Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autovaha Soft99 'UUSI FUSSO' Coat Black, 200 g

✅ "UUS DUDEN FUSSO"

TIMANTTINEN AUTOVAHA! Jopa 12 kk keston tarjoava synteettinen sealant. Tummille pinnoille suunnattu huippuvaha! SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.34,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hyvä setti. Pohja-aine poisti kivasti harjapesurin aiheuttamat pienet naarmut uudelta maalipinnalta. Kokonaisuudesta tuli todella kiiltävä.
H T3.8.2022
hieno pinta,työstäminen ei niin helppoa kuin jollain toisella. saattoi olla liian lämminkin eli oma vika
S M28.7.2022
Toimi kuin oli luvattukin.
V T25.7.2022
Perus hyvä vaha+detaileri. Rasvainen pinta vahauksen jälkeen, mutta detaileri hiukan auttaa asiaan. Hyvä veden hylkivyys.
Lohilahti M6.7.2022
Mielettömän hyvä vaha! Ei tosiaankaan ole liian vaikea työstää, kun levittää ohuelti. Levittämiseen käytin KG Fingeramittiä. Kiillotin ensin koneella, ja sitten viimeistelin kiilloitus liinalla. Vesi juoksee nyt maalipinnalla toivotulla tavalla!
L J5.7.2022
Hyvä kiilto ja erinomainen lian ja vedenkesto!
Päivärinne L1.6.2022
Levittäminen tuntuu aika oudolta kun ei ole tämmösiin tottunut mutta hyvin toimii
Saarinen V24.5.2022
Hyvä kiilto ja peittää naarmuja mutta pysyvyys ehkä 1-3kk riippuu pesuista
S M5.5.2022
Ei kuulu tähän päivään näin vaikeasti käytettävät vahat. Todella tarkka miten levittää ja minkä verran, myös ohjeistus sekava kun myyjäliikkeen pikaohjeessa neuvotaan aivan toisin kuin itse aineen ohjeissa. Jälki onnistuessaan on tietysti hyvä mutta ei maksa vaivaa ainakaan kesäautossa jonka kyllä mieluummin vahaa vaikka sitten pari kolme kertaa kesässä perus "litkuvahalla" ja pesee välillä jollain vahaa vahvistavalla shampoolla.
P J5.5.2022
Loistava hydrofobisuus. Kiiltoa ei samalla tavalla kun luonnonvaroista mutta se oli tiedossa. En tiedä toimiiko jos laittaisi esmes hybridi ajan päälle antamaan kiiltoa.
Rolin C27.4.2022
Sivu 1
Usein kysytyt kysymykset
27.8.2020 K,  Voiko tätä työstää myllytyskoneella ? Ja millä laikalla ?
Hei, ko. vaha ei sinänsä työstämistä tarvitse, mutta levityksen voi toki hoitaa myllytyskoneellakin. Tällöin kierrokset mahdollisimman pienenä ja laikkana hienoin mahdollinen, eli esim.: http://www.autodude.fi/tuote/vaahtomuovilaikka_padboys_hex_musta_finishing/. Mukavaa alkuviikkoa!
27.8.2020 M,  Tarviiko käyttää mitään puhdistavaa vahaa ennekun tällä vahaa.
Hei, vahalla ei ole tarkoitus pintaa puhdistaa, vaan pinnan tulisi olla täysin puhdas ennen vahaa. Puhdistaville vahoille ei siis ole tarvetta eikä kannatakaan käyttää, kunhan pinnalle suorittaa perusteellisen puhdistuksen ennen vahausta: http://www.autodude.fi/auton_perusteellinen_pesu/. Mukavaa alkuviikkoa!
27.8.2020 P. P,  Sopii kaikille vahoille niin onko ok esim juurikin tuolle valkoiselle värille, kun vaihtu auto toiseen ja kerran tuli käytettyä tätä vahaa, niin eiköhän valkoisella värillä toimi yhtälailla tämäkin? :)
Hei, tummille pinnoille tarkoitettu Fusso toimii hyvin myös valkoisella pinnalla, eli mitään värjääviä ainesosia se ei sisällä. Mukavaa viikon jatkoa!
27.8.2020 O,  Miten tämän tummille pinnoille tarkoitetun kanssa onnistuu tuollainen "normaali" punaisen auton vahaus, olisiko vaalealle tarkoitettu parempi?
Hei, punaiselle pinnalle tuo tummille tarkoitettu toimii juurikin paremmin. Kumpikaan Fusso ei mitään värjääviä ainesosia sisällä, eli ne sopivat ristiin (musta vaalealle pinnalle ja toisinpäin). Ainoana erona on tummille tarkoitetussa hieman syvempi kiilto ja vaaleille tarkoitetussa taas lasimaisempi kiilto.
27.8.2020 L,  Voiko Fussoa levittää myös tuulilasiin ja ikkunoihin?
Hei, kyllä voi, mutta tuulilasiin suosittelemme mielummin sille tarkoitettua pinnoitetta, jolla kesto saadaan huomattavasti paremmaksi. Mukavaa viikon jatkoa!
27.8.2020 Jarmo P,  Mitä tämä vaha tykkää myllytyksestä, ostin jo mutta en vielä arvannut vahata?
Hei, ko. vaha on tarkoitettu suojaamaan maalipintaa, eli mikäli auto on tarkoitus myllyttää, niin Fusso levitetään pintaan myllytyksen jälkeen suojaamaan maalipintaa. Täältä löytyy erinomaiset ohjeet esim. tuohon myllytykseen: http://www.autodude.fi/auton_myllytys_kiillotus/. Mukavaa vappua!
27.8.2020 Kari K,  Kumpi vaha punaiselle autolle?
Hei, punaiselle autolle suosittelen tummille pinnoille tarkoitettua Fussoa.
27.8.2020 Valtteri ,  Moi sopiiko esim moottori pyörän mustiin katteisiin
Hei, mikäli katteet ovat kiiltävää muovia, niin kyllä sopii. Toki aina, kun testataan uutta ainetta uudelle pinnalle, kannattaa ensin testata pienelle, huomaamattomalle alueelle, ettei mitään odottamatonta satu. Mukavaa alkuviikkoa!
27.8.2020 V,  Miten käyttäytyy karhean muovin reunassa (XC-70)?
Hei, valitettavasti Fusso ei läpivärjätylle muoville sovellu. Mukavaa viikon jatkoa!
27.8.2020 Sami S,  Moi. Vahasin auton fussolla ja pinta on rasvainen ekan pesukerrankin jälkeen. Lähteekö kun pesee useamman kerran ja millä aineella olisi hyvä pestä.
Hei, mikäli rasvat eivät ensimmäisessä pesussa lähteneet, niin myöhemmissä ne varmasti poistuvat. Pesuaineiksi soveltuvat erinomaisesti esim. nämä: http://www.autodude.fi/tuote/esipesuaine_king_carthur_control_snow_foam/ ja http://www.autodude.fi/tuote/autoshampoo_dodo_juice_born_to_be_mild/. Mukavaa viikon jatkoa!

Mainitsemisen arvoiset meriitit:

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

TIMANTTINEN AUTOVAHA! Jopa 12 kk keston tarjoava synteettinen sealant. Tummille pinnoille suunnattu huippuvaha! SUOSITTELEMME!

Toimi kuin oli luvattukin.
V T25.7.2022
Lue lisää arvosteluja

Duden kommentti: "Myydyin autovaha jo monta vuotta peräkkäin. Erittäin helppo työstettävyys ja uskomaton kesto. Maskaa hieman naarmuja, joten Fusso saa myös kuluneet maalipinnat näyttämään upealta ja vesi valuu kuin sen kuuluisan hanhen selästä! Kun kokeilet tätä, et tule enää palaamaan ns. perinteisiin autovahoihin."

Legenda päivittyi!

Uudistunut versio legendaarisesta Fussosta:

 • Uusi koostumus
 • Entistä helpompi levitys ja poispyyhintä
 • Miedompi tuoksu
 • Ympäristöystävällisempi
 • Uudistunut pakkaus
 • Hylkivyys ja hurja kesto pysyvät ennallaan!

Soft99 Fusso Coat on japanilaisen autonpuhdistuskemikaaleja valmistavan yrityksen huippuvaha, joka on uskomattoman kestävä ja helppokäyttöinen synteettinen sealant. Se tarjoaa uskomattoman jopa 12 kuukauden keston! Fusso Coat on tunnettu maailmalla keston ja helppokäyttöisyytensä lisäksi mahtavista vedenhylkimisominaisuuksista sekä riittoisuudesta.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Toisin kuin normaalisti, Fusso Coat ei jämähdä pintaan, vaan pysyy hieman rasvaisena poispyyhintään saakka, joten koko auton voi vahata kerralla ennen poispyyhinnän aloittamista. Levitys itsessään on vahan "rasvaisuudesta" johtuen erittäin helppoa ja miellyttävää. Vaha levittyy pinnalle nätisti, eikä minkäänlaista hankaamista tarvita myöskään poispyyhintävaiheessa. Jättää jälkeensä erittäin hienon pinnan, joka hylkii vettä upeasti!

HUOM! Joskus Fusso Coat jättää ensimmäisen poispyyhinnän jälkeen hieman rasvaisia "hologrammeja". Jos haluat kerralla äärimmäisen hienon lopputuloksen, suosittelemme käsittelemään pinnan vahauksen jälkeen Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier Quick detailerilla. SAATAVILLA MYÖS SETTINÄ!

Huom! Saatavilla MYÖS vaaleille sävyille tarkoitettu versio!

Toimitussisällöt

Ominaisuudet

 • Tuote: Autovaha Soft99 Fusso Coat Black
 • Käyttötarkoitus: Auton vahaukseen, pesun jälkeen
 • Vahan tyyppi: Synteettinen vaha
 • Vahan kesto: Jopa 12 kk
 • Pakkaus: Peltipurkki painokannella, sisältää myös levitystyynyn
 • Pakkauskoko: 200 g
 • Riittoisuus: jopa 40 vahauskertaa oikein käytettynä normaaliin henkilöautoon
 • Erityisesti tummien sävyjen vahaamiseen
 • Tummille tarkoitettu peittää hieman naarmuja, vaaleille tarkoitettu sisältää hieman puhdistavia ainesosia
 • Upea vedenkäyttäytyminen
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Pese auto perusteellisesti ja kuivaa huolellisesti ennen vahausta. Annostele vahaa puhtaalle vahanlevittimelle ja levitä mahdollisimman ohut kerros koko autoon (kerroksen tulisi olla lähes näkymätön). Anna vaikuttaa noin 5-10 minuuttia ja kiillota erillisellä, puhtaalla mikrokuituliinalla. Käytännössä auto kannattaa siis vahata 2-4 osassa. Älä anna vahan jämähtää pintaan. Älä vahaa suorassa auringonpaisteessa.

Säilytä viileässä, valolta suojattuna.

Soft99-autovahojen erot pähkinänkuoressa:

Varoitusetiketin tietoja:
H228
fi: Syttyvä kiinteä aine.
sv: Brandfarligt fast ämne.
H372
fi: Vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
sv: Orsakar organskador genom lång eller upprepad exponering.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.