Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ LASIPINNOILLE

Lasiliina King Carthur Purple View

Nukaton, suurikokoinen (50 x 50 cm) mikrokuituliina lasipintojen puhdistukseen ja loppukiillotukseen. Puhdistaa pinnan tehokkaasti, jättää raidattoman lopputuloksen!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.9,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.2
44 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Uutena ihan hyvä. Vanhetessaan rupeaa keräämään pölyä.
  fi
  H S 25.9.2023
 2. Perus hyvä
  fi
  Sipilä T 1.8.2023
 3. Tarjouksessa oli hyvä hintalaatusuhde. Kuivaa hyvin
  fi
  Heikkilä S 10.11.2022
 4. ihan ok.
  fi
  Lehtinen M 26.9.2022
 5. Paras lasinkuivausliina!
  fi
  Nordlund R 17.8.2022
 6. Todella pätevä ei rantuja ei nukkaa.toimii! Pitkään testaamien liinojen jälkeen löyty paras
  fi
  Hietanen J 9.8.2022
 7. Ei jättänyt raitoja lasiin, puhdas lopputulos, helppo käyttää!
  fi
  Siven N 5.5.2022
 8. For en fantastisk klut 🤩
  no
  Sørheim T 2.5.2023
 9. Riktigt bra duk, lämnade inga ränder efter sig
  se
  Egho H 27.4.2023
 10. Superbra. Passade på när den kostade 1 peng.
  se
  Bergkvist M 27.4.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Nukaton, suurikokoinen (50 x 50 cm) mikrokuituliina lasipintojen puhdistukseen ja loppukiillotukseen. Puhdistaa pinnan tehokkaasti, jättää raidattoman lopputuloksen!

King Carthur Purple View on huippulaadukas, rakenteeltaan nukaton lasiliina, joka toimii loistavasti varsinkin lasin loppukiillotuksessa kahden liinan tekniikalla lasia pestäessä. Paraskaan lasinpesuaine ei toimi ilman kunnollista, lian pinnalta poistavaa liinaa. Purple Viewin nukaton rakenne mahdollistaa lasipinnan tehokkaan puhdistuksen myös tiukasta liasta ja varmistaa raidattoman lopputuloksen. Auton lasien sisä- ja ulkopuolen lisäksi liina sopii peileille sekä erinomaisesti myös kodin lasipintojen puhdistukeen. Poikkeuksellisen suuri koko (50 x 50 cm) sekä 350 g/m² paino varmistavat liinan imukyvyn myös päivittäisessä ammattikäytössä.

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Purple View
 • Käyttötarkoitus: Auton lasipintojen puhdistus
 • Koko: 50 x 50 cm
 • Paino: 350 g/m²
 • Materiaali: 80% polyesteri, 20% polyamidi
 • Pesu: 30°, varovainen rumpukuivaus
 • Nukaton rakenne takaa tehokkaan puhdistuksen

Autoduden pikaopas

Mikrokuituliinat ovat lähes poikkeuksetta konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli mikrokuituliina pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin liina ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään liinojen pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. King Carthur Microfiber Wash, jotta liina saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Kuivausliinoja ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki kuivausliinaa.

Mikrokuituliinan pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta liina puhdistuu pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt mikrokuituliina ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuituliinat saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-16: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)