Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ PINNOITTAVA

Lasinpesuaine King Carthur Glass Cleaner + Coat, 500 ml

Pinnoittava lasinpesuaine, joka poistaa tehokkaasti niin rasva- ja öljypohjaisen lian kuin esim. hyönteisten jäämät. Jättää jälkeensä vettä ja likaa hylkivän suojakalvon.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.14,37
-15%16,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.1
128 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Tämä on kyllä ihan huipputuote. Jättää hylkivän kalvon yllättävän pitkäksi aikaa ilman pinnoitettakin.
  fi
  K J 10.5.2024
 2. Ihan uskomaton ikkunan pesuaine ja hyvä mikrokuituliina! Haju pesuaineessa on aika pistävä, olisi kiva saada tästä hajusteeton versio!
  fi
  H H 6.5.2024
 3. Pesu tulos ainakin hyvä. Meinaa jättää käytössä raitoja tai ainakin on "kiillotettava" tarkasti ja hyvin käytön jälkeen. Pinnoitettavuus ominaisuuksis...
  fi
  Mikkonen V 12.3.2024
 4. Hyvin puhdistaa ja käsittelyn jälkeen ei lika tartu pintaan.
  fi
  Saven T 27.10.2023
 5. Tuoksuu pahalle, ja jättää rantuja todella helposti lasille
  fi
  Alatalo J 27.7.2023
 6. Puhtaan ja raidattoman lopputuloksen jätti ja helppokäyttöinen. Pinnoittavuus kuitenkin heikko ja lyhytaikainen.
  fi
  P O 10.7.2023
 7. Jää rasvakerros lasiin
  fi
  Tran J 27.6.2023
 8. Aivan surkeaa vaikka hommasin aineelle tarkoitetun liinan. Raitoja aina vaan jää.
  fi
  Kuukasjärvi M 22.5.2023
 9. Kyllä tuli puhdasta ja helposti.
  fi
  Komulainen T 22.9.2022
 10. Kohtalaisen hyvä puhdistusteho, mutta pinnoite minkä aine pitäisi jättää jälkeensä ei aiheuta siira vau efektiä. Lisäksi tuote haisee wc-puhdistusaine...
  fi
  Helenius L 12.9.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Pinnoittava lasinpesuaine, joka poistaa tehokkaasti niin rasva- ja öljypohjaisen lian kuin esim. hyönteisten jäämät. Jättää jälkeensä vettä ja likaa hylkivän suojakalvon.

King Carthur Glass Cleaner + Coat on pinnoittava lasinpesuaine, joka soveltuu pinnoittavan ominaisuutensa ansiosta erityisen hyvin esim. auton ulkopuolen laseille sekä kodin lasipinnoille. Toki aine toimii myös auton sisäpuolisilla laseilla ja kaikilla muillakin lasipinnoilla. Glass Cleaner + Coat puree tehokkaasti niin rasva- ja öljypohjaiseen likaan kuin esim. hyönteisten jäämiin ja kalkkiin ja puhdistaa vaikeankin lian nopeasti ja vaivattomasti. Samalla kertaa aine muodostaa lasipintaan läpinäkyvän, vettä ja likaa hylkivän suojakalvon, joka auttaa lasin puhtaana pitämisessä sekä estää lian ja esim. kalkkitahrojen pinttymisen kiinni. Hydrofobinen suojakalvo lisää myös näkyvyyttä ja turvallisuutta huonoissa keliolosuhteissa ajettaessa. Lisäksi, mikäli lasissa on entuudestaan lasipinnoite, joka on alkanut jo kulua, palauttaa aine pinnoitteen hylkivyyttä. Antistaattiset ominaisuudet ehkäisevät pölyn tarttumista, ja näin niin auton kuin kodinkin lasipinnat pysyvät kirkkaana mahdollisimman pitkään!

Voidaan käyttää niin suojaamattomalle kuin pinnoitetullekin lasille, jolloin pesuaineessa oleva pinnoite sitoutuu alla olevaan lasipinnoitteeseen, parantaen sen kestoa ja hylkivyyttä. Erittäin helppo käyttää, ei jätä tahroja tai raitoja jälkeensä. Toimitetaan heti käyttövalmiina laadukkaan sumuttimen kanssa. Käyttöä mukavoittaa miellyttävän raikas sitrushedelmien tuoksu! VOC-vapaa.

Valitse King Carthur PURE Glass Cleaner + Coat jos:

Etsit pinnoittavaa lasinpuhdistusainetta
 Arvostat erinomaista puhdistustehoa
Haluat listä hylkivyyttä pesun yhteydessä

Duden kommentti: "Yhdistetty lasinpesuaine ja pinnoite, timanttinen keksintö! Toimii loistavasti myös jo kuluneen lasipinnoitteen elvytyksessä ja pidentää pinnoitteen kestoa. Lisäksi esim. sivulasit saadaan hylkimään pelkällä pesulla. Myös duden äiti rakastui aineeseen kotikäytössä: peilit ja lasiovet lähtevät eri helpolla puhtaaksi, kun pinnoitekerros vähentää lian ja sormenjälkien tarttumista!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Glass Cleaner + Coat
 • Käyttötarkoitus: Lasipintojen puhdistus ja suojaus
 • Tuoksu: Raikas sitrushedelmä
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Jättää vettä ja likaa hylkivän suojakalvon jälkeensä
 • Soveltuu kaikille lasipinnoille
 • Käyttövalmis
 • Biohajoava
 • VOC-vapaa

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan. Sumuta ainetta joko suoraan lasille tai puhtaalle mikrokuituliinalle, puhdista pinta liinan avulla, käännä liinasta puhdas puoli ja kiillota lasi kirkkaaksi.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)