta Spray Coatia käsiteltävään pintaan 1-3 suihkauksen verran ja huuhtele välittömästi erittäin huolellisesti pois. Käsittele paneeli kerrallaan. Muutama suihkaus paneelia kohden riittää, sillä aine levittyy pintaan sen huuhteluvaiheessa. Aine ei vaadi vaikutusaikaa tai erillistä levitystä esim. mikrokuituliinalla. Kuivaa auto huuhtelun jälkeen huolellisesti ja ihaile lopputulosta.

Varsinkin ulkona käytettäessä lämpö, aurinko ja tuuli kuivattavat pintaa hyvin nopeasti. Mikäli aine pääsee kuivumaan pintaan, voi se kuivuessaan jättää rasvaisia jälkiä. Käsittele siis paneeli kerrallaan ja suorita huuhtelu huolellisesti!

Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Käsittele paneeli kerrallaan. Huuhtele huolellisesti pois. Älä käytä auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna aineen kuivua pintaan. 

Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.