Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ SUMUTA JA HUUHTELE

Sumutettava suoja-aine King Carthur Spray Coat, 500 ml

Äärimmäisen helppo- ja nopeakäyttöinen sekä hylkivä suoja-aine auton kaikille ulkopinnoille. Sumutetaan pesun jälkeen pintaan ja huuhdellaan pois. Soveltuu myös työkoneille, asuntovaunuille jnejne. Kesto jopa 3 kk!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.15
-16%17,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.3
199 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Käsittelyn jälkeen vettä hylkivä pinta,myöhemminkin lika lähtee helposti irti.
  fi
  Tyrväinen M 29.4.2024
 2. Seurataan kestoa vielä, muuten tosi hyvä. Helppo levitellä.
  fi
  Nyberg J 12.12.2023
 3. Helppoa kiiloitusa.
  fi
  Salonen J 30.10.2023
 4. Hylkii vettä hyvin. Kestosta en osaa vielä sanoa. Viikko sitten laitoin.
  fi
  S K 3.10.2023
 5. Hyvä tuote.Jättää liukkaan pinnan ja auton kuivaus helppoa.Tosin tuotetta meni jo ensi käsittelyssä melkein puoli pulloa.Ostan uudestaan jos saan halv...
  fi
  T M 16.8.2023
 6. Tältä tuotteelta odotin enemmän.
  fi
  I J 10.8.2023
 7. Ensi painalluksella suutin meni rikki. Liipaisinta vetämällä ei saanut ainetta tulemaan vaikka suuti...
  fi
  Partanen K 1.8.2023
  Autodude: Hei, pahoittelemme tätä. Teihin on otettu yhteyttä...
 8. Vois olla parempi
  fi
  R J 17.5.2023
 9. toimi
  fi
  B C 27.4.2023
 10. kerran kokeillut auton maalipinta hyvä hyvällä keraamisella vahalla, hyvä ylläpito king spray coat, saisiko parhaan tuloksen ,kun levittää mikrokuitu...
  fi
  Santapakka J 6.3.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Äärimmäisen helppo- ja nopeakäyttöinen sekä hylkivä suoja-aine auton kaikille ulkopinnoille. Sumutetaan pesun jälkeen pintaan ja huuhdellaan pois. Soveltuu myös työkoneille, asuntovaunuille jnejne. Kesto jopa 3 kk!

King Carthur Spray Coat on äärimmäisen helppo- ja nopeakäyttöinen, keraamista pinnoitetta sisältävä "sumuta ja huuhtele" -tyyppinen suoja-aine, joka soveltuu kaikille ajoneuvon ulkoisille pinnoille! Aine ei vaadi minkäänlaista levittämistä tai pyyhkimistä, vaan sitä käytetään suoraan märälle, pestylle pinnalle ja huuhdellaan pois. Se sitoutuu pintaan välittömästi heti huuhtelun jälkeen muodostaen todella hydrofobisen suojakalvon, joka hylkii tehokkaasti vettä ja likaa. Lisäksi Spray Coat parantaa maalipinnan kiiltoa, ja loistavan hylkivyytensä ansiosta puhtanaanapito helpottuu huomattavasti! Spray Coat toimii maalipinnan lisäksi kaikilla muillakin ulkopinnoilla, kuten esim. vanteilla, lasilla, muovilla, kumilla ja jopa teipatuilla pinnoilla. Valmistaja lupaa Spray Coatin kestoksi jopa kolmea kuukautta!

Spray Coat soveltuu käytettäväksi joko sellaisenaan pintojen ainoana suoja-tuotteena taikka pinnotteiden ja vahojen päällä, parantaen niiden kestoa, hylkivyyttä ja kiiltoa. Keraamisten ainesosiensa ansiosta aine palauttaa myös "tukossa" olevan pinnoitteen alkuperäisen hydrofobisuuden! Spray Coat sopii autojen lisäksi loistavasti myös esim. moottoripyörille, mönkijöille ja raskaan kaluston ajoneuvoille sekä työkoneille sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Biohajoavana aine soveltuu myös kotipihassa tapahtuviin pesuihin.

Keskikokoisen henkilöauton suojaamiseen ainetta kuluu ainoastaan n. 50 ml, mikä tekee Spray Coatista erittäin riittoisan. 

Valitse King Carthur Spray Coat jos:

Etsit helppokäyttöistä ja nopeaa suojaa
Arvostat aineen monikäyttöisyyttä
Haluat erittäin hylkivän suojan

Duden kommentti: " Spray Coat, noh mitäköhän tästä nyt sanoisi... Uskomaton tuote, jolla auton kaikki pinnat saadaan pesun jälkeen suojattua helposti ja nopeasti. Sumutetaan vain märälle, pestylle pinnalle ja huuhdellaan pois. Voiko tämän helpommaksi enää mennä? Toimii niin maali-, lasi-, muovi- ja kumipinnoilla kuin myös vanteilla sekä teippipinnoilla. Voidaan käyttää joko ns. "stand alone -tuotteena" pintojen ainoana suojana taikka jo olemassa olevan vahapinnan tai pinnoitteen päällä. Jättää jälkeensä upean hylkivyyden, parantaa kiiltoa ja boostaa alla olevien suoja-tuotteiden ominaisuuksia. Helppoa ja kivaa, suosittelemme isosti!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Spray Coat
 • Käyttötarkoitus: Auton ulkoisten osien suojaaminen pesun yhteydessä
 • Kesto: 12 viikkoa / 3000 km
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Erittäin helppokäyttöinen, ei vaadi pyyhintää
 • Muodostaa äärimmäisen liukkaan ja kiiltävän pinnan
 • Biohajoava
 • Soveltuu kaikille ulkoisille osille

Autoduden pikaopas

Pese auto ennen tuotteen käyttöä, suorita tarvittaessa perusteellinen puhdistus. Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan.

Varmista, että käsiteltävät pinnat ovat pesun jäljiltä märät. Sumuta Spray Coatia käsiteltävään pintaan 1-3 suihkauksen verran ja huuhtele välittömästi erittäin huolellisesti pois. Käsittele paneeli kerrallaan. Muutama suihkaus paneelia kohden riittää, sillä aine levittyy pintaan sen huuhteluvaiheessa. Aine ei vaadi vaikutusaikaa tai erillistä levitystä esim. mikrokuituliinalla. Kuivaa auto huuhtelun jälkeen huolellisesti ja ihaile lopputulosta.

Varsinkin ulkona käytettäessä lämpö, aurinko ja tuuli kuivattavat pintaa hyvin nopeasti. Mikäli aine pääsee kuivumaan pintaan, voi se kuivuessaan jättää rasvaisia jälkiä. Käsittele siis paneeli kerrallaan ja suorita huuhtelu huolellisesti!

Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Käsittele paneeli kerrallaan. Huuhtele huolellisesti pois. Älä käytä auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna aineen kuivua pintaan. 

Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)